این که گفتی یعنی چی ؟؟؟
درایو آپ میکنه ؟؟؟
این که گفتی یعنی چی ؟؟؟
درایو آپ میکنه ؟؟؟
دیسک active iso هست که یک سابقه طولانی در اجرای بازیهایی دراه که از طرف MS با ورژن های جدیدی از wave عرضه میشه و frimware های موجود درایو قادر به اجرای اون بازی نیستند و کارش هم به صورتی موقتی هست یعنی شما برای هر دفعه اجرای این بازی ها باید اول دیسک active iso را در داخل درایو قرار داده و سپس با خارج کردن اون و گزاشتن دیسک بازی اون را اجرا کنید که این روش با اومدن non-stealth ها و LT از رونق افتاده.
فکر نمیکنم ! میدونی چرا !؟
چون اینطوری فقط از نظر منو شما امکان پذیر هست و از نظر MS بک حرف خنده دار بیش نیست.
چون این قابلیت باید از ابتدا روی یک کنسول قرار بگیره و همانطور که قبلا گفتم اضافه شدن این جور موارد فقط به ضرر MS هست.
خب پسر خوب اینو که همه میدونن نسل بعد تمام دستگاه ها از درایو های BD به صورت Stouck استفاده استفاده میکنن.
ولی خب تا 2014 یا 2015 خیلی مونده و با این روند رو به پیش رفت تکنولوژی فکر میکنم فرمت جدید جایز باشه.
این دسته به احتمال زیاد ماله سریه قبلیه تولیدش هست . یعنی قدیمیه !
الان تمام دسته ها با باطریه شارژی کار میکنن.
این درگاه پشت کابل VGA که شبیه درگاه صداست برایه چیه؟
gamingbolt ادعا کرده که به زودی از سوی MS داشبورد جدیدی با ورژن 2.0.9195.0 عرضه خواهد شد که ممکن هست بهینه سازی هایی به شرح زیر درش قرار بگیره:
که موارد 1 و 3 به نظره من مهمتره مورد 1 که مشخص هست و یک اژدیت برای NATAL و اجرای اون در X360 هست و مورد 3 هم که سرعت load را در کنسولهایی که هارد ندارن بهینه سازی و افزایش میده!
- 1. An update for Project Natal
- 2. Microsoft’s Game Room interface
- 3. Optimization to load arcade titles faster
- 4. More Social Media Integration
اینم عکسه ورژن بعدی داشبورد
source
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 12-03-2010 at 22:28.
سلام دوستان
می خواستم بپرسم هاردیسکی که روی ELITE هست به چه دردی می خوره ?
من شنیده بوذم که با داشبورد میشه بازیها رو ریخت رو هارد دستگاه و دیگه نیازی نیست ذو باره دیسک رو بزاریم توی دستگاه
ولی حالا عده دیگه می گن تحت هر شرایطی دیسک رو باید پذاشت توی دستگاه
میشه دوستان یکم توضیح بدن
ممنون
شوخی می کنی؟؟؟
راست میگی؟؟؟
شهاب این عکس اولیت انگار فرقی نداره !!! حال نمیده تکراری ... حد اقل مایکروسافت ظاهرشو عوض می کرد
کی گفته دیگه دیسک نیاز نیست ؟؟؟
شما باید وقتی بازی رو ریختی تو هارد دیسک رو بذاری اما دیسک هیچ گونه فعالیتی نداره !!! و فقط برای این است
که شما بازی رو ریختی تو هارد ندی به یکی دیگه اونم بریزه تو هاردش و اینجوری حقوق شرکت سازنده ی بازی حفظ میشه
Last edited by A.N.A.P; 12-03-2010 at 23:48.
نه این عکسه داره ورژنه داشبورد رو نشون میده اگه سمت راست اون بالای عکسو نگاه کنی ورژنشو نوشته.
عکسه دوم!!؟ عکسه دومی در کار نیست!!![]()
اوه ..اوهشرمنده الان دقت کردم دیدم زیر تلویزیونیه !!!
اخه فکر کرم جدا اند
شرمنده
با اجازه برم درستش کنم :43:
Last edited by A.N.A.P; 12-03-2010 at 23:47.
سلام
آيا كابل HDMI كه براي PS3 هستش به X BOx هم ميخوره؟
يه عكس از كابل HDMI براي PS3 و براي XBOX بذارين
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)