برج 4 از همش بهتره
برج 4 از همش بهتره
دوستان برنامه هایی که در آموزشی وجود داره، با بارش سنگین برف و مه و طوفان لغو میشه یا خیر؟
حالا هر پادگان آموزشی بودید، پاسخ بدید
بله . برای ما در زمان برف سنگین، میدون تیر و صبحگاه و کلا تمام برنامه های فضای باز لغو میشد.البته یه چیزی بگم ها ، وقتی که هوا ابریه یا بارندگی داره اتفاقا هوا گرمتر میشه و ما آرزو داشتیم همش هوا ابری باشه، چون سوز بعد از بارندگی و هوای صاف و باد بعد از اون بود که پدرمون رو می آورد.دوستان برنامه هایی که در آموزشی وجود داره، با بارش سنگین برف و مه و طوفان لغو میشه یا خیر![]()
امروز رفتم برای تمدید گواهینامه آزمایش گروه خونی بدم، جواب شد B+ من هم:دوباره گفتم امتحان کن، همون دراومد.
الان تو نظام وظیفه A+ ثبت شده، رفتم پلیس +10 گفت ما نمیتونیم عوض کنیم.
جریانش چیه هنگ عوض میکنه؟
مشکلی نیست دوست عزیز شما تو یگان خدمتی دوباره باید مدارک پایان خدمتت رو ارسال کنی که یکیش هم کارت گروه خونی هست اونجا خودش درست میشه
سلام .
مگه میشه ؟ من پدر کار افتاده و 65 ساله ندارم ولی تک پسرم! یعنی میشه شهر خودم خدمت کنم ؟
با تشکر![]()
دوستان يكي از دوستان من يك چشمش يكم چپه .. ميشه براش معافيت جور كرد ؟
بله دوست عزیز شما همین 10 صحفه اخر رو ببین یکی از دوستان لیست مدارک مورد نیاز رو گذاشته هر چه سریعتر جهت تهیه اش و برابر اصل کردن مدارک اقدام کن . ایشالا به احتمال بالای 90 درصد شهر خودت خدمت می کنی اقای گوگهان اوزن![]()
بله دوست عزیز شما یکی از شرایط 10 گانه که برای شما تک فرزند ذکور هست را دارید...احتمال خیلی زیاد تو شهر خودتون خدمت می کنید
گوخان اوزن. اگه عکسه منظورتونه نوشته تک فرزند ذکور !
من تک پسر گفتم هستم !![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)