از دوستان کسی می دونه بهترین جا برای خدمت بعد از دوره اموزشی تو تهران باسه نیرو زمینی کجاست؟
من خودم ستاد مشترک و دانشگاه امام علی رو شنیدم جای خوبیه
از دوستان کسی می دونه بهترین جا برای خدمت بعد از دوره اموزشی تو تهران باسه نیرو زمینی کجاست؟
من خودم ستاد مشترک و دانشگاه امام علی رو شنیدم جای خوبیه
چطوریاست من شنبه25 ام رفتم ثبت کردم امروز چهارشنبه رفتم گفت هنوز نیومده مگه همه یه سیستم واحد نیست؟ نکنه دارم به باد میرم من!
Last edited by ami2new; 19-12-2012 at 15:46.
حتما مال شمارو کارمند+10 هنوز حوصلش نشده توی سیستم ثبت کنه!! منم که 3 ماه پیش فرستادم، المثنی فردا صبحش اومد (شاید 24 ساعتم نشد!)
نمیدونم والا آخه مدارکو دادم یه برگه پرینت بهم داد روش زده تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشولان که علاوه بر مشخصات یک کد سخا هم داره
امکان داره که روز اعزام به علت پر نشدن مثلا ظرفیت نیرو انتظامی، اونایی که برگ سفیدشون برا ارتش یا جای دیگه هست رو بفرستن نیرو انتظامی تا تعادل ایجاد بشه؟؟ من شنیدم که وقتی نیاز به نیرو داشته باشن میتونن انجام بدن!![]()
پس درسته، ثبت شده...... عجیبه....برو از یک +10 دیگه بپرس که توی سیستمش نگاه کنه
یه پلیس +10 دیگه هم رفتم اونم گفت برگی سبزی نیومده برا شما اصلا هنگ کردم حتی دوست خودم که برا دی ماه اقدام کرده بود 48 ساعت بعد رفت گرفت برگ سبزشو
آهان یه چیزی پلیس + 10 دیگه ای که رفتم بودم دیروز بود گفتش تو سیستم آخرین چیزیکه برای شما زده معافیت تحصیلی هستش, امروز از همینجا که ثبت کردم پرسیدم اینو گفت چون هنوز برگه سبزت نیومده اینو تو سیستم زده,الان من چجوری میتونم بفهمم کارم به مشکل بر نخورده باشه؟
تشکر هم میکنم از پاسخ های خوبت دوست عزیز![]()
خوب به سلامتی دیدی گفتم همین امروزم بفرستی مزنن 12/1 ؟!!![]()
نه داداش خیالت راحت . فقط در صورتی این کار می تونه انجام بگیره که برگ سفید کد مازاد خورده باشی و اینجوری امکان اینکه تقسیمت کنند تو نیروی انتظامی زیاده ولی کسی رو که ارتش یا سپاه هستش همون روز با اتبوس میربرن به محل اموزشی شون![]()
دوست عزیز این نگرانی نداره اصلا 2 هفته صبر کن اگه با پست نیومد در خونه او وقت برو پلیس +10 بگو پیگیری کنند . همچین مواردی زیاد پیش میاد !
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)