تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1242 از 1320 اولاول ... 24274211421192123212381239124012411242124312441245124612521292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,411 به 12,420 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا چن هفته پیش شبانه میگرفتم 1 تا 11 بعد سرعت معمولا میانگین 8 مگ بود
    چن وقتیه که وقتی نت رو روشن میکنم سرعت روی حالت 4G میشه 100 کیلوبایت! این درحالیکه روی 3G تا 2 مگ میاد بالا : )
    واقعا نمیدونم این مشکل از کجاس و چه طور درست میشه هیییچ ایده ای ندارم
    با دوتا سیمکارت متفاوت امتحان کردم روی دوتا گوشی متفاوت و نتیجه کامل یکیه
    و منی که الکی هزینه بسته دادم!
    قطعا پشتیبانیش قابل فهم نیس همچین چیزی براش و نمیتونه کمکی بکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

برای منم دوماهه همینطوری شده.
    قبلا سرعت ، مخصوصا ساعت ۴ تا ۷ صبح عالی بود و تا ۷ مگابایت می گرفت.ولی الان بیشتر از ۳۰۰ کیلوبایت نمی شه.
    سرعت تو طول روزم خراب شده.قبلا تا ۲مگابایت می گرفت ، الان همون ۳۰۰ کیلو به زور می گیره.
    کوچه های اطراف چک کردم ،با اینکه به همون دکل وصل می شم سرعت مشکلی نداره.نمی دونم ایراد از کجاست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2021

پيش فرض

سلام. بسته های شبانه دانلود همراه اول برگشته ؟ 2-3 ماه پیش حذف کرده بودن الان پیام های آخر رو خوندم سیم کارت مودم رو شارز کردم اما نمی تونم خرید کنم. نه با کد دستوری تو سایت نه با خرید انلاین نه با نرم افزار همراه من

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام. بسته های شبانه دانلود همراه اول برگشته ؟ 2-3 ماه پیش حذف کرده بودن الان پیام های آخر رو خوندم سیم کارت مودم رو شارز کردم اما نمی تونم خرید کنم. نه با کد دستوری تو سایت نه با خرید انلاین نه با نرم افزار همراه من
    سلام
    فقط بسته شبانه 1 بامداد تا 11 صبح پابرجاست

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بسته‌های ویژه همراه اول برای اعیاد قربان و غدیر

همراه اول بسته‌های ویژه اینترنت و مکالمه را به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، به مشترکان دائمی، اعتباری و انارستانی خود ارائه کرده است.
    به گزارش تجارت‌نیوز، در طرح عید قربان تا عید غدیر همراه اول، تمامی مشترکان دائمی و اعتباری اپراتور اول تلفن همراه و همچنین مشترکان انارستان می‌توانند در بازه زمانی ۳۰ تیر لغایت ۷ مرداد از بسته‌های ویژه این ایام بهره‌مند شوند.

بسته ویژه طراحی شده برای مشترکان دائمی و اعتباری همراه اول ترکیبی از «۳ گیگابایت اینترنت و ۱۸۰ دقیقه مکالمه درون شبکه و تلفن ثابت» است که اعتبار آن به مدت سه روز بوده و با تخفیفی ویژه، به قیمت ۱۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

مشترکان متقاضی می‌توانند برای فعالسازی این بسته ویژه ترکیبی که امکان استفاده همزمان آن با بسته ترکیبی دیگری نیست، از طریق شماره‌گیری کد دستوری «ستاره ۱۰۰ ستاره ۶۷ مربع» یا مراجعه به اپلیکیشن جدید «همراه من» اقدام کنند.

همچنین علاقه مندان به استفاده مجدد از شرایط تخفیف ویژه این بسته که امکان فعالسازی همزمان آن با سایر بسته های مکالمه و اینترنت وجود دارد، می توانند در بازه زمانی اجرای این طرح به شرط اتمام بسته، هر تعداد بسته که تمایل دارند را خریداری کنند.
    لوگو تجارت‌نیوز
    بخوانید:
    سهام عدالت
    ارز دیجیتال
    آمار کرونا
    تجارت‌نیوزاستارتاپبسته‌ه ای ویژه همراه اول برای اعیاد قربان و غدیر

yektanet.com
    تکنولوژی
    ۲۹ تیر , ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۳۲
    همراه اول بسته‌های ویژه اینترنت و مکالمه را به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، به مشترکان دائمی، اعتباری و انارستانی خود ارائه کرده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، در طرح عید قربان تا عید غدیر همراه اول، تمامی مشترکان دائمی و اعتباری اپراتور اول تلفن همراه و همچنین مشترکان انارستان می‌توانند در بازه زمانی ۳۰ تیر لغایت ۷ مرداد از بسته‌های ویژه این ایام بهره‌مند شوند.

بسته ویژه طراحی شده برای مشترکان دائمی و اعتباری همراه اول ترکیبی از «۳ گیگابایت اینترنت و ۱۸۰ دقیقه مکالمه درون شبکه و تلفن ثابت» است که اعتبار آن به مدت سه روز بوده و با تخفیفی ویژه، به قیمت ۱۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

مشترکان متقاضی می‌توانند برای فعالسازی این بسته ویژه ترکیبی که امکان استفاده همزمان آن با بسته ترکیبی دیگری نیست، از طریق شماره‌گیری کد دستوری «ستاره ۱۰۰ ستاره ۶۷ مربع» یا مراجعه به اپلیکیشن جدید «همراه من» اقدام کنند.

همچنین علاقه مندان به استفاده مجدد از شرایط تخفیف ویژه این بسته که امکان فعالسازی همزمان آن با سایر بسته های مکالمه و اینترنت وجود دارد، می توانند در بازه زمانی اجرای این طرح به شرط اتمام بسته، هر تعداد بسته که تمایل دارند را خریداری کنند.

yektanet.com
    بسته ویژه تدارک دیده شده برای مشترکان «انارستان» نیز شامل «اینترنت ۷ گیگابایت ۷ روزه» با قیمت هفت هزار تومان است؛ امکان فعال‌سازی این بسته از طریق کد دستوری «ستاره ۱۰۰ ستاره ۶۶۷۱ مربع» یا مراجعه به اپلیکیشن جدید «همراه من» وجود دارد.

مشترکان انارستان نیز از امکان فعال‌سازی مجدد این بسته، طبق شرایط مذکور برای مشترکان دائمی و اعتباری، برخوردارند (همراه اول).

به گزارش تجارت‌نیوز، اپراتورهای تلفن همراه، معمولا در مناسبت‌های مختلف اقدام به ارائه بسته‌های ویژه به مشترکان خود می‌کنند اما برخی از کاربران، نسبت به حجم و کاربرد این بسته‌ها یا فعال‌سازی آنها انتقاداتی دارند. تجربه‌های خود را در این مورد با تجارت‌نیوز در میان بگذارید.

منبع : تجارت نیوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چه سرعت افتضاحی سرعت از 100 کیلو بیشتر نمیشه.

7. این کاربر از ghoz123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

تا چن هفته پیش شبانه میگرفتم 1 تا 11 بعد سرعت معمولا میانگین 8 مگ بود
    چن وقتیه که وقتی نت رو روشن میکنم سرعت روی حالت 4G میشه 100 کیلوبایت! این درحالیکه روی 3G تا 2 مگ میاد بالا : )
    واقعا نمیدونم این مشکل از کجاس و چه طور درست میشه هیییچ ایده ای ندارم
    با دوتا سیمکارت متفاوت امتحان کردم روی دوتا گوشی متفاوت و نتیجه کامل یکیه
    و منی که الکی هزینه بسته دادم!
    قطعا پشتیبانیش قابل فهم نیس همچین چیزی براش و نمیتونه کمکی بکنه
    برای منم دوماهه همینطوری شده.
    قبلا سرعت ، مخصوصا ساعت ۴ تا ۷ صبح عالی بود و تا ۷ مگابایت می گرفت.ولی الان بیشتر از ۳۰۰ کیلوبایت نمی شه.
    سرعت تو طول روزم خراب شده.قبلا تا ۲مگابایت می گرفت ، الان همون ۳۰۰ کیلو به زور می گیره.
    کوچه های اطراف چک کردم ،با اینکه به همون دکل وصل می شم سرعت مشکلی نداره.نمی دونم ایراد از کجاست.
    تقریبا بهتون بگم ۲ سال یا یکسال پیش همین تایما من نوشتم این مشکل رو و داشتم
    برید خداتونو شکر کنید که حداقل با ۲ مگ هم کارتون راه میافته

از من بیشتر شبانه نامحدود رو فک نکنم ترکونده باشین
    حدودا ۱ ترا دانلود کردم تو یه هفته ! سیم کارتم 4g انتن نمیداد درصورتی که خط دیگه گوشی دیگه با کد ملی دیوایس دیگه همین نقطه انتن و فول اسپید بود
    3g هم به ی دکل دور دور وصل شده بود که سرعتش بالاتر از ۱۸۰ کیلوبایت نمیشد درصورتی که مشکلی از بابت دکل و انتن دهی نبود

خلاصه گذشت و ما ی چن روزی کشیدم بیرون از این داستانا توی همراه من دیدم که ۳۰ گیگ باقی مونده هست از حجم نامردی نکردم زدم اونم دانلود
    سر ساعت ۳ که رفتم چایی خوردم اومدم خط دایمی برام نزدیک به ۳۰۰ ۲۰۰ هزار تومن بسته انداخته بود
    دیدم که ن اس ام اسی از مقدار حجم یا ... چیزی باقی مونده باشه نیومد فقط بسته خرید!! فک کرد زرنگه
    منم زنگ زدم به خودشون تیکت باز کردن و قبض رو اصلاح کردن
    خلاصه این محدودیته هنوزم که هنوزه هست

و اینکه اینو هم بگم
    در مورد اینکه این چن وقت( تقریبا هفته پیش بود ) ارتقا داشتن میدادن الان سرعت ها باز بهتر شده حداقل برا من
    و اینکه ۳ کریر هم الان فول ۲۰ مگاهرتزی شدن توی تهران
    ۴ کریر رو من ندیدم هنوز کسی دیده؟

9. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NinjaLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

خب این اوپراتور همراه داغان نمیتواند واقعا سرویس اینترنت باکیفیتی در کل شهر تهران به همه کاربرهایش بدهد اصلا این تعداد کاربر با کل پهنای باند این اوپراتور جور در نمیاید!!!
    همچنان این بند از قوانین سازمان رادیویی مبنی بر حداقل سرعت 200kb پابرجاست پس این شما و این هم پشتیبانی همراه بدون پهنای باند....
    یعنی اگر این بند برای اوپراتورهای موبایل و سرویسهای پرسرعتشان تغییر کند دیگر جای عذر و بهانه بخاطر نبود و کمبود تجهیزات و پهنای باند و... برایشان نخواهد ماند و مظمئن باشید شکایات شما از این پس واقعا پیگیری خواهد شد

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

میخای نقشه مرکز تهران بزارم ببینید بیشتر دکلهای اوپراتورها که 99 درصد با پشتیبانی از 4.5G یعنی باند 1800+2600 همه دقیقا در نقطه مرکزی این شهر قرار دارند !!؟؟ بله تازه میفهمی کل پهنای باند این اوپراتورها در کجا مصرف میشود حالا دیگر شهرها بماند... البته شاید بعضی هم دکل نباشد ولی خب من هم دقیقا موقعیت خوبی به چند دکل به این شکل داشته باشم چند تا مودم عالی سفارش میدم تازه سرعت اینهارو تجمیع هم میکنم و سرعت نهایی نزدیک به 100 مگابایت از دکلها میکشم!!! حالا برو از فلان نقطه همین شهر تهران شکایت کن به شرکت تنظیم نشده رادیویی که سرعتم بیشتر از 300 یا 200 بالاتر نمیره
    نهایتش پشتیبانی اوپراتور به شرکت تنظیم نشده رادیویی میگوید مقررات خود شما گفته حداقل سرعت 200kb است و ما هم خب مشخصه کمفروشی نکردیم

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

حداقل سرعت برای سرویسهای پرسرعت موبایل(سرویسهای خانگی بماند) باید 200kb باشد؟ به مرغ در حال پختن در زودپز بگویی خنده اش میگیرد

دوستان عزیزم یکی از شعارهای ریاست جمهوری ایران حل مشکل کیفیت سرویسهای اینترنت حتی پینگ تایم!!! بوده و است
    فقط امیدوارم فراموش نکنید و پیگیر باشید و بمانید مخصوصا تغییر قوانین رگولاتوری به نفع کاربر نهایی و مصرف کننده
    Last edited by NinjaLord; 21-08-2021 at 18:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •