خوب اینم نوشته تک فرزند دیگه..
خوب اینم نوشته تک فرزند دیگه..
چرا منو تو این موقعیت قرار میدین ؟!
آقا من تک پسرم بجز خودم خواهر بزرگتر دارم ! افتاد>؟ حالا شامل من میشه یا نه؟![]()
نه دوست عزیز گوگهان اوزن درستهترکیه ها خ ندارن کلا و اینکه اسمش همینی هستش که گفتم یه عمر از فن کلاب هاش هستم
اما در مورد تک فرزند بودن >>> نوشته که تک فرزند ذکور یعنی تنها فرزند پسر و مهم نیست چند تا خواهر داشته باشین همین که تک پسر باشین کافیه که این قانون شامل شما بشهفقط یه نصیحت از فردا برو دنبال مدارک و تهیه کردنشون
من الان تک پسرم 17 سالمه بعد چون من میخوام ادمه تحصیل بدم باید پس از ادامه تحصیل برم دنبال مدارک یا نه 18 ساله شدم میشه این کارو کرد (یعنی هر وقت رفتی دیگه این کارو لازم نباشه انجام بدی یعنی قبلا انجام دادی افتاد!!)بعد این قانون به نظر شما تا کی پا بر جاست؟!
من دارم ٢ ساعت ديگه ميرم تو بيمارستان بستري شم،خدا كنه بتونم تمديد كنم اعزامم رو. :(
اقا من یه جایی خوندم باسه اینکه ثبت احوال مدارک رو بده قبلش باید از پادگان محل اموزشی نامه بگیریم...شما چی کار کردی؟
والا برای من موردش فرق میکنه و مورد پدر نظامی من رو شامل میشه ! والا منم همه مدارک به جز نامه رو تهیه کردم و منتظرم برم ببینم این نامه که می خوان چجوریاست جریانش ایا باید از اونا نامه بگیریم یا نه مستقیما از سازمان نامه رو بگیریم ببریم ! فقط این رو بگم نگران این مورد نباشید چون حدود 20 روز تا 1 ماه وقت میدن برای تکمیل و اوردن مدارک![]()
يه سوال آماتوري: درجه بالا يا پايين ، چه تاثيري داره؟!
از دوستان عزیز کسی میدونه که این کلمه "امریه دار" برای امریه دارها از اعزام دیماه به بعد هست که توی برگ سفید مشمولان درج میشه یا قبلا هم نوشته میشده؟؟؟؟
Last edited by momech; 18-12-2012 at 23:35.
بستگی به محل خدمت داره
تو نیرو افتضاحی ظاهرا هیچ تاثیری نداره !
ولی جایی مثل ارتش خودم به چشم دیدم که میتونه تاثیر زیادی داشته باشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)