جالب میشد اگر می ذاشتند طالبلو پنالتی بزنه.
جالب میشد اگر می ذاشتند طالبلو پنالتی بزنه.
شنيدم اين تيم ذخيره هاي داماش بوده صحت داره يا نه؟؟؟
تيم اميدش بود.
اگه مي زد خيلي خوب ميشد.
داداش من كه ناظر بازي نبودم ببينم اينها تيمه اميد داماش هستن يا تيم ذخيره هاشون.
اما مطمئن هستم سن و سالشون كمتر از اين حرفها بود كه بخوان ذخيره يه تيم دسته اولي باشن.
پس از برتري هشت بر يك برابر داماش
برهاني: در يك مسابقه ليگ برتري هم پنج گل مي زنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم استقلال تهران گفت: مطمئن باشيد در يكي از مسابقات ليگ برتر نيز پنج گل خواهم زد زيرا بدنبال كسب عنوان آقاي گلي هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از به ثمر رساندن پنج گل مقابل تيم داماش در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شكر ميكنم كه توانستم امروز براي تيمم گل بزنم زيرا در سه هفته اخير هيچ گلي به ثمر نرسانده بودم و از سوي مطبوعات تحت فشار قرار داشتم.
وي افزود: از انتقادها استقبال ميكنم؛ اما اميدوارم اين انتقادها از روي غرضورزي نباشد. از كارشناساني كه نقاط ضعفم را گوشزد ميكنند، با رويي گشاده استقبال ميكنم و سعي ميكنم اين نقاط ضعف را برطرف كنم. امروز قسمت اين گونه بود كه از تمام فرصتهاي گلزنيام استفاده كنم.
مهاجم تيم استقلال در خصوص اينكه چرا در ديدار با فولاد خوزستان گلزني نكرد، اظهار داشت: در آن مسابقه حتي يك موقعيت صد در صد گلزني هم نصيبم نشد؛ اما قول ميدهم در يكي از مسابقات ليگ برتر نيز 5 گل بزنم زيرا به دنبال كسب آقاي گلي هستم.
برهاني در خصوص ديدار با داماش گفت:مسابقه با تيمي كه از جوانانش استفاده ميكند بسيار سخت است، زيرا اگر پيروز شوند، كاري شبيه معجزه انجام دادهاند و اگر هم بازنده زمين را ترك كنند كسي از آنها ايراد نميگيرد. اميدوارم تماشاگران استقلال از ديدن اين بازي لذت برده باشند و خوشحالم كه راضي به خانههايشان رفتند.
داداش من كه ناظر بازي نبودم ببينم اينها تيمه اميد داماش هستن يا تيم ذخيره هاشون.
اما مطمئن هستم سن و سالشون كمتر از اين حرفها بود كه بخوان ذخيره يه تيم دسته اولي باشن.
منظورم ليگ برتري بود![]()
اولا به همه تبريک میگم و اميدوارم اين روند ادامه پيدا کنه ولی آبکش کردن تيم اميد داماش هنر نيست و ما بايد جلوی حريف های بزرگتر به اين روونی بازی کنيم.
استقلال 2 - 1 سایپا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)