این دوستمون هر وقت آرش گل میزنه میاد یه سر به تاپیک هم میزنه![]()
این دوستمون هر وقت آرش گل میزنه میاد یه سر به تاپیک هم میزنه![]()
روی کاکل جباری
«با جباری یا بدون جباری؟» استقلال برای چهارمین سال متوالی این پرسش را در ذهن خود تكرار میكند و مثل همیشه پاسخ روشنی نمییابد. آسیبدیدگیهای همیشگی جباری كه شمار تصاویر همراه با عصا یا بستری شده روی تخت بیمارستان او را در ردیف عكسهای سرحال و پا به توپ این بازیكن قرار میدهد؛ هرگز خیال استقلال را بابت در اختیار داشتن یكی از ستارگان انكارناشدنی فوتبال ایران راحت نگذاشت. بودن یا نبودن او حتی در تعداد هوادارانی كه برای تشویق استقلال به ورزشگاه میروند هم تاثیرگذار است و این واقعیت را میتوان در همهمهای كه پس از صاحب توپ شدن جباری بین سكونشینها ایجاد میشود، جستوجو كرد. همزمان با عود كردن دوباره آسیبدیدگی ستاره، روند حركت رو به پیشرفت استقلال متوقف شده و آنها ركورد هفتههای متوالی بدون شكست و نباختن در خانه در لیگ هشتم را توامان از دست دادند. قدرت طراحی، حمل توپ، حفظ توپ و ریتم منطقی خط میانی استقلال در غیاب شماره هشت با آنچه در زمان حضور او اتفاق میافتد قابل مقایسه نیست و اساسا این ویژگی در خصوص تمام تیمهایی كه بخش مهمی از استراتژی خود را بر پایه توانمندیهای ستارهها بنا میكنند، مصداق دارد. استقلال بدون جباری تیم ترسناكی نیست و امیر قلعهنویی با این اتهام مواجه است كه تیمش روی كاكل یك بازیكن خاص میچرخد. اگر او باشد خوشبخت میشود و اگر نباشد كار گره میخورد. آنچه كیفیت و وجه كادر فنی استقلال را خدشهدار میكند و شخص سرمربی را روی صندلی پاسخگویی مینشاند. برنامههای فاز تهاجمی استقلال بر پایه قابلیتهای مجتبی جباری طراحی شده. مهاجمان میدانند وقتی او صاحب توپ میشود باید در چه فضایی حركت كنند و شیوه حركات طولی و عرضی بازیكنان كناری بر اساس مدل حركتی جباری شكل میگیرد. افت كیفیت بازی استقلال در غیاب جباری یا هر ستاره دیگری قابل درك است و قاعدتا نباید موفقیتها یا ناكامیهای كادر فنی را تحت تاثیر قرار بدهد. منچستریونایتد كه فصل گذشته لیگبرتر و لیگ قهرمانان اروپا را فتح كرد در آغاز فصل جدید نتایج ناامیدكنندهای گرفت و آلكس فرگوسن از بهانه قرار دادن مصدومیت و غیبت كریستیانو رونالدو واهمهای نداشت. حركات پا به توپ رونالدو كه اغلب از میانههای زمین آغاز میشد و اجازه فضاسازی و جایگیری مناسب به سایر مهاجمان میداد نقش تعیینكنندهای در موفقیتهای منچستر داشت. استقلال به طراحی حملات با محوریت مجتبی جباری عادت كرده و یافتن جانشینی برای او یا تغییر استراتژی حملات زمان میبرد. درست مثل اتومبیل پرشتابی كه یكی از قطعات كلیدی موتور آن تعویض میشود و برای بازیابی شتاب سابق اصطلاحا باید «آببندی» شود. زمان لازم برای طی این پروسه البته كه هیچ ارتباطی با بیاطلاعی و ناشیگری سازنده اتومبیل ندارد. صمد مرفاوی كه در ششمین دوره لیگ حرفهای سرمربی استقلال بود خوب میدانست تا پایان فصل نمیتواند روی بهبودی جباری حساب كند و بر همین اساس از میثم بائو به عنوان محور طراحی حملات استفاده كرد و تا آستانه فتح جام هم پیش رفت. همانطور كه استقلال در برههای چنین وظیفهای را به محمد نوازی واگذاركرده بود و مهار ارسالهای او به دغدغه تمام حریفان تبدیل شده بود.استقلال تاوان غیبت جباری را میپردازد. همانطور كه سپاهان لطمه شدیدی از آسیبدیدگی نویدكیا خورد، ستارهمحور بودن كادر فنی را زیر سوال نمیبرد. بازیكنی مثل جباری در هر تیمی باشد به تاثیرگذارترین بازیكن آن تیم تبدیل میشود. مهم صحیح بازی گرفتن از ستارههاست.
