اولا که ازت لول بالا تر است دوما اسکیلای تو کاملا در دوئل نیست و سوما کاراکتر اون با کاراکتر تو فرق می کنه و...
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اولا که ازت لول بالا تر است دوما اسکیلای تو کاملا در دوئل نیست و سوما کاراکتر اون با کاراکتر تو فرق می کنه و...
حالا برای مقابله با اون رو چی کار کنم؟اپیرنس؟
Total health points
- 566 HP No hit
MortalWarrior passes out. Venus Tabak wins the duel, gains 50 experience points and steals $11 from MortalWarrior.
چاقال برو انتقام منو از این بگیر
1. اين طرف آيم خيلي بالايي داره!!باختم! چرا باختم؟چی این طرف زیاد بود؟
2. يا شوتينگش زياده يا اسلحه قوي داره!!
با آیم مخالفم...چون من داجم 7ه!...هر کی از راه برسه می تونه منو بزنه...اسلحش هم مثله خودمه...میمونه شوتینگ که احتمالاً شوتینگش زیاده
عجب نامردایی هستن اینا ! خودمو نمیتونن بزنن میان شما رو میزنن ! همین خانوم با من کلی صحبت کرده بود
نامردا ریختن سرم زدنم همین خانومه و چند تا از نوچه هاش مثل ripp3t و.. نفری 150-200 زدن آخر مردم
به من میگه تو تنهایی ولی ما همه با همیم و پشت هم هستیم . منم در تاییدش گفتم این سیلوریها همه ترسو هستن . در کل کلی ازم تعریف کرد و گفت خیلی باهوشی(چاکرم)
اونی که مهرداد رو پاس اوت کرد هلث من رو به 2 رسوند !!!!
خب چاقال خبرمون كن ما هم چند نفر شيم بريم دعوا!!به من میگه تو تنهایی ولی ما همه با همیم و پشت هم هستیم . منم در تاییدش گفتم این سیلوریها همه ترسو هستن . در کل کلی ازم تعریف کرد و گفت خیلی باهوشی(چاکرم)
ببین بنده خدا چی جوابمو داده . (بعد از اینکه من پاس اوت شدم)
And I`ve got two days to work in peace!... that`s a good feeling!
در این مورد هم دارم باهاش مذاکره میکنم که بچه های ما رو نزنه وگرنه منم لول پایین های اونا رو میزنم .اونی که مهرداد رو پاس اوت کرد هلث من رو به 2 رسوند !!!!
خب حاجی بچه های ما صداشون در نمیاد که ! نمیگن چی میگذره ! وقتی پاس اوت شدن میان میگن .خب چاقال خبرمون كن ما هم چند نفر شيم بريم دعوا!!
هر کی هر دشمنی داره اینجا بگه یه لیست درست میکنیم .
فرقی نداره لول چند باشه و چه دمیجی میزنه فقط اسمش رو بگین .
بعد یه گروه درست میکنیم (بچه های ایرانی) من میشم تانکمیرم جلو جا خالی ها رو در میارم عکس میذارم اینجا بعد شما بریزید آسفالتش کنید . مثلا سعید که دمیج زیادی میزنه اینجا خیلی لازم میشه .
این گروه باید خیلی هماهنگ باشه . اگه دوست داشتید بگید اینو راه بندازیم . بعد یه کمک همه نیاز داریم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)