تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1243 از 1783 اولاول ... 2437431143119312331239124012411242124312441245124612471253129313431743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,421 به 12,430 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان این مشخصات برا اینترنت 12 مگ مناسبه ؟

بعد انگار برای سرعت 12 مگ محدودیت دانلود تو ساعت رایگان نیست درسته ؟
    من میخوام سرویس رو عوض کنم ، الان مخابراتم ، دارم 40 میدم برا اینترنت 1 مگ که سرعتش 120 ـه !! اینجور که از عکس ها معلومه تا 20 گیگ هم شبی دانلود کردن با این سرویس ، من کلا 50 گیگ نمیرسه دانلودم ، حالا برا این حجم دانلود محدودیتی میزارن یا خیر ، ممنون میشم جواب بدید

** با یه اکانت دیگه دیروز پیام گذاشته بودم نمیدونم رفت برا تایید تا الانم نیومده ، مجبور شدم دوباره بزارم
    به نظر من خط شما 12 مگ رو جواب میده.اگر 1 درصد جواب نداد بگو برات بزارن روی 10 مگابیت.چندان فرقی با 12 نداره

2. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان این خبر رو داشته باشید:

گروهی از محققان دانشگاه فنی دانمارک با استفاده از فناوری فیبر چند هسته توانستند به سرعتی فراتر از 43 ترابیت در ثانیه دست پیدا کنند (لطفا قرص را زود استفاده کنید تا سکته نزنید خدای نکرده!) این عدد در معنای دیگر به معنای 5300 گیگابیت در ثانیه خواهد بود.خوب برای اینکه مقدار سرعت انتقال اطلاعات را در این شبکه اینترنتی بهتر درک کنید باید بگویم میانگین سرعت اینترنت در آمریکا 10 مگابیت در ثانیه است. برای تست این محققان یک فایل ویدیویی Full HD را که حجم ان ده گیگابایت بود را دانلود کرد. در این تست مدت زمان دانلود این فایل کمتر از یک چشم برهم زدن بود! در مجموع دانشمندان دانمارکی برای دست یابی به این سرعت از چندین رشته فیبر نوری که به طور همزمان به انتقال اطلاعات می پرداخت استفاده کرده بودند اما با این وجود ثبت چنین سرعتی نشان می دهد که باید منتظر اتفاقات و اخبار جذاب دیگر باشیم. به نظر شما آینده اینترنت چه خواهد شد؟

هیچی در جواب باید بگم روی آینده اینترنت ایران هیچ تاثیری نخواهد داشت.شاید در طی یک قرن آینده ندیده های ندیده هامون بتونند ازش استفاده کنند.البته احتمالا باید پول 3 ما حقوقشون رو واسه یک ماه اشتراک چنین اینترنتی بدن
    Last edited by david-ebi; 15-08-2014 at 12:36.

4. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت reza-rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

به نظر من خط شما 12 مگ رو جواب میده.اگر 1 درصد جواب نداد بگو برات بزارن روی 10 مگابیت.چندان فرقی با 12 نداره
    مگه سرویس 10 مگ هم دارند ؟ تو سایت که 8 مگ و 12 هست ، بعد اگه میشه پاسخ این یکی سوال رو هم بدید ، که آیا برا 12 مگ هم برای دانلود شبانه رایگان محدودیت میزارن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هیچی در جواب باید بگم روی آینده اینترنت ایران هیچ تاثیری نخواهد داشت.شاید در طی یک قرن آینده ندیده های ندیده هامون بتونند ازش استفاده کنند.البته احتمالا باید پول 3 ما حقوقشون رو واسه یک ماه اشتراک چنین اینترنتی بدن
    اینها برای کشورهای پیشرفته هست که همین الان سرعت وایرلس رایگان شهری از اینترنت ما که کلی پول براش میدیم بیشتر هست همین اینترنت موبایل (3g . 4g ) که تو ایران کلی هزینه برای مصرف کننده داره در اون کشورها جزء مزایای رایگان سیمکارتی که میخرید هست حتی بعضی از اپراتورها مثل T-Mobile برای جذب مشتری شبکه های تلوزیونی هم روی اینترنت گوشی بصورت رایگان به مشتری ارائه میدن همین گوگل که اینترنت یک گیگابایتی (گوگل فیبر) راه انداخته برای جذب مشتری مودم مخصوص و صدها شبکه تلوزیونی هم بدون هزینه اضافی باهاش ارائه میده

7. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شک نکنید که اینترنت ایران هم خیلی پیشرفت می کنه و تا 2 یا 3 سال دیگه می شه منتظر پهنای باند بسیار بالاتر از الان بود همچین اینترنتی رو توی ایران که هیچی توی آمریکا هم برای مصرف خانگی حالا حالاها نمی تونن داشته باشن این اوج پیشرفت تکنولوژی بوده ولی توی آزمایشگاه مثل ماشین ها که شاید سرعت موارد آزمایشگاهیشون به 2000 کیلومتر در ساعت هم برسه ولی ماشین های مردم میانگین ماکزیمم سرعتشون 240 کیلومتر در ساعت هست ضمنا هنوز هارد و حافظه های جانبی اینقدر ارزون نشده که دیتاهای اونقدر حجیم رو هر کسی بتونه ذخیره کنه

9. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این صبانت همون اول باید بگی ۱۲ مگ یا میشه سرعت پائینتر گرفت بعد
    با تماس با شرکت افزایش سرعت داد چون ممکنه خطمان نکشه
    و پول بی زبون بدیم دست ای نامردا
    رفقا کسی جواب رو میدونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رفقا کسی جواب رو میدونه؟
    نه اگه دلتون خواست می تونید اول 128 بگیرید بعد 12 مگ اصلا اجباری نیست از اول سرعت بالا بگیرید

12. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت reza-rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من الان زنگ زدم ، برای گرفتن سرویس 12 مگ و پرسیدن اینکه امکان گرفتن این سرویس رو خطم هست یا نه ، که گفتن اول یه سرویس 10 روزه رایگان میدیم ، بعد اون موقع میتونیم بگیم میشه یا نه ، جدیدا این کار رو میکنن ؟
    بعد لطف میکنید جواب این سوال رو هم بدید :
    آیا برا 12 مگ هم برای دانلود شبانه رایگان محدودیت میزارن ؟ حداکثر حجمی که بشه دانلود کرد چقدره در این صورت ؟ و اگه محدود بشه سرعت برای این سرویس رو چند میاد ؟
    ممنون

14. این کاربر از reza-rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من الان زنگ زدم ، برای گرفتن سرویس 12 مگ و پرسیدن اینکه امکان گرفتن این سرویس رو خطم هست یا نه ، که گفتن اول یه سرویس 10 روزه رایگان میدیم ، بعد اون موقع میتونیم بگیم میشه یا نه ، جدیدا این کار رو میکنن ؟
    بعد لطف میکنید جواب این سوال رو هم بدید :
    آیا برا 12 مگ هم برای دانلود شبانه رایگان محدودیت میزارن ؟ حداکثر حجمی که بشه دانلود کرد چقدره در این صورت ؟ و اگه محدود بشه سرعت برای این سرویس رو چند میاد ؟
    ممنون
    این کار رو میکنند که ببینند تو این چند روز وضعیت خطت چه جوریه و این که راضی هستی یا نه.

در مورد محدودیت هم چی بگم دوستان 12 مگی که میبینم شبی 20 گیگ هم میگیرند.

خودم 2 مگ دارم و هر شب 8 گیگ میگیرم.خدا زیادش کنه

16. 4 کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این کار رو میکنند که ببینند تو این چند روز وضعیت خطت چه جوریه و این که راضی هستی یا نه.

در مورد محدودیت هم چی بگم دوستان 12 مگی که میبینم شبی 20 گیگ هم میگیرند.

خودم 2 مگ دارم و هر شب 8 گیگ میگیرم.خدا زیادش کنه
    من یک مگ دارم شبی یک گیگ میگیرم
    از سرم زیاده

18. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •