سرویس رایگان چند گیگ
۱۰ روز که برای تست زیاده :-)
نا محدوداش سرعت چطوره
سرویس رایگان چند گیگ
۱۰ روز که برای تست زیاده :-)
نا محدوداش سرعت چطوره
سرعتش گفت 128 ـه ولی در مورد حجم حرفی نزد ، بیشتر گفت براتسته که ببینن میتونم 12 مگ بگیرم یا نه ، یعنی خط مشکل نداشته باشه
دوستان عزیز تا میتونید دانلود کنید شرکتای جدید اولاش میخوان اسم در کنن محدودیت ندارن بعدش که کارشون گرفت می ترکونن
برای جوابت برو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پست 12393 رو بخون![]()
کاملا درسته.ولیکن مثلا اگه دم خونه های مردم کشورهای دیگه تا 5 سال دیگه این فناوری بره دم خونه های ما تا 50 سال دیگه میاد.مسئله این است.وگرنه ایشالله تو ایران هم این فناوری بالاخره میاد
![]()
من که شک دارم پیشرفت کنه تا این نگاه به اینترنت باشه اصلا درست نمیشه
تاز ه با این اوضاع خاورمیانه که همش داره بدتر میشه و جعبه تی ان تی شده
من اگه بجای جوانان عراقی بودم حتما میرفتم با داعش میجنگیدم فقط برای
اینکه اگه مسلط بشن اول پدر اینترنت رو در میارن
خدا رو شکر جوانای مصر فهمیدن سر یک سال نکشید اخوان المسلمین رو ساقط کردن
وگرنه اینترنت اونجا هم ذغالی میشد و مقصر رژیم اشغالگر
راستی رفقا سرعت اینترنت فلسطین هم خیلی بالا یه تو سرور گیم یکی از دوستان میگفت
ولی اینترنتشون رو رژیم اشغالگر صهیونیستی تا مین میکنه![]()
سلام
دوستان میخواستم ببینم من الان خطم روی چند بسته شده ؟ (سرویس 12 مگ دارم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهار مگ بسته شده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سرویست روی 4 مگ بسته شده و خطط تا 14 مگ کشش داره. زنگ بزن پشتیبانی بگو دان استریمت رو بزارن روی 10 مگ یا 12 مگ
Sent from my GT-I9300
تا جایی که من میدونم سرعت اینترنت فلسطین از ایران بیشتره.ولی تامین کنندشو دیگه نمیدونم چه کسی هست.الان طبق برخی شنیده ها پارس آنلاین میخواهد ثبت نام سرویس 16 مگ رو شروع کنه.ولیکن خودتون میدونید دیگه این سرویسو فقط همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابرات میتونه بگیره و بس
.یک بحث جالبی در همین باره با جناب bilmazlar داشتیم که اطلاعات بسیار ارزشمندی به من دادن که خلاصش این شد که اگر بخواهیم سرویسهایی مثل 16 مگابیت و حتی خیلی بالاتر از اون رو داشته باشیم باید گروهی از مسئولین فوق العاده دلسوز بیان و کلا زیرساخت کشور رو اصلاح کنند و انحصار داشتن اینترنت روی فیبرنوری رو از دولت و مخابرات بگیرند و به شرکتهای خصوصی بدن اونوقت 16 مگابیت که سهله 24 مگابیت هم میتونه اون کسی که 5 کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله داره داشته باشه.اما صد افسوس که.....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)