میشه بیشتر توضیح بدی که چطوری refresh مانیتور و بازی رو دقیقا روی یک عدد فیکس کنم؟
تنظیمات بازی PES 2010 فکر نکنم گزینه ی vsync داشته باشه
اگه هست باید کجا روشنش کنم؟
میشه بیشتر توضیح بدی که چطوری refresh مانیتور و بازی رو دقیقا روی یک عدد فیکس کنم؟
تنظیمات بازی PES 2010 فکر نکنم گزینه ی vsync داشته باشه
اگه هست باید کجا روشنش کنم؟
خوب برای این بازی شما برای تنظیمات گرافیک باید به گزینه setting موجود توی پوشه باز مراجعه کنید...
در ضمن حتما گزینه use frame skipping رو هم فعال کنید...
داخل setting این بازی )PES 2010 هر تغییری که میدم وقتی دوباره وارد SETTING میشم این تغییرات SAVE نمیشه
قانونا باید save شه... از شانست بازی الان روی سیستم خودم نصبه نباید این مشکل وجود داشته باشه حتما یه جای کار داری اشتباه میکنی!
دوستان من یه سوال دارم اگه میشه اینو جواب بدین لطفا خیلی ضروریه
من میخوام برای کار با مکس ویندوز سون 64بیتی نصب کنم داداشم میخواد با این کانتر بازی کنه که توی 64بیتی کار نمیکنه و توی 32بیتی الان کار میکنه
هر کاری میکنم نمیشه توی 64بیتی کار کنه از xp modeو اینجور برنامه ها و اون قسمتیکه توی کلیک راست هست هم استفاده کردم نشد
یه کمکی بکنید از دست این راحت شم
با تشکر
منتظر یاری شما هستم
دوست عزیز برنامه های خاص 32 بیت توی ویندوز 64 بیت تقریبا غیر قابل اجراست !!
البته در مورد برخی نرم افزارهای خاص شاید بشه کاری کرد ولی بازیها تا اونجا که من میدونم نه![]()
میگم یه modern warfar 2 خریدم 3 دی وی دی هست تو بازی هم میره
به نظرتون ناقص نیست؟
نمیشه اینکارو کرد دوست عزیز
یکی از شرایط اینکار پشتیبانی بازی مورد نظر توسط ویندوزه که اگه اینطور نباشه کاری نمیشه کرد
موفق باشید
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
نه نسخه اصلی 3 دی وی دیه![]()
یعنی بازم بسوزم و بسازم
هیچ راهی نیست؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)