بله
ولی خب کاری هم مگه میشه کرد؟
هر بار هم زنگ میزنیم
میگن مودم رو جای مناسب بزارید و از این چرت و پرتا
قانون مزخرفی که بیاد بگه سرعت 2 مگابایت اگه دانلودش تا 32 هم بیاد یعنی مشکلی نداره
دیگه نمیشه از ISP توقع بیشتری داشت
بله
ولی خب کاری هم مگه میشه کرد؟
هر بار هم زنگ میزنیم
میگن مودم رو جای مناسب بزارید و از این چرت و پرتا
قانون مزخرفی که بیاد بگه سرعت 2 مگابایت اگه دانلودش تا 32 هم بیاد یعنی مشکلی نداره
دیگه نمیشه از ISP توقع بیشتری داشت
دوستان حواستون باشه.ایرانسل طرح رایگان شبانه رو برداشته. الان چک کردم دیدم هفتصد مگ ازم کم شده.
چیییی . ای بابا . وایمکس موندن نداره پس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که زدن تا پایان ۲۰ فروردین ۱۳۹۵) ترافیک مصرفی رایگان دارن!!!
منم دیشب حدود 900 تا دان کردم که ازم 200 تا کم شده...
فکر میکنم بخاطر تغییر ساعته...
من ساعت رو به روز کردم ( کشیدم عقب ) ولی انگار اونا نکردن و همون ساعت قدیمه و از اینور یه ساعت دانلودم حجم مصرف کرده!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که زدن تا پایان ۲۰ فروردین ۱۳۹۵) ترافیک مصرفی رایگان دارن!!!
منم دیشب حدود 900 تا دان کردم که ازم 200 تا کم شده...
فکر میکنم بخاطر تغییر ساعته...
من ساعت رو به روز کردم ( کشیدم عقب ) ولی انگار اونا نکردن و همون ساعت قدیمه و از اینور یه ساعت دانلودم حجم مصرف کرده!!!!!!!!!!
ممنون از لینکتون. پس باید زنگ بزنم بهشون. نه هفتصد مگ رو برای شش ساعت دانلود کم کرده ازم
طبق بیانات سایت ایرانسل :
در جشنواره وایمکس (تا پایان ۲۰ فروردین ۱۳۹۵) هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری و دائمی وایمکس ایرانسل از ساعت ۲ تا ۸ بامداد، رایگان خواهد بود.
-----------------------------------------------------------
ایرانسل به وضوح و آشکارا مشخص کرده تا کی شبانه رایگان میده و بعد از اون باید منتظر LTE بود .
با این توضیح که مطمئن باشید ایرانسل برای LTE شبانه رایگان نخواهد داد .
با مثال زیر میشه بر این مورد تائید گذاشت :
تعرفه ی شبانه 3G ( بیست و چند گیگابایت یکماهه ) که بعدا حذف شد !
اما همانطور که میدونید ایرانسل مدتی هست که هر شش ماه طرح رایگان شبانه رو تمدید میکنه.
ممکنه بعد از فروردین باز هم تمدید کنه. شاید چون میفتاده تو تعطیلات عید نگفته تا آخر اسفند!
یادمه مدیرعامل ایرانسل تو یه جا مصاحبه کرده بود از کلمه "LTE ثابت" استفاده کرده بود. یعنی احتمال داره مودمی ارائه کنه که جیبی نباشه و مثل مودم های رایج وایمکس ثابت استفاده بشه. البته منظورم از ثابت مثل همین مودمهای Fmm130 و Bm632w هستش که درسته قابلیت حمل و نقل داره، اما عملا به صورت ثابت استفاده میشه.
ولی خب عقل و منطق میگه اگه سرعت بالا باشه، شبانه رایگانی هم در کار نخواهد بود. شما فکر کن سرعت بالای 8مگ شبانه نامحدود داشته باشه ملت اینترنت رو غارت میکنن! یهو یک سال بعدش گوگل اعلام میکنه کل محتوای اینترنت روی هاردهای ایرانی هاست!!
Last edited by Behzad83; 24-09-2015 at 00:52.
میدونید چرا میگم بعد از اون تاریخ شبانه برداشته میشه ؟
دو تا دلیل دارم :
اول اینکه چرا 20 فروردین ؟! چرا اول اردیبهشت 95 نه ؟ چرا آخر اسفند 94 نه ؟!
تا جایی که یادمه ایرانسل همیشه میزد مثلا آخر آذرماه ، آخر شهریور ماه . هیچوقت تاریخ نمیزد .
دوم اینکه تا اونجا که یادمه سه ماه به سه ماه تمدیدش میکرد نه اینکه یکدفعه شش ماه و بیست روز تمدید کنه .
نمیشه ازین دو مورد به عنوان مدرک قطعی نام برد و نمیشه اثباتش هم کرد اما اینطوری به نظر من میاد .
برای LTE هم صد در صد همینطوره ، شبانه نخواهد بود وگرنه به قول شما ملت اینترنت را شخم میزنن![]()
البته امسال هم زده بد 20 فروردین 94اگر یادتون باشه.
امروز زنگ زدم ایرانسل و گفتم دیشب هفتصد مگ توی ساعت رایگان از حسابم کم شده و بعد گفت طرح تمدید شده که نباید کم بشه. بعد از پنج دقیقه که منو پشت خط نگه داشت اومد گفت ریز مصارفتون بروز نشده فردا زنگ بزنید
دوباره امروز صبح که بیدار شدم دیدم پونصد مگ. دانلود شبانه ازم کم شده. ساعت هفت و نیم صبح زنگ زدم و گفتم این دومین شبه داره کم میشه از حسابم حتی الان که هنوز ساعت هشت نشده خودتون چک کنید ببینید داره کم میشه. میگه حساب که شما که بروز نشده روی 31 شهریور مونده از کجا فهمیدی؟ میگم خوب باقیمانده رو دارم چک میکنم. میگه نه صبر کن بروز بشه که ساعت به ساعت استفاده رو بزنه و بعد اکر پول کم کرده بود برمیگرونیم. واقعا نمیدونم چی بگم از این دزدی توی روز روشن.و کظی هم پاسخگو نیست و یک گیگه من توی دوشب پرید و فعلا نمیتونم دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)