جای ادمین عزیز واقعا اینجا خالیه که بیاد بگه
بچه بیا پایین xشعر نگو سرمون درد گرفت![]()
جای ادمین عزیز واقعا اینجا خالیه که بیاد بگه
بچه بیا پایین xشعر نگو سرمون درد گرفت![]()
والا من کاریش ندارم بهش گفتم بحث رو تمام کن بحث رو تمام نکرد بلند شد چرت و پرت گفتن ، انتظار داره توهین کنه توهین نشنوه ، نمیشه اینجور که هر چی از دهن دربیاد بگه بعد ساکت بشینیم
درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
Last edited by mehr1362; 05-10-2021 at 04:33.
از مکافات عمل غافل مشو - گندم از گندم بروید جو ز جو
درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
Last edited by mehr1362; 05-10-2021 at 04:32.
هر کسی رو دیدی مخالف دیدگاه و عقیده ات هست بهش برچسب سایبری و هر چیزی دیگه ای نزن! من مسئول افکار تو نیستم! این رو خوب یاد بگیر!
بعدش به تو ربطی نداره که چی سوال می کنم! مگه از تو سوال کردم؟ تازه من اصلا با تو کاری نداشتم تو به من پریدی و برچسب بهم پسبوندی! کافر همه رو به کیش خود پندارد ...
مثل همه مردم کار کردم و کار می کنم! مشکل تو چیه؟ اصلا چی دیدی که فکر کردی من سایبری ایم؟ ناراحتی واسه یه لقمه نون کار میکنم؟ مگه باقی مردم کار نمی کنن؟ به تو چه ربطی داره که میخوام مهاجرت کنم! مگه تو چیکاره ای؟ کارت ملی و هر کوفتی چه ربطی به من داره؟ از جون من چی میخوای؟
گذشته از همه این ها مگه من ازاری بهت رساندم؟ که مثل وحشی ها داری توهین می کنی؟
دنبال چی هستی؟ از خودت خجالت نمی کشی؟ 24 ساعته مثل احمق ها داری بهم توهین میکنی در حالی که کاری بهت نداشتم!!!!!!!!
من بازم دارم بهت میگم این بحث مسخره ای که راه انداختی رو تمام کن
خیلی ها مخالف بنده هستن و اتفاقا انسان های شریفی هم هستن ، اما کسی که چشم بر واقعیت های عیان ببنده گویی که در این مملکت و بین مردم زندگی نمیکنه ، قطعا میتوان سایبری و غیر خودی قلمدادش کرد ، فرافکنی نکنید و دل به کربلا نزنید ، قطعا پدرکشتگی با کسی نداریم
سوال شما به بنده ربطی نداره اما به این نکته توجه فرمائید که اینجا فروم هست و احتمال داره پاسخ دهنده به سوال شمای نوعی من نوعی باشم ! پس خیلی هم بی ربط نیست و از زوایایی مرتبط هست
من با کسی مشکلی ندارم ، همه ی کاربران را هم دوست خود حساب کرده و بارها از لفظ عزیز و دوست عزیز استفاده کرده و میکنم ، اما بنده هم انسان هستم و رگ دارم ، بنابراین انتظار بی خیالی و چوب خشک بودن نداشته باشید
بسیار عالی ، همیشه در کسب و کار موفق باشید ، شما جایی مهاجرت نمیکنید ، فقط دوست دارید به جای پاسخ به سوالاتی که جواب آشکار و مشخص دارند سفسطه کنید و فرافکنی ، با این حال مهاجرت کردن یا نکردن شما به بنده ارتباطی نداره و تاثیری در گفتگو هم نخواهد داشت
اینهمه دفاع سفت و سخت از مسائلی که برای همگان اثبات شده هست ، قطعا کار آدمی که بین این مردم کار و زندگی و معاشرت میکنه نیست ، بیش از این چه باید دید ؟
کارت ملی مثال هست برای مملکتی که در تهیه و تولیدش ناتوان هست اما ادعا زیاد داره ! چندبار دیگر باید عنوان کنیم مثال هست ؟ خیلی مطالب هست که مطرح کردنش در اینجا غلط خواهد بود
به قول حضرت مولانا :
ما زبان را ننگریم و قال را - ما درون را بنگریم و حال را
صحبتی که اینجا مطرح شد شخصی نیست اما شما شخصی میکنید در حالی که روح تالار گفتگو صحبت جمعیست ، بنابراین اینکه بفرمائید چه میکنید و مشکلات مملکت را به شخصِ مردم حواله کنید بسیار بی انصافیست !
کمی تا قسمتی ابری آزار رساندید و شاعر میفرماید :
با بدان بد باش و با نیکان نکو - جای گل ، گل باش و جای خار ، خار
هدف خاصی ندارم ، هر عملی را عکس العملیست ، ملت را به شخم خود حساب نکنید تا واکنشی نبینید . دیوانه و احمق بودن هم در این مملکت نعمتیست بهر بی خیالی که متاسفانه ندارم
حضرت مولانا میفرماید :
در نیابد حال پخته هیچ خام - پس سخن کوتاه باید والسلام
والسلام یعنی تمام![]()
Last edited by mehr1362; 03-10-2021 at 05:15.
سرعت همراه اول چرا اینطوری شده تهران؟
همین الان سرعت دانلودم 400 کیلوبایته
اونم با مودم B525 و تجمیع
سرعت ADSL مخابراتم الان از این بیشتره
Last edited by m.b.z; 03-10-2021 at 21:55.
سلام
دوستان نامحدود شبانه سقفش هنوز 400 گیگ هست؟
400 گیگ رو پرکنیم بعدش سرعت چقدر کم میشه؟
دوره ماهانه تموم بشه و بسته جدید ماهانه بگیرم همچنان سرعتش کم خواهد بود؟
ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
سلام
در صورت بودن محتوایی برای دانلود ، محدودیتی برای حجم و سرعت نداره
من مشکلم کمبود محتوای مفید هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)