از نظر شبکه اگه ای پی ایران بکنند ورژن 6 و ب هر دستگاه ی ای پی استاتیک بدن بعدا میشه بگن فلان ای پی کلا نتونه از مثلا فلان اپلیکیشن استفاده کنه؟!!!
از نظر شبکه اگه ای پی ایران بکنند ورژن 6 و ب هر دستگاه ی ای پی استاتیک بدن بعدا میشه بگن فلان ای پی کلا نتونه از مثلا فلان اپلیکیشن استفاده کنه؟!!!
Last edited by p30ex2; 24-04-2015 at 19:08.
دیشب بسته 1 گیگ شبانه داشتم... 200 مگ از حجمم مونده بود . ولی ایرانسل از بسته استفاده نکرد و ازاد استفاده کرد 10000 هزار تومن شارژمو خورد...واقعا این ایرانسل دیگه شورشو در ارورده
آقا نگید این چیزارو الان میان همین کارارو میکنن
همه پروتکل ها بسته هیچ تونلی کار نمیکنه به هر یوزر یه ip مشخص که هر کاری کنی بشه ردیابی بشه
اینجوری شما از هر اپلیکیشن تحت شبکه ای استفاده کنی واست لوگ میندازه میفهمن الان کجایی داری چیکار میکنی
رسما دیگه میشیم کره شمالی که
![]()
دوستان چرا مخابرات پهنای باند درخواستی ایرانسل رو تامین نمیکنه تا شهرهایی که از مهرماه تجهیز شدند هم تحت پوشش قرار بگیرند؟؟؟
الان کلیبر و اهر رو از مهرماه تجهیز کردند اما هربار دوستم زنگ میزنه یا ایمیل میفرسته جواب میدند
بدلیل تامین نشدن پهنای باند درخواستی از سوی مخابرات شهر شما هنوز تحت پوشش قرار نگرفته لذا شهر شما از مهرماه تجهیز شده و مشکلات از طرف شرکت ایرانسل نیست
کنترل کامل هر شخص . وبر اساس آی پی برات سایتی باز یا فیلتر میشه . و البته کار خاصی هم کنی دهنت سرویسسه ...
دیشب تو یکی از میدون های کاشون نشسه بودم کل وقت به اینترنت وصل بودم تی ری جی بود قطع هم نمیشد عالی بود خداییش
من راضیم
یه نفر اومد گفت موقتا نتونسته ip عوض کنه الان دو صفحه است دارید مثل پیرزن ها براش داستان می سازید
زشته بخدا ...
سوال بود گفتم چنین چیزی امکان داره در عمل؟؟!
دوستان من میخواهم با گوشی که سیستم عامل اندروید داره به صورت تترینگ از ویندوز ایکس پی در ساعات 2 تا 8 بامداد به اینترنت وصل بشم اما هر کاری کردم نشد. کسی هست راهش رو بدونه؟ ریزه کاری چیزی داره من نمیدونم؟؟
مثل اینکه 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات خبریه
سرعت من دگه نوسان نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)