نامحدود پریده فعلا.زنگ زدم پشتیبانی یه زنه برداشت میگه برای ساعات رایگان ما نمیتونیم سرعت رو تظمینی بدیم.فردا زنگ بزنم یکی دیگه برداره ببینم چی میگه
نامحدود پریده فعلا.زنگ زدم پشتیبانی یه زنه برداشت میگه برای ساعات رایگان ما نمیتونیم سرعت رو تظمینی بدیم.فردا زنگ بزنم یکی دیگه برداره ببینم چی میگه
دوست عزیر فعلا نامحدود رو برداشتن خودم هم نامحدود دارم چنر روز دیگه تمام میشه من 256 دارم سرعت بهم 30-35 میده به نظر من برو یه شرکت دیگه مخابرات خراب شده دیگه
الکی دو ماه محدود گرفتم....قبلا 512 نامحدود داشتم سرعت تا 100 هم میرفت!!!! یه دفعه داغون شد و گرووون!
امن همین الان 5 مگ رو تمدید کردم خوب مثل اینکه دانلود شبنه هم اضافه شده .5 مگ قبلیم نداشت .الان هم سرعت دانلودم رو 280 تا 300 متغیره که باید باز زنگ بزنم بهشون سرعتم رو بیارن رو 5 مگ .یه بار زنگ زدم پشتیبانی واسم 6 مگ تنظیم کرد گفت که 10 مگ نگیر چون خطط نمیکشه الان رو 5 مگ snr من هست 24 خطم به نظرتون خوبه ؟
تازه زنگ زدم پشتیبانی یه خانم گوشی رو ورداشت .میگم سرعتم رو درست کن میگه خونتون دقیقا کجاست گفتم فلان جا میگه نه منظورم از کجا کانکت شدی تو خونه ایی گفتم خوب اره میگه که همینه این ماله تجاریه و تو نباید ور میداشتی گفتم باشه دمت گرم خدافظ یه بار دیگه زنگ زدم یه اقا ورداشت گفت بیا عزیزم اوکی شد .
کسی هست 5 مگ داشته باشه و سرعت شبانش کم باشه؟وضعیت 2 مگی ها چطوره؟
من همین امروز 5 مگ رو تمدید کردم امشب یه چک میکنم نتیجشو میدم .
سرعت دانلود شبانه 1مگ 5گیگ 60_70 هست
شبانه ها هم موقتن تا هفته آینده برداشته میشن پس به فکر سرعت شبانه نباشید چون همیشگی نیست
الان 5مگ شبانه چقدر بهت سرعت میده؟190کیلوبایت یا 250کیلوبایت؟بالاخره تو اکانتینگ رو یه عددی تنظیم شده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)