موافقت امير قلعهنويي براي جذب "فابيو بالا"
واعظي آشتياني: مبلغ قرارداد او 250 هزار دلار است
امير قلعهنويي جذب "فابيو بالا" را خواستار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال استقلال امروز طي نامهاي به اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل استقلال موافقت خود را با جذب "فابيو پريرا د اليويرا" ملقب به فابيوبالا اعلام كرد.
واعظي آشتياني در اين باره به ايسنا گفت: به دنبال موافقت قلعهنويي طي نامهاي به "فتحي" معاون امور بينالملل و حقوقي باشگاه استقلال تهران خواستيم تا مذاكره براي عقد قرارداد با اين بازيكن را آغاز كند.
مديرعامل باشگاه استقلال همچنين در پايان رقم اعلام شده (500 هزار دلار) براي جذب اين بازيكن را رد كرد و مبلغ صحيح را 250 هزار دلار اعلام كرد.
اولا تبريك تبريك تبريك
فوق العاده بود.همين كه به داماش رحم نكرد خيلي حال داد
دوما اين فابيو بالا نسبت به قبل چقدر خوشگل شده :دي
آخه من يه عكس ازش ديده بودم كه خيلي نا فرم بود
قلعهنويي:
اعتقادي به تقويت كادرفني استقلال ندارم
پيروز قرباني مغرور شده بود
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در هر سه جامي كه در آن شركت داريم به دنبال قهرماني هستيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعهنويي در پايان ديدار تيمهاي استقلال تهران و داماش گيلان اظهار كرد: ما سه هدف را دنبال ميكنيم كه اين اهداف را اولويتبندي كردهايم. نخستين هدف ما قهرماني در ليگ برتر و به ترتيب قهرماني در آسيا و جام حذفي اولويتهاي ديگر استقلال است.
وي افزود: ما براي هر كدام از اين سه جام برنامههاي مخصوصي داريم و با همان برنامهها در مسابقات حاضر ميشويم. در بازي مقابل داماش نيز مشاهده كرديد با اينكه حريف با بازيكنان جوان خود به ميدان آمده بود، اما ما با 90 درصد از تركيب اصلي خود حاضر شديم و به دليل آنكه هدف خود را در جام حذفي نيز قهرماني گذاشتهايم، ميخواهيم مسابقات خود را با قدرت ادامه دهيم.
سرمربي تيم استقلال تهران ادامه داد: براي ما مهم اين است كه استقلال، استقلال گونه بازي كند و تفاوتي نميكند كه حريف ما چه تيمي باشد، ليگ برتري باشد يا نه. در هر صورت ما امروز نتيجهي خوبي بدست آورديم و در بازي مقابل فولاد خوزستان نيز اگر شرايط داوري به ضرر ما پيش نميرفت، شايد چهار، پنج گل ميزديم. در هر صورت در آن بازي همان طور كه در برنامههاي تلويزيوني ديديد يك گل صحيح ما آفسايد اعلام شد، ضمن آن كه يك پنالتي براي استقلال گرفته نشده و بايد دو بازيكن حريف نيز اخراج ميشدند. با اين حال معتقدم در بازي مقابل فولاد، استقلال در حد و اندازههاي خود ظاهر نشد.
