دوستان تو مایه های 400 تومن چی پیشنهاد میکنین یه دوربین کامپکت با کیفیت و انتظاراتم کیفیت عکس و فیلم خوب با زوم بالا.
دوستان تو مایه های 400 تومن چی پیشنهاد میکنین یه دوربین کامپکت با کیفیت و انتظاراتم کیفیت عکس و فیلم خوب با زوم بالا.
Last edited by 1clik; 27-03-2012 at 21:13.
'منظورتون از افزایش قیمت کاذب اینه که علاوه بر قیمت دلار عامل دیگه ای هم باعث بالا رفتن قیمتش شده؟
اگه فقط به خاطر دلار میگید که فکر کنم دیگه باید به قیمت جدید عادت کنیم و منتظر پایین اومدش نباشیم ولی اگه عامل دیگه ای در کاره ممنون میشم توضیح بدی چون برای خرید عجله ندارم و میتونم صبر کنم
البته تاثیر اصلی به بهانه همون افزایش قیمت دلار بوده ولی این مدل کمی نا متعادلتر بالا رفته اینجور که من تحقیقات نمودم![]()
من خودم چند تا دوربین فوجی دیدم تو سایتا ولی در مورد فوجی هیچی نمیدونم
الان یه دوربین سونی 12 مگاپیکسل دارم ولی زوم اپتیکالش کمه 5 ه
در ضمن بچه ها اگه کسی در مورد باتری نکته ای میدونه بگه...
سلام
تایید میشه ...
البته از دلایل افزایش قیمت این دوربین به جز افزایش نرخ دلار :
1- کمبود این دوربین در بازارهای جهانی مثل دبی . هنگ کنگ و ...
2- و به طبع افزایش قیمت جهانی این دوربین است
3- کمبود این دوربین در بازار داخلی
این دوربین در بازار جهانی 20 دلار افزایش قیمت داشت در حالی که قبلا با 195 دلار خریداری میشد به صورت عمده . الان با حدود 216 دلار مبادله میشه . درضمن یه مدتی قبل از عید دلار به 1970 تومان رسید و بعد دلار ارزان تر شد که خیلی از خرید ها برای این مدل دوربین مربوط به اون دلار بالا است .
موفق باشید .![]()
HS10 یا HS20 جزو ارزون ترین ها هستند
ضمن این که ارزش بالای هم دارند
سلام دوستان
من با کلی سر و کله زدن با hs20 هنوز نتونستم درست باهاش عکس بگیرم!!(بی سوادم دیگه!)
دفترچه رو هم خوندم ولی خیلی حرفه ای توضیح داده..
میشه راهنمایی کنین؟
راستی این دوربین نشون نمیده چقدر از باتری مونده؟(آخه خیلی بده که یهو باتری تموم بشه!!)
توی منو هم دیدم که نوشته بود نوع باتری!! مگه باتری معمولی بزاری تا قابل شارژ فرق میکنه؟هرکدوم رو باید روی کدوم حالت بزارم توی منو؟
ممنونم
برای عکس برداری با hs20 ساده ترین حالت استفاده استفاده از مود EXR هست. اگه فانع نشدید از مود sp1 استفاده کنین و رو مودی که میخوای عکس بگیری قرار بدیش. بعدش دیگه میمونه استفاده از مود auto یا حالت های دستی
سلام ميخوام يه دوربين زير 400 تومن بگيرم! به نظرتون اين مدل چطوره؟ Sony Cyber-Shot DSC-WX7
ديجيكالا زده 385 تومن!
سلام
خوبه
چی برای شما مهمه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)