با احترام
تیم مدیریت انجمن
محتوای مخفی: حسین نخون فشارت میره بالا:)
نه مال منم توربو هست . سرعت بین 250 و 320 نوسان داره ولی سرور توپ باشه 290 300 رو میده
به جون خودم میدونستم که محض دیدن عکس اینو میگی
ولی چون چند ساعت پای سیستم بودم داشتم میرفتم بیرون برای همین زودی زد و رفتمولی در کل سرعتم 320 نباشه 300 هست
![]()
هفته پیش به خاطر تعریف هایی که شنیدم رفتم سایت همارا سرویس توربو مخابرات بگیرم بعد از ثبت نام میرفت روی سرویس های همارا گفتم اینجوری نمیشه رفتم پاساژ سهند حضوری ثبت نام کنم تا خیالم راحت باشه دوباره به دام همارا نیوفتم بعد از ثبت نام از رایان فرهنگ اریا تماس گرفتن گفتن سرویس اماده است میتونی استفاده کنی بعد فهمیدم که واسم همارا بستن 60 تومن دادم شبی 2 گیگ به زور دانلود میکنه نمیدونم چیکار کنم فقط از ناراحتی میخوام سرم بکوبم دیوار
پاساژ سهند برای چی؟
شما خود همارا رو ول کردی رفتی اونجا چیکار مرد مومن؟![]()
تا جایی که فهمیدم کلاسیک و گاهی کلاسیک پلاس همارا میبندن . اگه پیگیری نکنین همون اول![]()
سرویس توریو همارا رو اصلا توصیه نمیکنم روزها پینگ بالاست و شبها هم ساعت 2 به بعد سرعت 70 درصد کم میشه یعنی کمش میکنند واسه بازی وبگردی اصلا هر کاری که بگید خوب نیست.
Last edited by behnam84; 19-05-2013 at 18:36.
پاساژ سهند کار داشتم اونجا هم نمایندگی هماراست دیگه چند بار هم تاکید کردم مخابرات میخوام هیچی باید با این بسازم تا سه ماه 12 گیگ هم گرفتم.
ولی من دقیقا همین سرویسو تجویز میکنم برا درمان هر بیماری بشرطی که جلو ای اس پیت بنویسه اینفورمیشن تکنالاجی![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)