قلعهنويي دربارهي وضعيت مهدي اميرآبادي در تيم فوتبال استقلال تهران نيز گفت: من اميرآبادي را دوست دارم و خودم او را به استقلال آوردم. دو، سه روز پيش اميرآبادي پيش من آمد و اعلام كرد صحبتهايي كه از طرف او دربارهي مسايل حاشيهاي مطرح شده است، واقعيت ندارد و به همين دليل من نيز به اميرآبادي گفتم تا از طريق بخش حقوقي باشگاه استقلال از اين رسانهها شكايت كند. ضمن آنكه هر جا لازم باشد و اين بازيكن نيز آماده باشد از وجود او استفاده ميكنيم كه تصور ميكنم اين اتفاق از بازي مقابل سايپا رخ دهد.
قلعهنويي در پاسخ به سوالي پيرامون تاكيد بر استفاده از وحيد طالبلو در درون دروازهي استقلال و فرصت ندادن به دروازهبان دوم تيم نيز گفت: معمولا در دنيا كمتر پيش ميآيد كه وقتي دروازهبانهاي يك تيم اختلاف كمي با يكديگر دارند، درون دروازهي تيم تغييراتي ايجاد شود. اگر در تيم ما نيز اكنون طالبلو و رحتمي حضور داشتند شايد اين تغييرات صورت ميگرفت. اما، اكنون از وجود طالبلو استفاده ميكنيم و اشكان نامداري نيز از نظر شخصيتي و فني در سطحي است كه ما دغدغهاي از درون دروازه نداريم.
قلعهنويي دربارهي گلي كه تيم استقلال دريافت كرد نيز گفت: در هر صورت تصور ميكنم پيروز قرباني تا اندازهاي مغرور شد و تصور كرد كار تمام شده است كه همين موضوع سبب شد گل دريافت كنيم.
قلعهنويي دربارهي حضورش در كميتهي انضباطي و گفتوگو با رييس اين كميته گفت: در هر صورت من به كميتهي انضباطي دعوت شده بودم و دعوت يعني اينكه ميتوانستم به كميته بروم يا نروم. اما، به حكم ادب در كميتهي انضباطي حاضر شدم و با شريفي صحبت كردم. در هر صورت معتقدم مرفاوي كار نادرستي انجام نداده است. تا جايي كه من متوجه شدهام او تنها دربارهي زمان بازي با داور صحبت كرد و شايد داور چهارم به دليل جواني تصميم گرفت او را اخراج كند.
قلعهنويي دربارهي برخي مطالب پيرامون احتمال تغيير يا تقويت كادرفني تيم استقلال تهران نيز گفت: من زماني كه مسووليت استقلال را پذيرفتم اين تيم در جدول سيزدهم بود. اما، با لطف خدا و امام زمان توانستيم آسيايي شويم. ضمن آنكه همان طور كه مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفته است، ما يك دهم پولي كه در اختيار پرسپوليس بود، در اختيار نداشتيم، با اين وجود من به عنوان يك سرباز تا لحظهاي كه بتوانم به مجموعهي استقلال خدمت ميكنم. دربارهي بحث تقويت كادرمديريتي يا فني باشگاه استقلال كه از سوي زريبافان رييس مجمع نيز عنوان شده است، بيشتر بحث حمايت مطرح بوده است و شايد در كلمات برداشتهاي مختلفي صورت گرفته است. در هر صورت به عنوان يك سرباز در خدمت استقلال هستم و هر زمان كه احتياجي به من نباشد، خداحافظي ميكنم؛ اما، اعتقاد ندارم كه كادرفني تيم نياز به تقويت داشته باشد.
قلعهنويي دربارهي جذب بازيكنان برزيلي نيز گفت: به هر حال ما درگير سه جام هستيم، ضمن آن كه در دور برگشت امتياز گرفتن از حريفان دشوارتر ميشود. به همين دليل قصد داريم تا تيم را در خط مياني و خط حمله تقويت كنيم. اكنون دربارهي فابيو بالا به نتيجه رسيدهايم. در هر حال دو، سه بند در قرارداد اين بازيكن برزيلي وجود دارد كه اگر نتواند خواستههاي ما را برآورده كند، ميتوانيم قرارداد را با او فسخ كنيم.
