همسایمون آسیاتک داره 512 با 62 64 دانلود میکنه اونوقت شما میگی اونی که 20 تومن میده با اونی که 43 تومن میده ماهانه تفاوت سرعت 15 تا سرعتش مناسبه؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همسایمون آسیاتک داره 512 با 62 64 دانلود میکنه اونوقت شما میگی اونی که 20 تومن میده با اونی که 43 تومن میده ماهانه تفاوت سرعت 15 تا سرعتش مناسبه؟
![]()
اون همسایتون پینگش چطوره؟ نوسان داره؟
سرعتش ثابته؟
کدوم مرکز مخابراتی هست؟
سلام کسی اینجا سرویس cra نامحدود ماکسنت داره ؟ (256 یا 512)
سرعتش چقدره ؟
پینگ نسبت به مکس نت خیلی بیشتره
مرکز آزادی هستش و نوسان رو هر سرویسی داره ولی هیچوقت با سرعت اسمیش اختلاف فاحشی نداره
با این سرویسی که من دارم میشه در بهترین شرایط روزانه 7 گیگ دانلود کرد ( بدون محاسبه هزینه های جانبی روشن موندن دستگاه در طی 24 ساعت ) = 43 هزارتومان ماهانه
با سرویس اولترای مخابرات یا vip هم میشه در بهترین حالت در بازه رایگان 8 الی 9 گیگ دانلوود کرد= مخابرات (29000) و vip هم 33000 تومان
پس واسه دانلود مناسب نیست این سرویس
واسه گیم هم که همون 128 نامحدود مکس نت یا کلاسیک مخابرات کفایت میکنه
برای وبگردی و دانلودهای متوسط هم 512 نامحدود کافیه = 21000 تومان
با همه این دلایل بنظرم اگر این سرویس سرعت دانلودش زیر 100 باشه اصلا به صرفه نیست
....................
Last edited by zigzaag; 17-05-2013 at 13:56.
........ ..........
Last edited by zigzaag; 17-05-2013 at 13:56.
دوستان سرعت دانلود سرویس های کلاسیک - کلاسیک پلاس - توربو - مگا شرکت مخابرات به طور متوسط در طول روز و شب چه سرعتی هستش ؟ و اینکه با هر کدوم از این سرویس ها در طول ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد ؟
و همچنین سرویس های کلاس و توربو مکس نت در طول شب و روز سرعت دانلودش چقدر هستش ؟ اینکه با هر کدوم از این سرویس ها در طول ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد ؟
یه اتشباهی کردم سرویس نامحدود مکس نت رو تمدید کردم ولی سرعتش جوابگو نیست برام . سرویسی می خوام که سرعت دانلود شبانش بالای 200 باشه و بشه تو ساعت رایگان حداقل 5 گیگ دانلود کرد و البته هزینه ماهیانه اش زیاد نباشه![]()
متاسفانه برا هم پینگ مهمه هم سرعت دانلود.
قبلا VIP داشتن ولی از هر 2-3 هفته باید یه 5 گیگ شارژ می کردن که اصلا به صرفه نبود.
واسه همین رفتم رو این سرویسا. مخابرات هم که سرعتاش با مکس زیاد فرق نمی کنه.
بقیه شرکتام پینگاشون بالاس.![]()
کلاسیک پلاس :
از 230 هم پایین تر بیاد اسممو عوض میکنم!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)