امشب چندتا عکس با HS20 از یه چیز ثابت میگیرم با آپشن های مختلف دوستان مقایسه بفرمایند و نظراتشون رو بفرمایند
امشب چندتا عکس با HS20 از یه چیز ثابت میگیرم با آپشن های مختلف دوستان مقایسه بفرمایند و نظراتشون رو بفرمایند
تهران نیستم آخه :(
دوستان دیگه که واردن راهنمایی کنن
دریوری هست همش چینه همش
اونی که اسمش فرق میکنه درسته مال امریکا با بقیه دنیا فرق داره یا مثلا ژاپن اما همش تولید چین هست
پس چرا اونی که اسمش فرق میکنه و میگن مال آمریکاست گرون میدن؟ رو لیبل هم ژاپن نوشته باشه یعنی چینی ان ؟
ببخشید پدر سوخته گی
تازه بهتره شما همون اسم اصلی رو بخری چون بوده توی اون اسم دیگش رفرش در بیاد
دروغ میگن روش زده ژاپن همشون چین هستند
نگران این موضوع اصلا نباش
سلام مجدد.
w530 رو میخوام با وسایل 170 بفروشم و یک دوربین 300 هزاری بخرم.به نظر شما تفاوت کیفیتشون ارزش این اختلاف قیمتو داره؟
کیفیت عکسبرداری میخوام تو این رنج بهترین باشه.
فیلمبرداری واسم مهم نیست.
ولی میخوام تنظیم دستی داشته باشه.میخوام تنظیم دستی رو یاد بگیرم.ولی حالت اتوماتیکش هم خوب باشه.
به نظر خودم ixus 115 و sx130 تو این قیمت خوبن.
نظر شما چیه؟
سلام مجدد.
w530 رو میخوام با وسایل 170 بفروشم و یک دوربین 300 هزاری بخرم.به نظر شما تفاوت کیفیتشون ارزش این اختلاف قیمتو داره؟
کیفیت عکسبرداری میخوام تو این رنج بهترین باشه.
فیلمبرداری واسم مهم نیست.
ولی میخوام تنظیم دستی داشته باشه.میخوام تنظیم دستی رو یاد بگیرم.ولی حالت اتوماتیکش هم خوب باشه.
به نظر خودم ixus 115 و sx130 تو این قیمت خوبن.
نظر شما چیه؟
اینم چندتا عکس با دوربین hs20
عکس ها از اتاق من هست. ببخشید که به هم ریختس.
عکس در اتاق تاریک و همان عکس در همان موقعیت با iso 6400 رو حالت فوکوس نقطه ای و مود EXR
عکس در حالت ایزو 800 و مود EXR بدون فلش و عکس در همان ناحیه با زوم 30x روی کتاب در همان شرایط با فوکوس نقطه ای.
![]()
Last edited by hamidcrazy2; 27-03-2012 at 00:04.
حمید جان اگر مقدوره عکس از محیط باز مثل طبیعت هم بگذار![]()
سلام به همگی
و مخصوصا سلام به احسان گل
ixus220 یادم میاد از ابتدای این دوربین با لیبل ژاپن وارد ایران شده بود . اما از چند ماه بعدش هر چی بود توی ایران لیبل چین داشت و ژاپن این دوربین به سختی گیر میومد.
الان داخل بازار ایران هر چی : ixus220 , و یا Elph300 هست محصول چین اند .
اما میتونی لیبل ژاپن این دوربین را با اسم ixy410f تهیه کنی . این مدل برخلاف دومدل ایکسوز و الف فاقد منوی فارسی است .
موفق باشید .
لوازم دیجیتال را حتما از شهر خودتون خرید کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)