تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1244 از 1320 اولاول ... 24474411441194123412401241124212431244124512461247124812541294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,431 به 12,440 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان این درسته من بسته نا محدود دارم ساعت 11 صبح قطع کردم تو 10 ثانیه پیامک اومد 10 هزار تومان هزینه اینترنت ازاد ! الان زده 168 مگ 7500 تومان بعد ساعت قبل 11 زده 1880 مگ 8237 ریال ؟ قبل 11 که رایگانه...
    پشتیبانی هم جوابگو نیست
    Last edited by IRAN_KING; 06-09-2021 at 18:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان این درسته من بسته نا محدود دارم ساعت 11 صبح قطع کردم تو 10 ثانیه پیامک اومد 10 هزار تومان هزینه اینترنت ازاد ! الان زده 168 مگ 7500 تومان بعد ساعت قبل 11 زده 1880 مگ 8237 ریال ؟ قبل 11 که رایگانه...
    پشتیبانی هم جوابگو نیست
    برای اینکه چنین مشکلاتی دیگه واست پیش نیاد از طریق اپش برو و بخش خدمات و اینترنت تعرفه ازاد رو غیر فعال کن ...

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سرویس volte واقعا افتضاحه رو ایفون

رو ios15 خیلی بهتر شده!

در ضمن اپل ی سرویسی رو اضافه کرده به محصولاتش خوراک ما ایرانیاس

تقریبا فک کنم همه سرویس ها مثل تویتیر و اینا قراره ضد فیلتر بشه!

اطلاع زیادی ندارم ازش ولی اینم ی تست
    اسمش ایکلاد پرایوت ریلی هس
    کاملا ضد فیلتر قراره بشه

4. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

.حذف شود لطفا

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام.دوستان سیستم محاسبه قبض همراه اول در زمان فعال کردن بسته اینترنتی اضافه نمیزنه برای شما؟
    دیشب قبض تلفنم 600 تومان بوده که بعدش از طریق باشگاه فیروزه ای یک بسته 5 گیگی فعال کردم ولی بعد از چند ساعت استفاده دیدم مبلغ شده 1400 تومان و توی جزئیات 755 تومان نوشته تعرفه اینترنت عادی.درصورتی که قبلش بسته فعال کرده بودم
    قبلا هم انگار یکبار این مشکل پیش اومده بود اونم باز از طریق باشگاه فیروزه ای بسته فعال کرده بودم و باز یه مبلغی اضافه زد.ولی مبلغی که میزنه اونقدری نییست که بخوام پیگیرش بشم.

ولی در کل سیستم محاسبه شون باگ داره وقتی بسته اینترنتی فعال میکنم دیگه نباید بعدش اینترنت تعرفه عادی هم بزنه توی قبض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوشنبه سوری سرکاریه؟ رو دوتا سیم کازت رو دوتا گوشی وقتی دوشنه سوری گرفتم، تو بازه صبح تا 5 عصر، سرعت رو 1 تا 2 مگ بود که عملا نمیشه حتی از 2 گیگ استفاده کرد چه برسه به 10 گیگ هدیه اون یکی سیم کارت.

«هدیه»ای که میخوای اینجوری کنی رو نده اصلا، مجبورت کردن مگه. دل آدم رو الکی خوش میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام،

چطوری میشه حجم پیشنهادی اینترنت همراهی رو زیاد کرد؟ به من فقط 4 گیگ پیشنهاد میده که خیلی کمه. روی این خط من معمولا بسته نمیخرم، حدس میزنم باید چندتا بسته با حجم بالا بخرم که حجم پیشنهادی اینترنت همراهی زیاد بشه، درسته؟ چون قیمتش به صرفه است. یادمه قدیما 30 گیگ و 40 گیگ بهم پیشنهاد میداد.

ممنونم.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

حرف خودم رو به خودم میزنی؟
    ما قانون داریم ولی اجرا نمیشه ، اگر قانون اجرا بشه حق من و شما هم از این شرکت ها گرفته میشه ، در هر صورت دوستان سرعت همراه اول کم و یا پر نوسان نشده؟
    هزاران مورد هست که در قانون اساسی مملکت درج شده ولی اجرا نمیشه
    قانونی که این آقایون بنویسند در موقعیت های مختلف تفاسیر گوناگونی هم خواهد داشت
    اصولا قانون در کشورهایی مثل ما فقط یک حربه هست برای اقشار ضعیف و غیر خودی
    اصلا نمیخوان اینترنت باشه که حالا بشینن ببینن سرعتش کم هست یا زیاد یا پینگش ...
    چیزی که باعث شده همین اینترنت هم فعلا باشه ، سود سرشاری هست که از جیب ملت در شرایط تنگنا و تحریم به ...
    وظیفه ی وزیر هم این نیست که کیفیت اینترنت را بهتر کنه یا مثلا اینترنت را ارزانتر کنه ، ارزانتر !!!
    وظیفه ی وزیر فیلترینگ هست و تامین حقوق سایبری ها و صیانت از فضای مجازی ، کند کردن اینترنت و ...
    حق ما از کدوم شرکت ها گرفته بشه ؟! از شرکت هایی که قانون را خودشون نوشتند ؟!
    دقیقا مثل اینه که شکایت از قاضی را ببریم نزد همون قاضی !
    با خوندن بعضی از پست ها ، آدم فکر میکنه نروژی فنلاندی سوئدی جایی زندگی میکنه !

چون محصور زمان و مکانیم و اسیر این جبر ، به قول خیام :
    برخیز و مخور غم جهان گذران - خوش باش و دمی به شادمانی گذران

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پشتیبانی هم جوابگو نیست
    دوست عزیز پیشنهاد من به شما اینکه اولا برای استفاده از اینتگونه بسته ها از سیم کارتهای اعتباری استفاده کنید و اعتبارش رو هم همون اندازه خرید بسته شارژ کنید تا به این مشکل بر نخورید.(کاری که خود من انجام میدم)
    در مورد ساعت هم تجربه به من نشان داده کم کم 5 دقیقه زودتر قطع کنم . مثلا ساعتشون با ساعات سیستم ما فرق میکنه
    الان هم مثل چند سال پیش نیست که شکایت کنی رسیدگی بشه بی خیال شو// دو راه بالا رو استفاده کن مشکل نمیخوری

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هزاران مورد هست که در قانون اساسی مملکت درج شده ولی اجرا نمیشه
    قانونی که این آقایون بنویسند در موقعیت های مختلف تفاسیر گوناگونی هم خواهد داشت
    اصولا قانون در کشورهایی مثل ما فقط یک حربه هست برای اقشار ضعیف و غیر خودی
    اصلا نمیخوان اینترنت باشه که حالا بشینن ببینن سرعتش کم هست یا زیاد یا پینگش ...
    چیزی که باعث شده همین اینترنت هم فعلا باشه ، سود سرشاری هست که از جیب ملت در شرایط تنگنا و تحریم به ...
    وظیفه ی وزیر هم این نیست که کیفیت اینترنت را بهتر کنه یا مثلا اینترنت را ارزانتر کنه ، ارزانتر !!!
    وظیفه ی وزیر فیلترینگ هست و تامین حقوق سایبری ها و صیانت از فضای مجازی ، کند کردن اینترنت و ...
    حق ما از کدوم شرکت ها گرفته بشه ؟! از شرکت هایی که قانون را خودشون نوشتند ؟!
    دقیقا مثل اینه که شکایت از قاضی را ببریم نزد همون قاضی !
    با خوندن بعضی از پست ها ، آدم فکر میکنه نروژی فنلاندی سوئدی جایی زندگی میکنه !

چون محصور زمان و مکانیم و اسیر این جبر ، به قول خیام :
    برخیز و مخور غم جهان گذران - خوش باش و دمی به شادمانی گذران
    الان اومدی انشاء نوشتی ، حرف خودم که قانون داریم اجرا نمیشه رو باز تکرار می کنی به خودم میگی که چی بشه؟

12. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •