تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1245 از 1320 اولاول ... 24574511451195123512411242124312441245124612471248124912551295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,441 به 12,450 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بسته شبانه نامحدود گرفتم یعنی سرعتش ر.ی.ده زنگم به پشتیبانی زدم اراجیف تحویل میدن با adm نهایت 200 کیلو بایت باشه کسی نظری داره میشه کاری کرد

- - - Updated - - -

بسته شبانه نامحدود گرفتم یعنی سرعتش ر.ی.ده زنگم به پشتیبانی زدم اراجیف تحویل میدن با adm نهایت 200 کیلو بایت باشه کسی نظری داره میشه کاری کرد

- - - Updated - - -

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

با سلام
    برای من هم به همین صورت هست دوست گرامی
    بهترین سرعت رو توی حدود ساعت 4 تا 7 صبح میتونی بگیری
    بعدش سرعت همین 200 بیشتر نمیشه
    من هم نتونستم کاری کنم با اینکه دکل روبروی خونه هستش

3. این کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

الان اومدی انشاء نوشتی ، حرف خودم که قانون داریم اجرا نمیشه رو باز تکرار می کنی به خودم میگی که چی بشه؟
    سلام
    انشاء نوشتن هنر میخواد که خوشبختانه دارم اما درک همین انشاء کار هر کسی نیست
    عزیزم این جمله ی شماست :
    ما قانون داریم ولی اجرا نمیشه ، اگر قانون اجرا بشه حق من و شما هم از این شرکت ها گرفته میشه
    اگر قانون اجرا بشه ؟! کدوم قانون ؟! چه کسی قرار هست اجرا کنه ؟! حق من و شما ؟!
    همه میگن همه میدونن از پفک نمکی بگیر تا ... در اختیار چه کسانیست !
    اما بارها به شخص بنده ثابت شده همه نمیدونن ، اگر همه میدونستن که اینهمه خوش بینی نبود

شما این جمله را باید بری در فلان فروم فلان کشوری بنویسی که همه چیزش انحصاری و در اختیار حاکمیت نباشه !
    این جمله ی شما یعنی اینکه اپراتورها خصوصی هستند و استقلال عمل دارند و مشکل از اپراتورهاست و همه چیزمون در این مملکت درست و خوب و سرجاش هست و الان یه نفری میاد گوش فلان اپراتور را سه دور میچرخونه و اپراتور به راه راستی که به نفع مردم و ملت باشه هدایت میشه
    چیزی به نام قانون نداریم ، دستور هست و داغ و درفش و سرنیزه
    اونی که قانون دلخواه خودش را نوشته ، از قضا مالک و صاحب همین اپراتورهاست ، در نتیجه و به فرض که ما حقی داشته باشیم ، حق ما را چه کسی و از چه کسی خواهد گرفت ؟

به قول حضرت سعدی :
    خانه از پای بست ویران است - خواجه در بند نقش ایوان است

دو دوست گرامی نوشتند سرعت اینترنت شبانه چه وضعیتی داره ، مشخص نیست به چه سمتی میریم ؟!
    حضرت مولانا میفرماید :
    آفتاب آمد دلیل آفتاب - گر دلیلت باید از وی رو متاب

از نظر شما قانون داریم ولی اجرا نمیشه ، از نظر من قانون نداریم ولی اجرا میشه
    قانون نداریم = اعمال سلیقه های فردی یا اقلیتی خاص
    اجرا میشه = همین و همین هایی که داریم میبینیم

قدر آن جام بدانید که هست - نه در آن لحظه که افتاد و شکست
    هنوز علم و دانش و توانایی رسیدن به مرحله ی انداختن و شکستن را به دست نیاوردند
    امیدوارم منظور منتقل شده باشه

5. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    انشاء نوشتن هنر میخواد که خوشبختانه دارم اما درک همین انشاء کار هر کسی نیست
    عزیزم این جمله ی شماست :
    ما قانون داریم ولی اجرا نمیشه ، اگر قانون اجرا بشه حق من و شما هم از این شرکت ها گرفته میشه
    اگر قانون اجرا بشه ؟! کدوم قانون ؟! چه کسی قرار هست اجرا کنه ؟! حق من و شما ؟!
    همه میگن همه میدونن از پفک نمکی بگیر تا ... در اختیار چه کسانیست !
    اما بارها به شخص بنده ثابت شده همه نمیدونن ، اگر همه میدونستن که اینهمه خوش بینی نبود

