دوستانی که از اینترنت وایمکس مبین نت استفاده می کنن ... از این سرویس دهنده راضی هستن ؟!
سرعت خوبه ؟! قطعی چی ؟!
دوستانی که از اینترنت وایمکس مبین نت استفاده می کنن ... از این سرویس دهنده راضی هستن ؟!
سرعت خوبه ؟! قطعی چی ؟!
سرعت دانلود در روز متغیر اما بیشتر مناسب،شبانه خیلی بد،پشتیبانی ضعیف،پینگ بالا ،سرعت آپلود پایین،قطعی گاهی خیلی زیاد،تعرفه های گران.
البته اینا ممکنه برا بعضی ها صدق نکنه چون بیشتر به منطقه جغرافیایی و تعداد کاربران تو اون منطقه و چند عامل دیگه ربط داره،به طور خلاصه اگر خط تلفنتون pcm یا فیبر نوری نیست adsl انتخاب معقول تریه!!!
انگار اهواز داره بهتر میشه
دیشب واسه اولین بار 3.3 گیگ دانلود کردم
با سلام.
اینم تست از ما 2 روزه فعال شده سرعت 512.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من الان سرویس 512 دارم. روزا بین 85 تا 100 میزنه و شبا حدودا 1.6 گیگ تا 2 گیگ دانلود میکنم. میخواستم ببینم سرعت 1 و 2 مگابیت چطوره ؟ و شبا هم هر کدوم چقدر حدودا دانلود میکنه ؟
به نظرم سرعت شما خوبه حتی دانلود شبانه تون.
این اواخر سرعت طرح ها ی 2و1 مگ پایین اومده.قبلا با سرعت 2mg حدود 7.2 گیگ شبانه دانلود می شد.الان با تورنت شبی 1.3گیگ.اما اگر چند کانکشن داشته باشید سرعت قابل قبول تره .سرعت 1مگ هم حدودا 2.5 تا 3g البته بازم بستگی داره!!!
ُدرود بر همشهری اینجا (چهارراه نخل ناخدا) واسه من عالیه سرعت دانلود شبانه 350-380 البته 3-4 روزه اینطوری شده روزا هم خوب 300-400 میشه
2 مگ گرگان
مثل اینکه مبین نت خیلی به شما حال میده !
2 مگ رو بستن به 5 مگ![]()
2 مگ رو بستن به 5 مگ
فعلا داره بد چور حال میده ولی روزای بدی هم در انتظارمه مطمنم
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)