عزیز این دو بازی اصلا برای pc نیومده و اینهایی که توی بازار هست با emulator اجرا میشه..که به سی پی یو و رم بالا و قوی برای اجرای بهینه احتیاج دارند,مشخصات سیستمت رو بده...
عزیز این دو بازی اصلا برای pc نیومده و اینهایی که توی بازار هست با emulator اجرا میشه..که به سی پی یو و رم بالا و قوی برای اجرای بهینه احتیاج دارند,مشخصات سیستمت رو بده...
البته شما میتونی با Emulator این بازی رو رو پی سی بازی کنی. فقط یه سرچ خرج داره. تو همین پی سی وورلد هم میتونی پیدا کنی.
نرم افزار شبیه ساز پلی استیشن 2 که هست...
Microsoft .NET Framework 2.0 رو نصب کردم حل شد - الان می تونم بازی کنم
دستتون درد نکنه!
فکر کنم شما نباشید باید این تاپیک رو بست!
راستی گفتم گادفادر 2!
ارور می ده که باید به اینترنت وصل شی(موقع اجرا کردن)
منم وصل می شم!یه کادر می آد که توش یه سری اعداد نوشته!دان رو می زنم کادر می ره دوباره می آد!
نمی دونم چی کار کنم!فکر کنم کرک نشده!این کرک رو هم باید تو صفحه ی اصلی نصب کپی کرد دیگه؟
ممنون
منظورت منم؟
اگه گادفادرت اورجینال باشه فقط این ارور رو میده. اگه اورجیناله باید بری یه جای دیگه جز ایران اونوقت بازی کنی.
نه اورجینال نیست!
دو تا دی وی دی بود!کپی از دی وی دی ناین!
اکستراکت کردم بعد نصب کردم!کرک نمی دونم چیجوری باید بکنم!
دو تا فایله می برم تو محل نصب بازم اجرا نمی شه!
چنین چیزی خیلی غیر طبیعیه.
راستی اگه کرک بلد نیستیبرو از تو دیسک فولدر کرک رو پیدا کن.بعد کل فایل های توی اون فلدر رو کپی کن تو محل نصب بازی. یه پیغام میده که این فایل ها هستند و از این جور کوفت و دردها. تو Relpace رو بزن. در ضمن این بازی خیلی هم خوب نیستا. هم از نظر فنی هم از نظر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جواب ندادید
ممنون میشم اگه برای just cause 2 بگید چی کار کنم
برای اون یکی یه چیزایی پیدا کردم
Last edited by peyman_nn; 19-07-2010 at 14:49.
اینو دیگه بچه سه ساله بلده!
تو خود پستمم نوشتم که کپی می کنم باز نمی آد!
چیکار کنم؟
والا خودت گفتی بلد نیستم کرک بگیرم.
دیگه به احتمال 99% مطمئنم که کرکت خرابه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)