اگه بازیت فارسی و میبینی تکسچرا هم یه کمی بی کیفیتن مشکل از خود بازیه.
اگه بازیت فارسی و میبینی تکسچرا هم یه کمی بی کیفیتن مشکل از خود بازیه.
مشکل شما به خاطر سیستمونه که خیلی ضعیفه
سلام به همه دوستان
کارت گرافیک من SAPPHIRE 5850 هست
مانیتور هم 22 اینچ
میخوام بدونم بازی PES 2010 رو حداکثر تو چه Resolution میتونم اجرا کنم؟
آیا 1080*1920 میشه؟
مشکل اینه که تو حالت 1080*1920 وقتی شوت میکنم یه حالت خط افقی تو صفحه میاد اما وقتی resolution پایین میارم درست میشه
NFS:SHIFT تو resolution 1920*1080 با جزئیات high بازی میکنم و مشکلی نداره
فکر کنم این کارت برای بازی pes 2010 تو resolution 1920*1080 ضعیف باشه
کسی از دوستان PES 2010 با گرافیک 5850 و مانیتور 22اینچ تو رزولیشن 1080*1920 بازی کرده؟
سلام من با کرک بازی conviction splinter cell مشکل دارم
دیشب بازی کردم تا اونجا که عراقو نشون میده هم رفتم بعد کامپیوتر رو خاموش کردم و امروز که اومدم بازی کنم ارور داد
game launcher error 2
و نود 32 هم گیر داد و فایل dll کرک رو پاک کرد بعد هر چی کرک بازم از skidrow دانلود کردم همینطور بود و تروجان میگرفت
دیگه نمیتونم هیچ جوری بازیش کنم
چه کار کنم؟
به راحتیدر آخرین تنظیمات می تونی بازی کنی
فقط شما refresh مانیتور وبازی رو دقیقا روی یک عدد فیکس کن مثلا 75 و توی تنظیمات بازی vsync رو روشن بگذار...
میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی تو تاپیک خودش جواب نگرفتم برای همین اینجا سوال میکنم...
از دوستانی که بازی METRO 2033 رو نصب و اجرا کردن...
کسی میدونه این product code یا همون شماره سریال لعنتی که برای نصب باید بدیم چی هست...؟؟
خواهشا یه نگاهی به DVD بازیهاتون بندازید و شماره سریال رو بمن هم بگید... خبر مرگمون خواستیم بعد از امتحانات یه بازی بکنیم....
ببینم یعنی هیچکس یه همچین مشکلی نداشته؟
تو فروم های خارجی خیلی ها این مشکل رو داشتن ولی جوابی نبود
سلام دوستان من تو نصب بازی mass effect 2 مشکل دارم بازی چهار دی وی دیه با دو مرحله نصب یعنی اول باید این چهار تا دی وی دی رو نصب کنی تا قایل ستاپ اصلی رو بدست بیاری ولی خوب مشکل من یه چیز دیگس توی نصب اول دی وی دی چهار که نصب میشه پیغام میده که دی وی دی صقر رو بذارید تا data6 رو نصب کنه در حالیکه من فقط تا data5 دارم میشه راهنمایی کنید؟
حل شد!!!!!!!!
Last edited by farzan311; 16-07-2010 at 14:31.
من نمیدونم شما چخ نسخه ای از بازی رو گرفتی...
اگه DVD خریدی که باید توی DVD بازی باشه ولی اگه نسخه دانلودی بازی هست احتمالا produce key مخصوص به خودش رو داشته باشه که نشه به این راحتی پیداش کرد...
دوست عزیز بفرما اینم کرک سالم بازی از اینجا دانلود کن:
در ضمن یادت باشه شما باید برای کرک کردن طبق این پست عمل کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی اساسینز 2 ارور GAME LUNCHER میده چشه؟
این فایلو کپی کردم بازم نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)