سونی یک تعمیرگاه و نمایندگی مجاز توی خیابان جمهوری تهران داره ، که متخصصینش هم ژاپنی هستند . ببرید اونجا .
سونی یک تعمیرگاه و نمایندگی مجاز توی خیابان جمهوری تهران داره ، که متخصصینش هم ژاپنی هستند . ببرید اونجا .
كسي پي اس پي كپي خور دايم براي فروش نداره اسليم و فت فرق نميكنه فقط تميز باشه
كسي پياس پي براي فروش نداره خريدارم مدل فت يا اسليم فرق نميكنه فقط تعميري نباشه تميز باشه
سلام
يه نفر براي من يه دونه psp كادو اورده و منم چيزي ازش سر در نمي يارم و من از دوستم مموريش رو گرفتم كه توش پر بازي بود اما psp من هيچ كدوم از اون بازي ها رو نشون نمي ده
اگه ميشه راهنمايي هاي لازم و نكات قابل توجه را ارسال كنيد
راستش خيلي دلم مي خواد بازي كنم ولي نمي تونم از دوستم هم 6 تا دي وي دي بازي گرفتم ولي اصلا ساپورت نمي كنه
مدل psp هم فكر كنم 2000 باشه
يه دونه رم 8 گيگ هم دارم كه وقتي مي زارم تو psp نمي خونه رم رو و فقط چراغ مموري چشمك مي زنه ولي رم 128 رو مي خونه
Last edited by amirsaeid254; 30-04-2010 at 08:50.
خوب دوست عزيز اول ببين دستگاه كپي خور دايم هست يا موقت اگه موقت باشه خاموش روشن كني سيستم رو ميپره باز بايد كپي كنيش بعدش فريمور دستگاه بايد بر باشه تا بخون بازي ها رو
دوست عزیز اینجا جای مطرح کردن این موضوع نیست.
یه سر بزنید به سایت زیر....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون استاد
شما اول ببینید سری دستگاهتون چی هست؟ 1000,2000,3000
بعدش از قسمت settings>system settings>system information>system software
ببینید فرمویرش چی هست؟
در مورد مموری هم 8 گیگ رو ساپورت میکنه . ایکون مموری استیک رو زیر منوهای فیلم و موسیقی و بازی نشون میده؟اگه نشون میده برای اطمینان یه بار با خود PSP فرمتش کنید بعد یه فایلی مثل عکس رو امتحان کنید ببینید جواب میده؟
روي جعبش نوشته psp-2003pb
توي اين قسمتي هم كه گفتيد رفتم و نوشته system software version 4.01
در مورد مموري هم اصلا مموري رو نمي خونه و فقط چراغش چشمك مي زنه و من نمي تونم فرمتش كنم ولي 128 رو مي تونم هر كاري باهاش بكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)