شما این جمله را باید بری در فلان فروم فلان کشوری بنویسی که همه چیزش انحصاری و در اختیار حاکمیت نباشه !
    این جمله ی شما یعنی اینکه اپراتورها خصوصی هستند و استقلال عمل دارند و مشکل از اپراتورهاست و همه چیزمون در این مملکت درست و خوب و سرجاش هست و الان یه نفری میاد گوش فلان اپراتور را سه دور میچرخونه و اپراتور به راه راستی که به نفع مردم و ملت باشه هدایت میشه
    چیزی به نام قانون نداریم ، دستور هست و داغ و درفش و سرنیزه
    اونی که قانون دلخواه خودش را نوشته ، از قضا مالک و صاحب همین اپراتورهاست ، در نتیجه و به فرض که ما حقی داشته باشیم ، حق ما را چه کسی و از چه کسی خواهد گرفت ؟

به قول حضرت سعدی :
    خانه از پای بست ویران است - خواجه در بند نقش ایوان است

دو دوست گرامی نوشتند سرعت اینترنت شبانه چه وضعیتی داره ، مشخص نیست به چه سمتی میریم ؟!
    حضرت مولانا میفرماید :
    آفتاب آمد دلیل آفتاب - گر دلیلت باید از وی رو متاب

از نظر شما قانون داریم ولی اجرا نمیشه ، از نظر من قانون نداریم ولی اجرا میشه
    قانون نداریم = اعمال سلیقه های فردی یا اقلیتی خاص
    اجرا میشه = همین و همین هایی که داریم میبینیم

قدر آن جام بدانید که هست - نه در آن لحظه که افتاد و شکست
    هنوز علم و دانش و توانایی رسیدن به مرحله ی انداختن و شکستن را به دست نیاوردند
    امیدوارم منظور منتقل شده باشه
    تو قانون اساسی هم نخوندی! چه برسه اینکه بخوای نظر بدی! با عرض پوزش البته

عزیز من بازم میگم قانون داریم ولی اجرا نمیشه! اینکه بگی قانون نداریم یه چیز بی خود هست! قبلا گفتم اگر قانون اجرا بشه حق من و شما و همه گرفته میشه
    چرا سر چیزی که وجود داره سر جنگ‌ دارید؟ تا کی می خواهید اینطور زندگی کنید و منکر همه چی بشید چه موافق چه مخالف !
    نوشتی که اونی که قانون رو نوسته صاحب همین اپراتور هم هست ، حالا من میگم اصلا اون اپراتور خارجی مگه جلوی شما یک قرارداد نامه که قوانین اون شرکت هست نمیزاره؟ لابد میگید اون رو فرا زمینی ها نوشتن! این رو زمینی ها
    بزار واست مثال بزنم شما وقتی تو این فرم ثبت نام کردی قوانینش هم خوندی؟ چند نفرتون خوندید؟ اکثرا صرفا یک تیک چک باکس میزنن رو علی یارت خداحافظ ، در نهایتش میکن قانون نداریم ، مشکل دقیقا همین جاست ! ، بدون دونستن از حق و قانون اظهار نظر می کنید و هیچ اطلاعی ندارید و وقتی به تنگ نا می افتید میگید قانون کجا بود
    هر وقت فرق وجود قانون و عدم اجراش با نبود قانون رو متوجه شدید اون موقع بیا انشاء بنویس

7. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

تو قانون اساسی هم نخوندی! چه برسه اینکه بخوای نظر بدی! با عرض پوزش البته

عزیز من بازم میگم قانون داریم ولی اجرا نمیشه! اینکه بگی قانون نداریم یه چیز بی خود هست! قبلا گفتم اگر قانون اجرا بشه حق من و شما و همه گرفته میشه
    چرا سر چیزی که وجود داره سر جنگ‌ دارید؟ تا کی می خواهید اینطور زندگی کنید و منکر همه چی بشید چه موافق چه مخالف !
    نوشتی که اونی که قانون رو نوسته صاحب همین اپراتور هم هست ، حالا من میگم اصلا اون اپراتور خارجی مگه جلوی شما یک قرارداد نامه که قوانین اون شرکت هست نمیزاره؟ لابد میگید اون رو فرا زمینی ها نوشتن! این رو زمینی ها
    بزار واست مثال بزنم شما وقتی تو این فرم ثبت نام کردی قوانینش هم خوندی؟ چند نفرتون خوندید؟ اکثرا صرفا یک تیک چک باکس میزنن رو علی یارت خداحافظ ، در نهایتش میکن قانون نداریم ، مشکل دقیقا همین جاست ! ، بدون دونستن از حق و قانون اظهار نظر می کنید و هیچ اطلاعی ندارید و وقتی به تنگ نا می افتید میگید قانون کجا بود
    هر وقت فرق وجود قانون و عدم اجراش با نبود قانون رو متوجه شدید اون موقع بیا انشاء بنویس
    زین پس به جای شکوه و شکایت ، با 195 تماس بگیر تا مشکلاتت را حل کنه
    چیزی که شما میخوای تجربه کنی و درست و غلطش را بفهمی برای من و خیلی ها خاطره شده
    دقیقا همون چیزهایی که انتظار داشتم را نوشتید ، بی پرده حرف بزنید و بین مردم مخفی نشید
    شما زنگ بزن 195 و حق من و خودت و دیگران را بگیر این راه را ما رفتیم و جوابی جز گردن کلفتی دوستان شما ندیدیم ان شا اله شما هم بزرگ میشی

بعضی از حرف ها اینقدر ساده لوحانه و کودکانه هست که اصلا نیازی به پاسخ دادن نداره
    فعلا 3 تومن گذاشته رو دلار و تورم افسارگسیخته ، منتظر معجزات و کرامات بیشتری هم باشید
    این ممکلت همه چیزش براساس باند بازی ، رانت ، رشوه ، فساد ، پارتی و ... . قانون ؟!

گاهی اوقات یک بیت شعر اینقدر معنا داره که نیازی به جدل با جاهلان نیست
    آن کس که نداند و نداند که نداند - در جهل مرکب ابدالدهر بماند

برای اهل خرد ، گفتن یک نکته کافیست !
    در خانه اگر کس است - یک حرف بس است

حکایت مملکت ما و قوانینش ، همونی هست که پروین اعتصامی گفت :
    اول ترسوندن :
    گفت : میباید تو را تا خانه ی قاضی برم
    بعد باج خواهی :
    گفت : دیناری بده پنهان و خود را وارهان
    و در نهایت مجازات :
    گفت : باید حد زند هشیار مردم ، مست را

اما چه زیبا گفته
    گفت : هشیاری بیار ، اینجا کسی هوشیار نیست

9. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

تا جای که من خبر دارم چنین شعاری نداد! بله اشاره به وضع اینترنت و پینگ تایم کرد ولی در بحث انتقاد از دولت روحانی بود و اصلا نگفت بهبودی میده یا نه ، البته وظیفه هست ولی ربطی به شعار دولت بودن یا نبودن نداره باید بهبود بدنش ...
    ما هیچ ، ما نگاه
    منتظر معجزات و کرامات منتخب شما هستیم ، اینهمه قصه برای همین بود ؟!
    باید بهبود بدهند حتما انجام میشه
    ببینیم شب عید دلار چند میشه ، ببینیم چه زمانی فنرش آزاد میشه

11. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

این همونیه که بهت گفتم در باب انتقاد به دولت روحانی وعده نداده! من خودم از طریق رادیو وقتی در حال رانندگی بودم شنیدم که چه گفت ، در هر صورت شعاری هم نداد...
    رادیو دیگه چیزی نگفت ؟
    نگفت قدرت اول اقتصادی هستیم ؟
    نگفت در فلان چیز جز 5 تای اول جهانیم ؟
    نگفت ما خوبیم ، دیگران بد هستند ؟

13. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

زین پس به جای شکوه و شکایت ، با 195 تماس بگیر تا مشکلاتت را حل کنه
    چیزی که شما میخوای تجربه کنی و درست و غلطش را بفهمی برای من و خیلی ها خاطره شده
    دقیقا همون چیزهایی که انتظار داشتم را نوشتید ، بی پرده حرف بزنید و بین مردم مخفی نشید
    شما زنگ بزن 195 و حق من و خودت و دیگران را بگیر این راه را ما رفتیم و جوابی جز گردن کلفتی دوستان شما ندیدیم ان شا اله شما هم بزرگ میشی

بعضی از حرف ها اینقدر ساده لوحانه و کودکانه هست که اصلا نیازی به پاسخ دادن نداره
    فعلا 3 تومن گذاشته رو دلار و تورم افسارگسیخته ، منتظر معجزات و کرامات بیشتری هم باشید
    این ممکلت همه چیزش براساس باند بازی ، رانت ، رشوه ، فساد ، پارتی و ... . قانون ؟!

گاهی اوقات یک بیت شعر اینقدر معنا داره که نیازی به جدل با جاهلان نیست
    آن کس که نداند و نداند که نداند - در جهل مرکب ابدالدهر بماند

برای اهل خرد ، گفتن یک نکته کافیست !
    در خانه اگر کس است - یک حرف بس است

حکایت مملکت ما و قوانینش ، همونی هست که پروین اعتصامی گفت :
    اول ترسوندن :
    گفت : میباید تو را تا خانه ی قاضی برم
    بعد باج خواهی :
    گفت : دیناری بده پنهان و خود را وارهان
    و در نهایت مجازات :
    گفت : باید حد زند هشیار مردم ، مست را

اما چه زیبا گفته
    گفت : هشیاری بیار ، اینجا کسی هوشیار نیست
    میخوام جوابت بدم نمیدونم چی در این سطح از بی عقلی بهت بگم ، میدونی بعضی وقتا تو زندگی نباید کسی رو روشن کنی باید بزاری تو جهل خودش بمونه و همین طور زندگی کنه اخرش بمیره ، ببخشید این طور میگم ولی توصیف دیگه ای ندارم ، شما هم میتونی هر جور دلت میخواد قضاوت کنی! من نه کسی به من چیزی دیکته میکنه و نه طوطی وار صحبت می کنم ، عقیده من اینه! این که تو میگی نیست و این که من میگم هست دلیلی بر پوشیدن ضعف ها ، قوت ها نیست ، ادم باید یاد بگیره براساس واقعیت ها نظر بده نه از روی لج و لجبازی! در ضمن با لج و لجبازی هیچ کس به جای نرسید! شما تو روشنایی که داری بمون ! ما هم تو تاریکی خودمون! خوبه؟
    ما هیچ ، ما نگاه
    منتظر معجزات و کرامات منتخب شما هستیم ، اینهمه قصه برای همین بود ؟!
    باید بهبود بدهند حتما انجام میشه
    ببینیم شب عید دلار چند میشه ، ببینیم چه زمانی فنرش آزاد میشه
    باید بگم سفره مردم از منتخب شما پر! ، پاسپورت ایرانی قویتر! و همه از مهمتر زبان دنیا رو هم بیشتر همه یاد گرفتن! منتخب شما کاری کرد که حتی کشور کوچک و بزرگ واسمون شاخ شدن از بس جواب این یاوه گویی هاشون رو نداد ، البته داد : لبخند توییتری ، منتخب شما مردم رو از دلار 5 هزار تومانی ترساند بعدش خودش دلار ور 32 هزار تومان کرد! ، بازم بگم؟
    رادیو دیگه چیزی نگفت ؟
    نگفت قدرت اول اقتصادی هستیم ؟
    نگفت در فلان چیز جز 5 تای اول جهانیم ؟
    نگفت ما خوبیم ، دیگران بد هستند ؟
    من چیزی که بود رو گفتم ، نیاز ندارم تحریف واقعیت کنم!
    در ضمن اینجا فروم با موضوع متفاوت هست پس من بحث رو تمام می کنم ، انتظاری که داریم اینکه شما هم تمام کن تا این تایپک از موضوع خودش خارح نشه ، خیر پیش
    Last edited by AVAVA; 01-10-2021 at 22:31.

15. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

میخوام جوابت بدم نمیدونم چی در این سطح از بی عقلی بهت بگم ، میدونی بعضی وقتا تو زندگی نباید کسی رو روشن کنی باید بزاری تو جهل خودش بمونه و همین طور زندگی کنه اخرش بمیره ، ببخشید این طور میگم ولی توصیف دیگه ای ندارم ، شما هم میتونی هر جور دلت میخواد قضاوت کنی! من نه کسی به من چیزی دیکته میکنه و نه طوطی وار صحبت می کنم ، عقیده من اینه! این که تو میگی نیست و این که من میگم هست دلیلی بر پوشیدن ضعف ها ، قوت ها نیست ، ادم باید یاد بگیره براساس واقعیت ها نظر بده نه از روی لج و لجبازی! در ضمن با لج و لجبازی هیچ کس به جای نرسید! شما تو روشنایی که داری بمون ! ما هم تو تاریکی خودمون! خوبه؟

باید بگم سفره مردم از منتخب شما پر! ، پاسپورت ایرانی قویتر! و همه از مهمتر زبان دنیا رو هم بیشتر همه یاد گرفتن! منتخب شما کاری کرد که حتی کشور کوچک و بزرگ واسمون شاخ شدن از بس جواب این یاوه گویی هاشون رو نداد ، البته داد : لبخند توییتری ، منتخب شما مردم رو از دلار 5 هزار تومانی ترساند بعدش خودش دلار ور 32 هزار تومان کرد! ، بازم بگم؟

من چیزی که بود رو گفتم ، نیاز ندارم تحریف واقعیت کنم!
    در ضمن اینجا فروم با موضوع متفاوت هست پس من بحث رو تمام می کنم ، انتظاری که داریم اینکه شما هم تمام کن تا این تایپک از موضوع خودش خارح نشه ، خیر پیش
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    Last edited by mehr1362; 05-10-2021 at 04:35.

17. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سایبری جان ، من این حاکمیت را اصلا قبول ندارم که بخوام به کسی رای بدم یا ندم
    قبلا نوشتم : خانه از پای بست ویران است - خواجه در بند نقش ایوان است
    سواد و درک و فهم نداری دیگه ، اگر داشتی معنی این بیت شعر را فهمیده بودی
    بابا قانون بابا لوکومتیر بابا کوانتوم
    به جای اینهمه گنده گوزی و ادعا ، کارت ملی من را بعد از 3 سال بدید دیگه
    ساچمه سر خودکار را نمیتونید بسازید ، از چین وارد میکنید ، اینهمه هم ادعا دارید
    اونی که دکتر دکتر به نافش میبستند چکاره بود چقدر سواد داشت که این 5 کلاسی بخواد کاری کنه
    بزرگ میشی یه روز ، زیاد عجله نکن اینهمه تملق گویی و چاپلوسی برای همون دوزار دوریال حقوق سر ماهه
    کم کم سفره ی مردم پر میشه ! پاسپورت هم قویتر میشه ! بسی خندیدم از اینهمه ساده لوحی
    تا خر هست خرسوار هم هست ، و من اله توفیق
    اولا اینکه سایبری خودتی ، این‌‌ یک
    دوما نفهم خودتی! فهم که نداری! اگر داشتی میفهمیدی که باید ادب داسته باشی
    سوما من مسئول کارت ملی تو نیستم! برو دنبالش
    چهارما ، من از بچگی کار کردم ، تو گرما و سرما عرق ریختم و زحمت کشیدم ، تا سال دیگه منتظرم ببینم وضع کرونا چطور میشه از ایران مهاجرت می کنم ، این رو بهت گفتم بدونی دستم به دهنم میرسه و محتاج ۲ قرون ۳ قرون این و ان نیستم
    پنجما ، خر خودتی

باید با ادما همون طوری رفتار کرد که باهات رفتار می کنن ، من واسه زندگیم زحمت کشیدم اگر تو بی عرضه ای مشکل خودته که بلد نیستی نون دربیاری!
    اره بلدم مثل خودت صحبت کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •