تا جایی که میتونید از وایمکس دوری کنید
تا جایی که میتونید از وایمکس دوری کنید
من خودم الان adsl دارم ولی میخوام از یه جای دیگه هم یه سرویس اینترنت داشته باشم و تو منطقه هم مشکلی واسه adsl نیست.برای همین باید یه خط دیگه بگیرم که با این مشکل دارم.
برای خط جدید باید سیمکشی بشه؟
اره از خود جعبه تا خونه اره فکر کنم باید بشه . از بچه های که تو انجمن مخابرات و اینا سوال کن داداش .
اگر مودم وایمکس رو ریست کنیم بفروشیم برای ما که مشکل ساز نمیشه؟
خوب میخوای مودم رو بفروشی اون کسی که میخواد استفاده کنه خودش یوزر پسورد داره!؟؟ اگه داره ریست کن خودش ست میکنه تو مودم . اگر نداره میخوای بفروشی به کسی که میفروشی انتقال سند بزن توی نمایندگی
ظاهرا خودش یوزر پس داره و من هم ریست فکتوری کردم بهش دادم
به مقدار مورد لزوم کابل بخر یه سرشو ببند به سر سیمی که تحویلت میدن سر جعبه تلفن بعد از بقل دیوار بیار بالا اگه تونستی چند جا هم مهارش کن
البته این راه حل ارزونه وگرنه الکتریکی بیاری یه وقت میبنی تا 150 هم خرج برات میتراشن![]()
Last edited by mehryar1973; 13-07-2015 at 21:37.
تنها دلیلی که میشه وایمکس گرفت یا نگهش داشت فقط شبانه رایگان هست ، در غیر اینصورت 3G بهتر هستش .
یعنی اگر روزی شبانه وایمکس برداشته بشه ، هیچ توجیهی برای تمدیدش نیست مگر اینکه مشکلات دیگری داشته باشید.
مثلا من 3G همراه اول را تست کردم و با اینکه خط ها پر هست از 3 نیمه شب تا 12 ظهر سرعت 400 هست ولی از 12 ظهر به بعد میشه دیال آپ !!! چند روز تست زدم و مطمئن شدم برای من اینطوری هستش .
بنابراین هر کسی باید شرایط خودش را دقیق بررسی کنه و البته این بررسی هزینه بردار هم هست تا به نتیجه برسید .
فعلا که شبانه رایگان هست من هم تمدید میکنم ، اگر زمانی شبانه برداشته شد ، مودم مدل 130 را 100 تومن میفروشم به هر کی به دردش خورد .
سلام,
من میخوام مودم رو بفروشم و تغییر مالکیت بدم. داخل سایت ایرانسل زده که کپی قرارداد وایمکس رو میخواد ولی گمش کردم کلا
یعنی الان نمیتونم کاری کنم؟ حتما باید کپی قرارداد باشه؟
مرسی
نمیدونم یا از نمایندگی یا اپراتور سوال کن فکر کنم تو کنترل حساب اینترنتی واردش شدی قستمی داره اونجارو میشه کپی گرفت مثل همون قرار داده هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)