تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1245 از 1805 اولاول ... 2457451145119512351241124212431244124512461247124812491255129513451745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,441 به 12,450 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه (((ASN)))'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برو بکس سوال داشتم
    اونم این که من الان تقریبا 1و خوده ی حجم دارم
    17 /4 iزمانم تموم میشه اگه دیرتر شارژ کنم زمانی این یکو خوردهی به باد میره ؟؟؟
    میدونید که وقتی تاریخ زده 17 یعنی تا ساعت 24 روز 16 وقت دارید تمدید کنید من به اتحمال زیاد خود 17 شارژ کنم .
    کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

برو بکس سوال داشتم
    اونم این که من الان تقریبا 1و خوده ی حجم دارم
    17 /4 iزمانم تموم میشه اگه دیرتر شارژ کنم زمانی این یکو خوردهی به باد میره ؟؟؟
    میدونید که وقتی تاریخ زده 17 یعنی تا ساعت 24 روز 16 وقت دارید تمدید کنید من به اتحمال زیاد خود 17 شارژ کنم .
    کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟
    به باد نمیره خیالت راحت.

3. این کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تشکر از کمکتون . من تو منطقه طلاب هستم که خیابون ها یکی در میان فیبر نوری هستن این پیش شمارمه 0511.251xxxx (مرکز امت)
    راستی PCM چیه ؟
    این منطقه فیبرنیس بیشتر pcm و مسیه
    خط شمااحتمالا مسیه
    اگه مخابرات اشناداشته باشی میتونی از جاهایه دیگه بگیری وگرنه بایدچندماه مشترک مخابرات باشی وبعد از 8ماه میتونی بری جای دیگه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امشب سرعت واقعا افتضاحه چند بار دیسکانکت شدم و DNS رو هم عوض کردم ولی درست بشو نیست. مثل اینکه کارمندان خدوم و زحمتکش مخابرات حسابی امشب مشغول ارتقا سیستم ها هستن!

دقیقا از موقعی که ملک جعفریان پاشو گذاشت تو مخابرات اوضاع نت مخابرات افتضاح شد فکر کنم یک سالی است
    ملک جعفریان که چند سالی هست اومده. اولین گوهر افشانی ایشون هم تغییر ساعات شبانه از 12 تا 8 به 1 تا 8 و بعد از چند ماه به 1 تا 7 بود! بعد از اون حذف طرح های نامحدود و بعدش هم بعثت بود.

دیگه دزدی کردن حجم و افزایش قیمت ها رو هم فاکتور میگیریم چون جزو دست گرمی های ایشون هست!

6. 4 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

راسته ولی کسایی که از قبل نا محدود دارن ظاهرا سرویساشون پابرجاست

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
    مطمئینید????????? من هم قبلا نا محدود بودم اما دو سالی هست ازاذر 91 که به ما طرح های محدود رو تحمیل کردن و اجازه ندادن که تمدید کنیم!اگر کسی طرح نا محدود داره لطفا راهنمایی کنه ایا راهی هست ما هم داشته باشیم یا نه ولی بعید می دونم این مخابرات **** اجازه بده کسی نامحدود باشه خون مردم رو توی شیشه می کنن

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راست میگه منم از روز اولی که نت مخابرات را گرفتم نامحدود داشتم

اما از همان وقتی که نا محدود را جمع کردند من بعثت دارم و هیج وقت نتوسنتم به نامحدود برگردم (تا الان)

9. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

بله (نیمه شب ها همینطور هست)
    اخه واسه من وضعیت پینک در روز هم همینطوری هست ها !!! پیج ها بازمیشن اما یک سری عملیات اینترنتی که انجام میدم سرعت کمی دارن و وضعیت پینگ به اون افتضاحی همیشه من رو شرمنده می کنه مگه وضعیت پینگ شما بچه ها در روز چه طوره ????? مرسی
    این DNS jumper که یکی از دوستان همیشه در این تاپیک معرفی کردن، چه طوریه?، دانلودش کردم اما موقع اجرا ، ویندوز خطا می ده که piblisher unknown هست و بهتره اجرا نشه !!چه کنم ? مرسی

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

در مورد رفع pcm که توضیحاتی عرض کردم ، گفتم شاید دوستان بعضا در این مورد به مشکل بخورند با مخابرات و در ذیل مصوبه مربوطه را قرار میدهم.

آيين‌نامه تعاملي شركت‌هاي مخابراتي با شركت‌هاي ندا (جلسه شماره 97 مورخ 2/8/1389)

ماده 14: در صورتي كه محدوديت واگذاري خدمات پورت پرسرعت به كاربران نهايي ناشي از وجود سيستم‌هاي چند خط تلفن روي يك زوج كابل باشد شركت‌هاي مخابراتي موظفند حداكثر ظرف مدت يك ماه نسبت به رفع مشكل خط كاربر نهايي اقدام كنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من امروز رفتم مخابرات شهرمون ببینم چرا 3 روز برای من قطع ! ( تربت حیدریه )..... گفت 10 روز گذشته قطی زیاد داشتن ولی 2 3 روزه درست شده !...... گفتم خوب مشکل اصلی من مربوط به همین 2 3 روز گذشته هست که کلا قطع بود.... گفت الان مشکلی نداره
    خلاصه فهمید که مشکل من یا از سیم کشی داخل خونست یا از پورت
    گفت ببر دم در خونه ببین اگر درست نشد زنگ بزن به 117 بگو پورت رو عوض کنن
    دیگه به پریز دم در خونه زدم درست شد..... به تمام پریز های داخل خونه میزنم درست هستن ولی داخل اتاقی که همیشه مودم اونجا کار می کرده درست نیست !!!!

من از این تعجب می کنم چرا بعد از چند سال که با این پریز کار می کرده الان بعد از این قطی ها یکدفعه با این پریز مشکل پیدا کرده !!!!

به نظرتون سیم از در خونه بکشم ؟ یا اگر زنگ بزنم به 117 و پورت رو عوض کنه مشکل حل می شه ؟!
    Last edited by shylord; 07-07-2014 at 15:18.

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

به نظرتون سیم از در خونه بکشم ؟ یا اگر زنگ بزنم به 117 و پورت رو عوض کنه مشکل حل می شه ؟!
    دوست من ، وقتی که می فرمایید با تغییر پریز مشکل درست میشه چرا به 117 زنگ بزنید و پورت عوض کنید؟

بهترین کار اینه که یک سیم مستقیم از جلوی در تا پشت مودم بکشید. (شاید باز کردن پریز و تمیز کردن اتصالات پریز هم مشکلتون رو حل کنه ولی باز عوض کردن سیم خیلی بهتره)

15. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •