تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1242 از 1547 اولاول ... 242742114211921232123812391240124112421243124412451246125212921342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,411 به 12,420 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کلا به نظر من عمدا دارن اینترنت بین المللیو بدتر و بدتر میکنن . اصلا هیچ خبری نیست که پهنای باند بین الممل افزایش داشته باشه این چند سال . والا نمیدونم من مثلا به ندرت با اسپید تست تک کانکشن 7 مگ میگیرم اما همون موقع هم دیدن ویدیو 1080 مرتب بافر میده .

دوستان گروه تلگرامی میشناسید کلا بحث اینترنت و و سرعت و این چیزا باشه ؟

2. این کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کلا به نظر من عمدا دارن اینترنت بین المللیو بدتر و بدتر میکنن . اصلا هیچ خبری نیست که پهنای باند بین الممل افزایش داشته باشه این چند سال . والا نمیدونم من مثلا به ندرت با اسپید تست تک کانکشن 7 مگ میگیرم اما همون موقع هم دیدن ویدیو 1080 مرتب بافر میده .

دوستان گروه تلگرامی میشناسید کلا بحث اینترنت و و سرعت و این چیزا باشه ؟
    ایران اینترنت فقط و فقط بدرد دانلود میخوره, چند ماه vdsl با 100mbps دارم, online streaming بدونه buffering فقط با کیفیت 240, 360, شاید 640p کار میکنه
    به ندرت با 720 و 1080p اونم فقط 10~20 دقیقه تا یهو قطع میکنه
    دیشب ورزش و 3 بازی لیورپول نشون نداد, مجبور شدم با کیفیت پایین با android box تماشا کنم, حالا اونم غنیمت بود

برعکس دانلود حتی تک کنکشن از خارج از سرور خوب با سرعت کامل 10مگ راحت میاد, تو 3~4 دقیقه فیلم 4 گیگ تمومه

فامیلم آلمان vdsl با 50mbps دارند, اونجا دیگه از آنتن خبری نیست, همچی streaming میکنند با 1080p
    Last edited by dadash42; 24-01-2020 at 13:14.

4. 2 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ایران اینترنت فقط و فقط بدرد دانلود میخوره, چند ماه vdsl با 100mbps دارم, online streaming بدونه buffering فقط با کیفیت 240, 360, شاید 640p کار میکنه
    به ندرت با 720 و 1080p اونم فقط 10~20 دقیقه تا یهو قطع میکنه
    دیشب ورزش و 3 بازی لیورپول نشون نداد, مجبور شدم با کیفیت پایین با android box تماشا کنم, حالا اونم غنیمت بود

برعکس دانلود حتی تک کنکشن از خارج از سرور خوب با سرعت کامل 10مگ راحت میاد, تو 3~4 دقیقه فیلم 4 گیگ تمومه

فامیلم آلمان vdsl با 50mbps دارند, اونجا دیگه از آنتن خبری نیست, همچی streaming میکنند با 1080p
    همین دیگه برای من آی پی تی وی مهمه که واقعا حیفه . بهترین شبکه های فوتبال 1080 پخش میکنن که حداقل استریم 8 مگ میخواد ..

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سرعت اینترنت از 9 ریده مان شد تا 11
    پینگ نوسان داشت بازی اینقد لگ خوردم اعصبام بفاک عظما رفت

همین دیگه برای من آی پی تی وی مهمه که واقعا حیفه . بهترین شبکه های فوتبال 1080 پخش میکنن که حداقل استریم 8 مگ میخواد ..
    بله من دارم بهم پیام بده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v
    (پست قبلیتون تلگرام

7. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

سلام دوستان برای گیم چه تعرفه و سرعتی خوبه شاتل سه تا نوع تعرفه داره نقره ای برنزی و FairLight
    Last edited by mgh1208; 26-01-2020 at 11:30.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان برای گیم چه تعرفه و سرعتی خوبه شاتل سه تا نوع تعرفه داره نقره ای برنزی و FairLight
    بستگی داره به اینکه چقد حجم مصرفیته هر ماه میانگین
    مثلا من 150 160 گیگ کلهم تو خونه مصرف میشه 68 تومن میدم 8 مگ با خدمات نقره ای رو میگیرم
    خدمات برنزی همون مصوبه هست ک تو حجم ها کرده مردم مجبور باشن خدمات نقره ای اروو بگیرن
    امکان استفاده از پروفایل Game به صورت رایگان (برای سرویس های نقره ایم رایگانه شاید اذیتتون کنن برای برنزی از نماینده فروش سوال کن این رو هم)
    برای گیم هم سرویس 8 مگ سرعتش بد نیست با اپلود 2 مگ

بازی رو هم ک میخوای بازی کنی اسمشو بگو و همینطور ادرس سرور (اگ سرور شخصی یا جدا هست )شاید بد مسیر باشه پینگ بدی داشته باشه اون سرور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

بستگی داره به اینکه چقد حجم مصرفیته هر ماه میانگین
    مثلا من 150 160 گیگ کلهم تو خونه مصرف میشه 68 تومن میدم 8 مگ با خدمات نقره ای رو میگیرم
    خدمات برنزی همون مصوبه هست ک تو حجم ها کرده مردم مجبور باشن خدمات نقره ای اروو بگیرن
    امکان استفاده از پروفایل Game به صورت رایگان (برای سرویس های نقره ایم رایگانه شاید اذیتتون کنن برای برنزی از نماینده فروش سوال کن این رو هم)
    برای گیم هم سرویس 8 مگ سرعتش بد نیست با اپلود 2 مگ

بازی رو هم ک میخوای بازی کنی اسمشو بگو و همینطور ادرس سرور (اگ سرور شخصی یا جدا هست )شاید بد مسیر باشه پینگ بدی داشته باشه اون سرور
    من خودم سرعت ۸ مگ نقره ای گرفتم با پروفایل گیم ولی نمیدونم چرا داخل بازی call of duty modern مشکل packet loss دارم و داخل بازی یهو صفحه فریز میشه نمیدونم چکار کنم،؟

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

استیبل بودن خط مهمتره تا مقداری پهنای باند بیشتر..فعلا موقتی تنظیمات مودم رو منفی بذار تا کارشناسان شاتل مشکل رو دایمی حل کنند.

اعلام خرابی کردم به شاتل، بعدش ظاهرا رفتن چک کردن دیدن مشکلی از سمت شاتل نیست
    به هزار بدبختی از مخابرات خواستم مامور بفرسته چک کنه تلفن و پست توی کوچه رو که اومده میگه تلفن بوق داره مشکلی نیست!
    رفت توی کوچه سمت پست (اگه اسمش پست باشه البته، تقریبا اندازه یک بسته دستمال کاغذی بود روی دیوار یک خونه که از ظاهر سیمای داخلش معلوم بود حالش خوب نیس) ولی خب مامور دید میگه اینجا آب نخورده مشکلی نداره!
    و من این وسط موندم با این خط داغون و افتضاح و آخرم نفهمیدم این مشکل افتادن شدید SNR از چیه
    همه میگن مشکل از ما نیست و همه چی درسته
    من حتی برم STABILITY ADJUSTMENT رو منفی هم بزارم بازم ثابت نیست، مگه دیگه برم بزارم مثلا روی منفی 4-5 که دیگه سرعت دانلود با دایل آپ فرقی نمیکنه

12. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

اعلام خرابی کردم به شاتل، بعدش ظاهرا رفتن چک کردن دیدن مشکلی از سمت شاتل نیست
    به هزار بدبختی از مخابرات خواستم مامور بفرسته چک کنه تلفن و پست توی کوچه رو که اومده میگه تلفن بوق داره مشکلی نیست!
    رفت توی کوچه سمت پست (اگه اسمش پست باشه البته، تقریبا اندازه یک بسته دستمال کاغذی بود روی دیوار یک خونه که از ظاهر سیمای داخلش معلوم بود حالش خوب نیس) ولی خب مامور دید میگه اینجا آب نخورده مشکلی نداره!
    و من این وسط موندم با این خط داغون و افتضاح و آخرم نفهمیدم این مشکل افتادن شدید SNR از چیه
    همه میگن مشکل از ما نیست و همه چی درسته
    من حتی برم STABILITY ADJUSTMENT رو منفی هم بزارم بازم ثابت نیست، مگه دیگه برم بزارم مثلا روی منفی 4-5 که دیگه سرعت دانلود با دایل آپ فرقی نمیکنه
    سلام . غیر ممکنه مشکلی وجود نداشته باشه SNR یهو از 10 بیاد رو 0 ... یه چیزی روی خط شما نویز میندازه ... SNR تا 3-4 واحد مجازه افت کنه نه بیشتر ... اگه مخابرات داخل کافو رو هم چک کنه خوبه ... اون پست مخابرات اگه ضد اب باشه اب نمیخوره و مشکلی وجود ندارد اگر پست قدیمی باشه باید تعویض بشه ..شاتل هم باید PORT و اسپلیتر داخل سالن mdf رو چک کنه که سالم باشن ...

شما یه تست انجام بده تلفن رو کلا از مدار خارج کن و فقط مودم وصل باشه بعد با موبایل زنگ بزن روی خط خونه ایا اینترنت قطع میشه وقتی زنگ میزنی؟؟

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . غیر ممکنه مشکلی وجود نداشته باشه SNR یهو از 10 بیاد رو 0 ... یه چیزی روی خط شما نویز میندازه ... SNR تا 3-4 واحد مجازه افت کنه نه بیشتر ... اگه مخابرات داخل کافو رو هم چک کنه خوبه ... اون پست مخابرات اگه ضد اب باشه اب نمیخوره و مشکلی وجود ندارد اگر پست قدیمی باشه باید تعویض بشه ..شاتل هم باید PORT و اسپلیتر داخل سالن mdf رو چک کنه که سالم باشن ...

شما یه تست انجام بده تلفن رو کلا از مدار خارج کن و فقط مودم وصل باشه بعد با موبایل زنگ بزن روی خط خونه ایا اینترنت قطع میشه وقتی زنگ میزنی؟؟

تلفن چه وصل باشه چه وصل نباشه این مشکل هست
    من اصلا سیم مستقیم کشیدم داخل خونه که فقط تست کنم ببینم فرقی میکنه شرایط یا نه، که دیدم مثل قبل SNR بازم افت داشت و ثابت نبود
    مسئول خود شاتل هم که ظاهرا رفته مخابرات چک کرده گزارش داده مشکلی از این سمت نیست
    یکی پیشنهاد داد مودم رو ببرم قسمت mdf بگم همونجا چک کنه عددارو ببینم بعد مقایسه کنم ببینم اگه خیلی تفاوت هست که یعنی مخابرات مشکل داره که البته اینکار همچینم آسون نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •