هر مشکلی هست احتمالا داخل مرکز باشه اینم ایده ی خوبیه که مودم رو همونجا تست کنند ولی دردسر داره به نظرم خود مخابرات یا نمایندگی شاتل باید تست کنند با مودم خودشون...
هر مشکلی هست احتمالا داخل مرکز باشه اینم ایده ی خوبیه که مودم رو همونجا تست کنند ولی دردسر داره به نظرم خود مخابرات یا نمایندگی شاتل باید تست کنند با مودم خودشون...
از داخل پینگ بگیر ببین پکت لاست داری یا نه؟
از تو پنلت ببین پکت لاست داره مرکزتون یا نه
چقدر حس خوبی داره تصور اینکه یک روز بیام اینجا بگم دوستان کلا فیلترین از روی اینترنت برداشته شد.![]()
Last edited by Black Boy67; 29-01-2020 at 11:34.
فاککککک
امشب پینگ رو برای اولین بار بالای 100 تجربه کردم اونم ن 100 290 تو بازی
یعنی چی 150 تا 210 میچرخه؟؟؟
برا شما چطوره ??? از 9 اینا اینطوری شده برا من خیلی اختلال داره
اگه رو ویندوزی خوشبختانه اون اپ goodbye dpi عالی هست میتونه فیلترشو رد کنه!
تست کن بدون فیلترشکن با ایپی ایران میتونی بری همین الانش با فایرفاکس و esni رد میشه!
Last edited by MMDFullHD; 28-01-2020 at 23:53.
لیاقت ملتی که بزارن یه مشت فسیل 1400 ساله براشون تصمیم بگیره همینه
آخه انقدر که دیسکورد سیاسی بود انقدر که مبتذل بود انقدر که چیز بدی بود فیلتر شد میدونی مثل یوتیوب دقیقا یا هزار تا سایت بیربط فیلتر شده دیگه
سلام به همه دوستان
بالاخره شاتل سرویس گیم روی سرعت 16 مگ ارائه میده
من هم اقدام کردم برای گرفتنش اما ظاهرا خط من کشش نداشت و پشتیبان حاضر نشد رو من رو 16 مگ فست نگه داره
این وضعیت خط منه قبل و بعد از فعال کردنشه (قبلش 8 مگ فست داشتم)
افت snr داشتم ولی جوری نبود اختلال زیادی ایجاد کنه
چند تا تست سرعت هم تو اون مدت محدود که برام فعال بود گرفتم
اینم تست سرعت با 8 مگ فست
پ.ن: بخاطر اینکه با usb thether یه گوشی قدیمی به مودم وصل بودم ممکنه رو اعداد واقعی تاثیر گذاشته باشه
خلاصه اینکه امتحانش کنید امیدوارم خطتون بکشه
جدای این موضوع، من با پشتیبانی انلاین شاتل بحثم شد که خط منو رو 16 فست نگه داره ولی زیر بار نمیرفت اخر سر هم رو 16 عادی گذاشت که خیلی crc داد تو همون چند دقیقه اول ولی با 16 فست همچین مشکلی نداشتم. اخرشم گفت که تو تغییر پروفایل گیم محدودیت داریم حرفش درست بود؟
سلام.ببخشید مودم شما کدوم مدله؟
برای من یک هفته است وضع همینه پینگ 300 هم دیشب رکورد زد. پشتیبان هم گفت مشکل از سمت ما نیست و از دست ما خارجه.
دقیقا
بله سرویس گیمینگ گذاشتن با این تفاوت که ای اس پی های دیگه میتونن سرویس گیمینگ رو روی سرعت مثلا 15 یا 13 ست کنن که خطا کم بشه اما شاتل فقط روی 16 و 10 داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)