مودم ها را باید انداخت سطل زباله...
مودم ها را باید انداخت سطل زباله...
دزفولی در پاسخ به سوال جیاسام درباره وضعیت کاربران سابق وایمکس و تسهیلات احتمالی ایرانسل برای ارتقای نسل مودم این دست از کاربران افزود: ایرانسل پشتیبانی از کاربران قدیمی وایمکس را ادامه خواهد داد و با توجه به تعداد مودمهای TD-LTE و روند درخواست آن، سعی خواهد کرد کار را برای کاربران قدیمی وایمکس تسهیل نماید.
پشتیبانی از کاربران قدیمی را ادامه خواهد داد چند تا معنی میتونه داشته باشه :
یکی اینکه این مودم ها با همین سرعت کنونی قابل استفاده باشند ولی LTE هم باشه . مثل 2G که از قدیم بوده و موبایل های قدیمی فقط اینترنت 2G و با سرعت پائین را میتونن پشتیبانی کنن .
یکی هم اینکه به کاربران قدیمی مثل ماها برای تعویض مودم فرجه ای بدن !
البته این مودم ها را میشه تغییر کاربری داد و از اینترنت مبین نت استفاده کرد .
چیزی که به نظرم قابل پیش بینی هست قیمت بالای مودم LTE خواهد بود ، همین الان هم قیمت مودم های 4G ایرانسل را میبینم سرم سوت میکشه !
فقط همین قدر میدونم که نمیدونم !و همین قدر که هیچی معلوم نیست
![]()
Last edited by mehr1362; 06-09-2015 at 01:52.
احتمالا مودم رو ازمون میگیرن و برای مودم جدید تخفیف میدن. البته فکر نمیکنم حالا حالا ها وایمکس رو خاموش کنن . فقط امیدوارم دانلود رایگان شبانه پا برجا باشه چون دیگه ارزشی نداره
- - - Updated - - -
احتمالا مودم رو ازمون میگیرن و برای مودم جدید تخفیف میدن. البته فکر نمیکنم حالا حالا ها وایمکس رو خاموش کنن . فقط امیدوارم دانلود رایگان شبانه پا برجا باشه چون دیگه ارزشی نداره
منم فکر میکنم تخفیف بدن . چون قیمت مودم td.lte تو رنج 400 تومنه
من سيم كارت 4 جي ايارنسل خريدم بعد خوب آنتن نميده خيلي جاها هم ميزنه 4 جي بعد از ايرانسل زنگ زدن گفتن راضي هستي گفتم نه گفت تنظيم ال تي اي انجام دادي گفتم نه گفت يه اس ام اس ميفرستيم انجامش بده. تنظيماتش چي هستش؟؟؟
سلام
من یک سال و نیم هست که از وایمکس به ای دی اس ال کوچ کردم
مودم 105 دارم ... وضعیت حسابمم الان نگاه کردم هنوز فعال زده بعد این یکسال و نیم که استفاده نکردم ازش
مودم رو میخوام بفروشم ... به غیر از ریست کردن مودم کار خاصی لازمه بکنم؟ منظورم مک مودم هست که به اکانت بنده ثبت شده؟
Last edited by resss; 10-09-2015 at 01:20.
ریست کن فقط. اگر با اکانت خودت میخوای بفروشی ریست نکن .مک مودم نمیدونم
سلام دوستان
من تهرانم و از سرویس وایمکس ایرانسل با مودم جیبی استفاده میکنم
ماه پیش سرعتم 512 بود ولی اینقدر اذیت شدم این ماه کردمش 2048.ولی انگار که نه انگار.سرعت دانلودم توی idm 120 هست
به پشتیبانم رنگ زدم گفت سرعتت عالیه!!!!تازه صفحات اینترنت هم کند باز میشه و اصلا هیچ تفاوتی نسبت بهو512 احساس نکردم
مشکل از کجاست واقعا
در صورتی که من چند ماه پیش 2048 هم خریده بودم و واقعا لذت میبردم.ولی الان مقایسه میکنم 1 به 100 است.80 تومان پول دادم آخه!!!!!
پشتیبانم که یک مشت چیز بیخود تحویلت میده به جای اینکه مشکل حل کنن
سلام
دوستان قضیه این LTE چی هست؟
مودم هاش الان هست؟
تعرفه هاش چه جوریه؟
کسی لینکی از تعرفه هاش داره؟
اصلا LTE چی کار میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)