این دستی انتخاب کردن یسری تنظیمات داره لطفا بگید ممنون
این دستی انتخاب کردن یسری تنظیمات داره لطفا بگید ممنون
تنظیمات خاصی نمیخواد.فقط شبکه را در حالت auto قرار دهید تا همه شبکه های موجود رو نمایش بده
محتوای مخفی: ....
Last edited by and-roid2; 22-04-2015 at 21:41.
محتوای مخفی: 3G/4G Antenna
محتوای مخفی: 3G/4G Antenna
شما اطلاع دارید که چه مقدار پهنای باند برای 3G و 4G اختصاص دادن؟
چند روز طول کشید که نصب کردن؟
و ارتباط این دکل از طریق مایکریوو هست درسته؟
آره فکر کنم این ترفندشونه که به جای اعتراف کردن به مشکلات خود اپراتور، کاربرا رو بپیچونن... پشتیبانی فقط یه بار تماس گرفت، و تا وفتی که تماس نگرفته بود مشکل من و تو سیستم ثبت نکرده بودن، فعلا بعد از گذشت یک هفته هنوز مشکل پابرجاست..... آیا امیدی به بازگشت شارژ از دست رفته مان هست؟
امروز عصر باهام تماس گرفتن و مبلغ رو برگشت دادن.شما اگه به نتیجه نرسیدی از طریق 195 شکایت کن تا پیگیری میکنن.
با سلام ،به استحضارميرساند:با توجه به پيگيري انجام شده با تيم مربوطه مبلغ 146785 ريال در تاريخ 1394/02/02 به حساب سيم كارت --- واريز گرديد.درتاريخ 1394/02/02 با مشترك محترم تماس حاصل شد و اطلاع رساني به ايشان صورت پذيرفت.
Last edited by and-roid2; 22-04-2015 at 22:43.
یه درصد مردم این 195 و بلدن و اینجور شکایت ها اشنایی دارن حالا حسابش کن چه دزدی وسیعی تو سطح مملکت میکنن این اپراتورها
اگه اینترنت مخابرات دارین دد یه موضوعی تو 195 شکایت کنین ازش حالا هر چی میخواد باشه وقتی ارجاع میده به مخابرات اولین کاری که میکنند سرعت دانلودتو میبرن بالا [emoji23] من شکایتم در رابطه با این بود چرا مخابرات فارس طرح نامحدود نمیزاره ک اصن حق با مخابراتم بود و گذاشتن طرح نامحدود یه چیز اختیاریه اما اولین کاری ک کرد سرعتمو برد بالا
اطلاعاتی که کلا از خودشون در زمینه های مرتبط گرفتی چی بود؟ چه صحبت هایی رد و بدل شد؟
ایرانسل ماهی چقد کرایه میده راستی؟
سوال اولی سوال منم هست
میخواستم بپرسم شما این تجهیزات رو نصب کردی rru مخصوص 4G کدومه.میشه نشونم بدی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)