دیشب 1 گیگ شبانه، سرعت سرور خارجی بیشتر از سرور داخلی بود... اصن قاتی شده.. یه بار داخلی میره بالا یه بار ......![]()
دیشب 1 گیگ شبانه، سرعت سرور خارجی بیشتر از سرور داخلی بود... اصن قاتی شده.. یه بار داخلی میره بالا یه بار ......![]()
تنها راهش اینه همگی در صفحه instagram ایرانسل, بخواهیم که دوباره این بسته ها رو قرار بدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیش من با پشتیبانی که صحبت کردم گفتن اگه درخواست زیاد باشه احتمالش زیاده برگردونن.
----------------
همین کاربرانی که از این تاپیک بازدید میکنن اگه حداقل در instagram از ایرانسل بخوان که نامحدودا برگرده بی تاثیر نیست.
Last edited by and-roid2; 23-04-2015 at 23:23.
به نظر من نبایدم همچین بسته هایی رو اضافه کنن شلکه 4G و 3G. رو فک میکنم با ADSL اشتباه گرفتین این شبکه که بزای دانلود حجیم نیست همینجوریش سرعت زیاد ندازه که بخاین دانلود کنین، شب 4تا کار میخایم انجام بدیم اینترنت سرعتش ترکسده است.
حالا واقعا ADSL ما وضعیت خوبی داره که جایگزین اینترنت نسل 3 و 4 باشه؟؟!!!!!!!!
همین 5-6 ماه پیش پارس و صبانت با همین تفکر شما گرفتن شبانه ها رو برداشتن..اونم بخاطر قشر بسیار اندکی که تو شب کارای تحقیقاتی انجام میدادن
حالا شما هم اگه چهار تا کار تو شب میخوای انجام بدی با همون شاتلت انجام بده.
وقتی پهنای باند بسیاری از دکل های ایرانسل در شب خالیه چرا ازش استفاده نشه؟!که هم یه سودی به شرکت برسه و هم کاربر یه استفاده ای بکنه.
با این وضعیت ADSL کاربر بی تقصیر نیست رو بیاره به 3G.4G.
Last edited by and-roid2; 24-04-2015 at 08:54.
الان من چنتا از شهرها که عبور میکردم پوشش نسل سوم و چهارم داشت
اما تو نقشه چیزی ننوشته
زنگ زدم پشتیبانی گفت بروز میشه بعد گفت ایرانسل پوشش داخلی یا خارجی نداره
از تبریز به زنجان 3G بود
عیدم که از تبریز به تهران با قطار رفتیم 3G بود
معلومه بجز شهرها مسیرهای جاده ای و ریلی هم داره پوشش میده
والا نسل 3 و 4 هیچ جای دنیا واسه اینقدر دانلود نیست مشکل همینه دیگه یک جا خلوته سرعتش عالیه یک جا شلوغه مثل جای خونه ما به بدبختی میتونی بسته ای که خریدیو تموم کنی :|
اون بر داشتن شبانه ها فقط به خاطر یک.چیز بود سود بیشتر که این شرکتا سودشون تمومی نداره :|
نظر من میدونی چیه قیمت گیگ هارو بیارن پایین کلا چیزی به اسم شبانه نباشه گیگی 100 تومن بدن به مردم کوکشور ما از قانونش مشکل وجود داره بیا پایین!
باشه با شاتلم انجام میدمولی خب به نظرم یکی از علت هایی که همین شاتل شبکش خیلی پایداری داره همینه محدود میکنه خود من یک چند روزی مجبور شدم با نامحدودم سر gta v زیاد دانلود کنم با ارت 1 حدود45 گیگ گرفتم الان محدود شده سرور خارجیم با این حال بازم کیفیت داره،
شما چقدرم به فکر سود ایرانسلی اینا به اندازه کافی با این دزدیاشون سود میکنن!!
و در اخرم کاملا حق داری اینترنت از پایه مشکل داره که کاربر مجبوره رو بیاره رو این شبکه
Last edited by amin1374; 24-04-2015 at 13:04.
بیشتر مسیرهای جاده ای تو مسیر تبریز به تهران نسل سوم شده
همراه اول افتضاحه
بسته سه ماهه ۵۰ گیگ فعال کردم همش رو یجا بهم داد ولی زمان باقی مانده دوره قبل رو اضافه نکرد
ایرانسل چرا بسته نامحدود رو برداشته؟؟
منم الان سه ماهه دارم چند روز دیگه باید تمدید کنم یه مقدار گیگ هم باقی مونده
واسه شما چجوری شد حجم رو هم جمع نکرد؟
یعنی من اگه مثلا 2 روز مونده به اتمام بسته فعلیم اگه 50 گیگ سه ماهه بگیرم کلا زمان و حجم بسته فعلی پاک میشه و یه بسته 50 گیگ از همون روز برام فعال میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)