تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1243 از 2376 اولاول ... 24374311431193123312391240124112421243124412451246124712531293134317432243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,421 به 12,430 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم اين برد قاطعانه رو تبريک ميگم خدمت همگي استقلاليها

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم اين برد عادلانه رو تبريک ميگم خدمت همگي استقلاليها

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی جالب بود امروز آزش هر چی زد گل شد

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تنبلا ازرومن کپی پست کردید

این هم آمار بازیهای استقلال با امیرخان

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

استقلال در صدد جدایی بیک زاده

هورا اسپرت:باشگاه استقلال تهران در صدد خارج کردن نام هاشم بیک زاده هافبک خود لیست بازیکنان حاضر در این تیم است.

هاشم بیک زاده در ابتدا لیگ هشتم سر دوراهی برای پیوستن به تیم استقلال یا پرسپولیس مانده بود اما در نهایت تیم آبی پوش پایتخت را انتخاب کرد تا فوتبالش را با این تیم ادامه دهد.اما گویا امیر قلعه نویی سرمربی استقلال به بازی این بازیکن اعتقادی ندارد و کمتر در ترکیب اصلی تیمش از او استفاده می کند.

همین دلیل باعث شده تا باشگاه استقلال درصدد خارج کردن نام هاشم بیک زاده در فصل نقل و انتقالات باشد و بازیکنی را که می تواند در این تیم مثمرثمر باشد را به جمع آبی پوشان اضافه کند.
    Last edited by unartig; 25-11-2008 at 17:19.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه‌نویی:
    اعتقادی به تقویت كادرفنی استقلال ندارم
    پیروز قربانی مغرور شده بود

سرویس: ورزشی - فوتبال
    1387/09/05
    11-25-2008
    17:04:48
    8709-03580: كد خبر

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در هر سه جامی كه در آن شركت داریم به دنبال قهرمانی هستیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعه‌نویی در پایان دیدار تیم‌های استقلال تهران و داماش گیلان اظهار كرد: ما سه هدف را دنبال می‌كنیم كه این اهداف را اولویت‌بندی كرده‌ایم. نخستین هدف ما قهرمانی در لیگ برتر و به ترتیب قهرمانی در آسیا و جام حذفی اولویت‌های دیگر استقلال است.

وی افزود: ما برای هر كدام از این سه جام برنامه‌های مخصوصی داریم و با همان برنامه‌ها در مسابقات حاضر می‌شویم. در بازی مقابل داماش نیز مشاهده كردید با اینكه حریف با بازیكنان جوان خود به میدان آمده بود، اما ما با 90 درصد از تركیب اصلی خود حاضر شدیم و به دلیل آنكه هدف خود را در جام حذفی نیز قهرمانی گذاشته‌ایم، می‌خواهیم مسابقات خود را با قدرت ادامه دهیم.

سرمربی تیم استقلال تهران ادامه داد: برای ما مهم این است كه استقلال، استقلال گونه بازی كند و تفاوتی نمی‌كند كه حریف ما چه تیمی باشد، لیگ برتری باشد یا نه. در هر صورت ما امروز نتیجه‌ی خوبی بدست آوردیم و در بازی مقابل فولاد خوزستان نیز اگر شرایط داوری به ضرر ما پیش نمی‌رفت، شاید چهار، پنج گل می‌زدیم. در هر صورت در آن بازی همان طور كه در برنامه‌های تلویزیونی دیدید یك گل صحیح ما آفساید اعلام شد، ضمن آن كه یك پنالتی برای استقلال گرفته نشده و باید دو بازیكن حریف نیز اخراج می‌شدند. با این حال معتقدم در بازی مقابل فولاد، استقلال در حد و اندازه‌های خود ظاهر نشد.

قلعه‌نویی درباره‌ی وضعیت مهدی امیرآبادی در تیم فوتبال استقلال تهران نیز گفت: من امیرآبادی را دوست دارم و خودم او را به استقلال آوردم. دو، سه روز پیش امیرآبادی پیش من آمد و اعلام كرد صحبت‌هایی كه از طرف او درباره‌ی مسایل حاشیه‌ای مطرح شده است، واقعیت ندارد و به همین دلیل من نیز به امیرآبادی گفتم تا از طریق بخش حقوقی باشگاه استقلال از این رسانه‌ها شكایت كند. ضمن آ‌نكه هر جا لازم باشد و این بازیكن نیز آماده باشد از وجود او استفاده می‌كنیم كه تصور می‌كنم این اتفاق از بازی مقابل سایپا رخ دهد.

قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی پیرامون تاكید بر استفاده از وحید طالب‌لو در درون دروازه‌ی استقلال و فرصت ندادن به دروازه‌بان‌ دوم تیم نیز گفت: معمولا در دنیا كمتر پیش می‌آید كه وقتی دروازه‌بان‌های یك تیم اختلاف كمی با یكدیگر دارند، درون دروازه‌ی تیم تغییراتی ایجاد شود. اگر در تیم ما نیز اكنون طالب‌لو و رحتمی حضور داشتند شاید این تغییرات صورت می‌گرفت. اما، اكنون از وجود طالب‌لو استفاده می‌كنیم و اشكان نامداری نیز از نظر شخصیتی و فنی در سطحی است كه ما دغدغه‌ای از درون دروازه نداریم.

قلعه‌نویی درباره‌ی گلی كه تیم استقلال دریافت كرد نیز گفت: در هر صورت تصور می‌كنم پیروز قربانی تا اندازه‌ای مغرور شد و تصور كرد كار تمام شده است كه همین موضوع سبب شد گل دریافت كنیم.

قلعه‌نویی درباره‌ی حضورش در كمیته‌ی انضباطی و گفت‌وگو با رییس این كمیته گفت: در هر صورت من به كمیته‌ی انضباطی دعوت شده بودم و دعوت یعنی اینكه می‌توانستم به كمیته بروم یا نروم. اما، به حكم ادب در كمیته‌ی انضباطی حاضر شدم و با شریفی صحبت كردم. در هر صورت معتقدم مرفاوی كار نادرستی انجام نداده است. تا جایی كه من متوجه شده‌ام او تنها درباره‌ی زمان بازی با داور صحبت كرد و شاید داور چهارم به دلیل جوانی تصمیم گرفت او را اخراج كند.

قلعه‌نویی درباره‌ی برخی مطالب پیرامون احتمال تغییر یا تقویت كادرفنی تیم استقلال تهران نیز گفت: من زمانی كه مسوولیت استقلال را پذیرفتم این تیم در جدول سیزدهم بود. اما، با لطف خدا و امام زمان توانستیم آسیایی شویم. ضمن آنكه همان طور كه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفته است، ما یك دهم پولی كه در اختیار پرسپولیس بود، در اختیار نداشتیم، با این وجود من به عنوان یك سرباز تا لحظه‌ای كه بتوانم به مجموعه‌ی استقلال خدمت می‌كنم. درباره‌ی بحث تقویت كادرمدیریتی یا فنی باشگاه استقلال كه از سوی زریبافان رییس مجمع نیز عنوان شده است، بیشتر بحث حمایت مطرح بوده است و شاید در كلمات برداشت‌های مختلفی صورت گرفته است. در هر صورت به عنوان یك سرباز در خدمت استقلال هستم و هر زمان كه احتیاجی به من نباشد، خداحافظی می‌كنم؛ اما، اعتقاد ندارم كه كادرفنی تیم نیاز به تقویت داشته باشد.

قلعه‌نویی درباره‌ی جذب بازیكنان برزیلی نیز گفت: به هر حال ما درگیر سه جام هستیم، ضمن آن كه در دور برگشت امتیاز گرفتن از حریفان دشوارتر می‌شود. به همین دلیل قصد داریم تا تیم را در خط میانی و خط حمله تقویت كنیم. اكنون درباره‌ی فابیو بالا به نتیجه‌ رسیده‌ایم. در هر حال دو، سه بند در قرارداد این بازیكن برزیلی وجود دارد كه اگر نتواند خواسته‌های ما را برآورده كند، می‌توانیم قرارداد را با او فسخ كنیم.

وی درباره‌ی جذب یك بازیكن برزیلی در خط حمله‌ی استقلال نیز گفت: این بازیكن نیز قرار است به ایران بیاید اما، تا زمانی كه به ایران نیامده اسم او را بیان نمی‌كنیم. در هر صورت استقلال مهاجمان خوبی دارد اما، با توجه به اینكه ما باید در سه جبهه بجنگیم این نیاز به تقویت در خط حمله احساس می‌شود.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک
    اینم عقده ای که سر پگاه (داماش) داشتیم

استقلال 8 - 1 داماش
    آرش برهانی 19، 43، 66، 69، 88
    احمد خذیراوی 60
    مهدی امیرآبادی 80
    فرهاد مجیدی 93
    استقلال 7 - 1 پگاه
    ارش برهاني
    ارش برهاني (پ)
    احمد خزيراوي(پ)
    ارش برهاني
    ارش برهاني
    مهدي اميرابادي
    ................سهرابي
    ارش برهاني
    کدومه بلاخره !

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

8 بر یک د رسته .دردقایق پایانی فرهاد یک گل زد

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

معلومه ديگه
    من تا اونموقع كه بودم امار لحظه به لحظه دادم
    بعد از بازي نتونستم بيام و عماد نتيجه پاياني رو گذاشت

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معلومه ديگه
    من تا اونموقع كه بودم امار لحظه به لحظه دادم
    بعد از بازي نتونستم بيام و عماد نتيجه پاياني رو گذاشت
    درسته ! الان صفحه قبلیش رو دیدم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •