شوخی میکنی!!!
شما از کجا میدونی gears of war 3 نوامبر 15 میاد؟؟؟![]()
شوخی میکنی!!!
شما از کجا میدونی gears of war 3 نوامبر 15 میاد؟؟؟![]()
بله دوست عزیز
اما بسیاری از بازی ها رو روی 1080p هم ساپورت می کنه
برای مثال Bio shock 2 - Battle Field Bad Company 2 و بسیاری از بازی های دیگه
من خودم یه تلوزیون LG SCARLET 32 دارم که تلوزیون 1080P رو ساپرت میکنه و ایکس باکس هم روی 1080P گزاشتم![]()
کسی نمیدونه؟![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز گل و دوست داشتنی
شرمنده من یه مدت نبودم آخه کامپیوترم بد جوری خراب شده بود
مرسی S.Y.K ممنون از راهنماییت دست گلت درد نکنه بد جوری قانع شدم
آره شما راست میگیAlan Wake وSplinter Cell Convection واقعا یه شاهکاره و من کاملا داشتم اشتباه فکر میکردم
این قدر کامل توضیح دادی که دیگه جای هیچ بحثی باقی نمیمونه یک دنیا ممنون
شرمنده دوباره این بحث را پیش کشیدم فقط خواستم از همه ی دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر کنم
دست تک تکتون درد نکنه
کوچیک همتون هستمظ
Last edited by AMIR_SHEYTOON; 13-03-2010 at 19:21.
سلام
چند تا سوال داشتم
1- چطوري ميشه فهميد يك بازي رو ميشه با كيفيت full HD بازي كرد يا نه ؟ ( 1080p )
2- چطوري ميشه تفاوت ديسك ها رو فهميد يعني چطوري ميشه فهميد يك ديسك T-Gate هست يا مدل ديگري ؟
ممنون
1: خیلی ممنونم دوستان فقط میخواستم بدونم که پشت بازی ها یه مقدار رزولوشن رو مشخص کرده یعنی بیشتر از اون رو ساپورت نمیکنه بازی ؟ ...
2: بهترین جا برای خرید MS Point و Gold Acc کجا هست بنظرتون ؟ ...
3: وقتی MS کنسول رو شناسایی میکنه ایا هیچ روشی هست کاری بکنیم که دفعه بعدی که به لایو وصل بشیم بن نشیم ؟
4: دوستان یعنی یه کسی که بازی اورجینال رو میخره توی نت واسه دانلود قرار میده ؟ ... یعنی بالاخره باید بازی اورجینال یه چیزی داشته باشه که کنسول اجراش بکنه اون رو دیگه !!
5: یه سوالی ! : الان ارکید با برد جسپر گیر میاد ؟ ... و اینکه ایا درایور Lite On یا BenQ هستش ؟ ... چون برای این دوتا LT اومده منم حتما باید LT رو نصب بکنم !!! ....
اگه اینطور باشه من یه ارکید بگیرم + یه هارد 60 گیگ + هدست + hdmi to avi از Elite ارزون تر در میاد ؟ ... یعنی از 340 تومنی که الیت هست الان !!! ....
6: یه سوال راجع به مموری کارت ! ... اینکه من اگه هارد نداشته باشم بازی ها توی مموری اتوماتیک ذخیره میشن ؟ ... یا نه توی مموری کارت ؟ ... و اینکه فقط 256 و 512 هست ؟ ...
7: راستی ه نوع دیسکی از همه با کیفیت تر هست ؟ ... و اون دی وی دی هایی که بازی های اورجینال رو روش میزنن معمولا چه برندی هستند ؟ ...
خیلی ممنونم ! ...
یعنی چی بمب اتم ؟؟؟یعنی اینقدر بازیش خوبه ؟؟؟ یا واقعا می خوایم بریم هوا ؟؟؟
![]()
1: بازی ها اکثرا روی 1080p هستند البته به طوره upscale شده.
2: دیسک های T-Gate وسطشون یعنی دوره اون سوراخیش به صورته اینه ای هست یعنی مثله عکسی که در لینک زیر موجوده:
تشخیص بقیه دیسکها یکم سخته چون بعضی هاشون خیلی شبیه هم هستن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 17-03-2010 at 23:46.
راستی دوستان برنامه ای یا روشی هست که بشه در حین بازی اسکرین شات و ... بگیریم از بازی ؟... خیلی ممنونم ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)