وي دربارهي جذب يك بازيكن برزيلي در خط حملهي استقلال نيز گفت: اين بازيكن نيز قرار است به ايران بيايد اما، تا زماني كه به ايران نيامده اسم او را بيان نميكنيم. در هر صورت استقلال مهاجمان خوبي دارد اما، با توجه به اينكه ما بايد در سه جبهه بجنگيم اين نياز به تقويت در خط حمله احساس ميشود.
قلعه نويي اخراج پزشک استقلال را تکذيب کرد
نوروزي به مرخصي رفته است
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران اخراج امير نوروزي پزشک اين تيم را تکذيب کرد.
امير قلعه نويي در اين باره به خبرنگار ورزشي برنا گفت:اخراج دکتر نوروزي از استقلال صحت ندارد. ايشان به دليل حضور در کلاس هاي پزشکي مقداري سرش شلوغ شده است و به همين دليل از او خواستم برود و به کلاس هايش برسد و پس از آنکه سرش خلوت شد،به استقلال برگردد.
وي افزود: البته دکتر نوروزي پيگير وضعيت مصدومان استقلال مي باشد و گزارش هاي لازم را به ما ارائه خواهد داد.
این فابیو چند سالش بود؟
قیافش زیاد مهم نیست خدا کنه بازیش خوب و تو دل برو باشه.
Last edited by Alireza Taji; 25-11-2008 at 23:43.
آرش برهانی :
این پنج گل پاسخ خوبی به منتقدان بود
مهاجم تیم فوتبال استقلال زدن پنج گل در دیدار امروز برابر داماش گیلان را پاسخی به منتقدانش عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، آرش برهانی پس از این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: پس از آنکه در چند بازی اخیر استقلال در لیگ برتر نتوانستم برای تیمم گل بزنم انتقاداتی علیه من مطرح شد که برخی از آنها مغرضانه بود.
برهانی ادامه داد: فکر می کنم با این گلها پاسخ مناسبی به منتقدان داده باشم. البته در بین منتقدان برخی افراد هم هستند که نظرات خوبی داشتند و من از نظرات آنها استفاده کردم.
مهاجم تیم فوتبال استقلال در پایان گفت: ما فوتبال خوبی را در این دیدار به نمایش گذاشتیم و خوشحالم که توانستم در این دیدار پنج گل زدم.
طالبلو:
بازيهاي جام حذفي در زمانهاي بهتري برگزار شود
دروازهبان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اميدوارم زمانهاي بهتري براي انجام بازيهاي جام حذفي در نظر گرفته شود.
به گزارش ايسنا، وحيد طالبلو پس از برتري تيمش در بازي مقابل داماش گيلان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازي خوبي انجام داديم. با اين حال معتقدم زماني كه در يك روز بين هفته اين بازي برگزار ميشود، شرايط براي هواداران دشوار است كه بخواهند به ورزشگاه بيايند و شايد اگر اين بازي در روز ديگري برگزار ميشد، هواداران بيشتري ميآمدند. ضمن آنكه حريف ما نيز نتوانست با بازيكنان اصلي به ميدان بيايد و به همين دليل بازيكنان جوان اين تيم نيز پس از خوردن يكي، دو گل نااميد شدند.
وي افزود: در هر صورت فردا قرار است يك بازي ديگر نيز در ورزشگاه آزادي برگزار شود و با فاصلهاي كم استقلال در همين ورزشگاه به مصاف سايپا ميرود كه تصور ميكنم اين شرايط به ضرر چمن ورزشگاه آزادي خواهد بود.
طالبلو ادامه داد: در هر صورت استقلال در اين بازي بسيار خوب ظاهر شد و اميدواريم بتوانيم با همين قدرت ساير بازيهايمان در جام حذفي را پيروز شويم.
طالبلو دربارهي تشويق شدنش از سوي تماشاگران براي زدن ضربهي پنالتي گفت: در هر صورت تماشاگران استقلال به من لطف بسياري دارند.
Last edited by Alireza Taji; 25-11-2008 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)