چطوری شکایت کردی دوست عزیز؟
چطوری شکایت کردی دوست عزیز؟
سلام
دوستان کسی اطلاع داره که در سرویس حجمی مخابرات، مقدار اپلود شده را هم محاسبه میکنند یا فقط مقدار دانلود شده را محاسبه میکنند؟
سلام آپلود هم محاسبه میشه.
ممنون دوست عزیز پس چرا در داخل سایت مخابرات در قسمت حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری فقط مقدار دانلود را مینویسه و از اپلود خبری نیست؟(برای دیدن مقدار اپلود باید به قسمت گزارش کارکرد سرویس باید مراجعه کرد)یعنی در صورتحساب بعدا مقدار اپلود را اضافه حساب میکنند یا نه همین مقداری که در قسمت حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری نوشه ملاک است؟
لینک مقدار دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز پس چرا در داخل سایت مخابرات در قسمت حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری فقط مقدار دانلود را مینویسه و از اپلود خبری نیست؟(برای دیدن مقدار اپلود باید به قسمت گزارش کارکرد سرویس باید مراجعه کرد)یعنی در صورتحساب بعدا مقدار اپلود را اضافه حساب میکنند یا نه همین مقداری که در قسمت حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری نوشه ملاک است؟
لینک مقدار دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود و آپلود رو با هم حساب میکنه دوست عزیز![]()
سلام دوستان
الآن من وایمکس ایرانسل 512 دارم حجمی. خیلی زود زود تموم می شه منو دیوونه کرده
میخواستم ADSL نامحدود بگیرم. خونه قبلیمون مخابرات 128 بود. سرعت دانلودش روی 10 می چرخید. اون موقع باصبر مشکلی نداشتم ولی الآن یه خورده دارم.
دوستان الآن وضعیت مخابرات چطوریه؟ سرعتش چطوره؟ قطعی و وصلی؟ توی بازکردن سایتا مشکل داره؟ دانلود از یوتوب و ...
شما مخابراتو به من پیشنهاد میکنید؟
از تعرفه هاش کسی خبر داره؟ اگه بتونم 2 مگ بگیرم چطوره؟
خیلی خوبه من که راضی ام
۲ مگ ۲۵۰ تا راحت میده یوتوب هم با https باز میشه
همه اینا بستگی به منطقتون داره و بس
دوستان هم هر چی بگن شاید برای شما صدق نکنه
ببین اگه از همسایه ها کسی داره تست کن ببین خوبه یا نه
وگرنه الان سرویس من عالیه شاید برای منطقه شما نباشه
یا علی
مخابرات سرویسهاش اسمیه و دقیقا همون سرعتی که باید بده میده. نه بیشتر نه کمتر. هیچ محدودیتی هم نداره. سرویس ۲ مگ با ترافیک ۵ گیگ، ماهی ۲۱،۵۰۰ هزینه اش میشه که هر جوری حساب کنی از وایمکس بهتره. کیفیت سرویس و پینگ هم تا حد زیادی به مرکز مخابراتی مربوط میشه.
برای تعرفه ها هم یه سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)