تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1242 از 1298 اولاول ... 24274211421192123212381239124012411242124312441245124612521292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,411 به 12,420 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    اره هر چی طرح بخوای میتونی همزمان داشته باشی و هر وقت خواستی از هر کدوم استفاده کنی یوزر و پسوردش رو توی مودمت ست کن
    من یه طرح حرفه ایی دیروز خریدم تازه امروز زنگ زدن که فردا میان واسه وصل کردن
    من پسوردو دارم کسی میدونه چجوری خودم میتونم فعال کنم که امشب دانلود کنم ؟
    لطفا کمکم کنید مودمم D-linkهست الانم طرح ارمغان رو مودمم فعاله میخوام کناره هم فعال باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه !!!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من یه طرح حرفه ایی دیروز خریدم تازه امروز زنگ زدن که فردا میان واسه وصل کردن
    من پسوردو دارم کسی میدونه چجوری خودم میتونم فعال کنم که امشب دانلود کنم ؟
    لطفا کمکم کنید مودمم D-linkهست الانم طرح ارمغان رو مودمم فعاله میخوام کناره هم فعال باشه.
    یه سرچ بزن اموزش ست کردن یوزر توی مودم خودت رو پیدا کن (هر مودمی یه شکلی هست هر چند اگه یکم کار کرده باشی میتونی خودت پیدا کنی)
    ضمنا اگه از توی پنل هنوز فعال نیست نمیتونی تا خودشون فعال کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

یه سرچ بزن اموزش ست کردن یوزر توی مودم خودت رو پیدا کن (هر مودمی یه شکلی هست هر چند اگه یکم کار کرده باشی میتونی خودت پیدا کنی)
    ضمنا اگه از توی پنل هنوز فعال نیست نمیتونی تا خودشون فعال کن
    تو اینترنت چیزی در مورد اینکه دوتا یوزر رو با هم ست کنیم روی مودم توضیح داده نشده !!! تو پنلم فعالم شده .
    Last edited by skeptic; 16-10-2016 at 09:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من الان طرح یه ماهه حرفه ایی خریدم از سایت نام کاربری و پسورد همونه که موقع ثبت نام وارد کردی هست؟ یا میفرستن پسوردو ؟
    زنگ بزن 2020
    با شماره ملی که ثبت نام کردی برات فعال میکنن
    پسورد هم بهت میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

زنگ بزن 2020
    با شماره ملی که ثبت نام کردی برات فعال میکنن
    پسورد هم بهت میده
    قبل خرید میگن دوتا طرح هم زمان میتونی داشته باشی امروز که اومده واسه تنظیم مودم میگه طرح ارمغان با طرح حرفه ایی را نمیشه هم زمان داشته باشی اینم از ترفند جدیدشون !!

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

دوستان اون بسته هایی که زمانش ذکر نشده همون دلچست هست؟ قیمت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فرق داره زمانی هم واسش نزدن مراقب باشید نخرید بعد 1 ماه بسوزه فردا صبح اگه یادم بود زنگ میزنم 2020 الان صف داره
    سلام
    این طرح ها کجاست؟
    من داخل پنل کاربریم چک کردم این طرح ها نیست برا خرید؟
    فقط همون دلچسب ها هست.
    من طرح حرفه ای 6 ماه دارم.

سپاس
    Last edited by M.Sadegh.M; 16-10-2016 at 16:16.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قبل خرید میگن دوتا طرح هم زمان میتونی داشته باشی امروز که اومده واسه تنظیم مودم میگه طرح ارمغان با طرح حرفه ایی را نمیشه هم زمان داشته باشی اینم از ترفند جدیدشون !!
    سلام
    منظورت از همزان چی هست؟
    اگه منظورت این هست که همزان استفاده کنی خوب این که نمیشه
    چیزی که بچه های اینجا استفاده میکنن(اونایی که دو یا چند تا طرح دارن) این هست که یه تایمی رو از ه طرح استفاده میکنن یه تایم دیگه رو از طرح دیگه
    برا استفاده هم باید یوزر و پسورد طرح مورد نظرت رو دستی توی مودم وارد کنی (هر بار که میخوای طرحت رو عوض کنی باید وارد مودم بشی و همین کار رو انجام بدی مگر اینکه مودم رو بزاری بریج و توی ویندوز کانکشن بسازی که اونم مشکلات خاص خودش رو داره مثلا وای فای مودم رو از دست میدی)

9. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

طرح کمپین تابستان من خریدم چند هفته هست استفاده میکنم سرعت 128 بالاتر نمیره همیشه همون 1 مگ هست یعنی اون 4 مگ دروغه

شما میتونی یه عکس از status خط ار توی مودم بزاری؟ مطمعنی snr 109 هست؟ خیلی خوبه شاید نزدیک مرکز هستی

الان سریع ترین طرح همون حرفه ای و شباهنگ هست که تا 10 مگ بازه اکثر خط ها هم کشش 10 مگ رو دارن دیگه فکر کنم اما 10 مگ بیشتر برات باز نمیکنن

بسته های زمان دار هم روی همه طرح های جدید فعال میشه تا اونجا که من میدونم
    10.9 نه 109 اگر 109 بود که
    فروم اجازه نمایش عکس نداد

بسته های حجمی تخفیف دار فقط روی طرح تابستان فعال میشه!؟

پس بیخیال طرح تابستان بشیم((برای مصرف روزانه بالا خوب بود حیف سرعتش محدوده))
    Last edited by seventh7; 16-10-2016 at 22:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

طرح کمپین تابستان من خریدم چند هفته هست استفاده میکنم سرعت 128 بالاتر نمیره همیشه همون 1 مگ هست یعنی اون 4 مگ دروغه

شما میتونی یه عکس از status خط ار توی مودم بزاری؟ مطمعنی snr 109 هست؟ خیلی خوبه شاید نزدیک مرکز هستی

الان سریع ترین طرح همون حرفه ای و شباهنگ هست که تا 10 مگ بازه اکثر خط ها هم کشش 10 مگ رو دارن دیگه فکر کنم اما 10 مگ بیشتر برات باز نمیکنن

بسته های زمان دار هم روی همه طرح های جدید فعال میشه تا اونجا که من میدونم
    منم طرح تابستان فعال کردم گول 16مگ رو خوردم حالا واقعا پشیمونم از منم همیشه سرعت روی یک مگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •