شما با چه نرم افزاری از تورنت دانلود میکنی من تا به حال 10 مگابایت هم نتوانستم از تورنت دانلود کنم؟!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما با چه نرم افزاری از تورنت دانلود میکنی من تا به حال 10 مگابایت هم نتوانستم از تورنت دانلود کنم؟!
سلام دوست عزیز
بحث اصلا دانلود نیست
من حتی برای بازی online با xbox 360 و ps3 هم مشکل دارم
دان هم هر جا باشه فرقی نمیکنه
چه rapidshare باشه چه 4shared باشه چه حتی لینک های مستقیم همین سایت خودمون
مشکل من اوایل با سرعت دان و Dc های پی در پی بود که با تعویض سیم کشی درست شد
شبانه به کنار
مشکل من اینه که اصلا سرعت دانم ثابت نیست
یعنی مثلا تو idm سرعت از 63 شروع میشه و امکان نداره حتی 2 ثانیه روی یک سرعت بمونه و 3 تا 3 تا یا 4 تا 4 تا کم میشه میاد تا 44 یا 34 و دوباره میره بالا با همین واحد ها تا 80 و 85
بعد از 20 دقیقه یا 1 ساعت یهو dc میشم و دوباره میخوام connect شم گیر 691 میده که بلافاصله به پشتیبانی میگم میگه از ماست مشکل
و 7 ساعت تا 8 ساعت قطع میمونه
تو این شهر بین تمام دوستام فقط یک نفره که ظاهرا شبانه مشکل نداره و شبی 800 مگ میتونه بگیره
مساله من اینه که نمیدونم چرا هی شک میکنم که مشکل از modem یا سیم کشی داخلیه منه
ولی میام اینجا تا میخوام پست بدم میبینم خیلی از دوستان عین منن و همون لحظه همون مشکل من رو گزارش دادن
باز بی خیال میشم
اگه مشکل از modem یا pc یا سیم کشی داخلی من بود حتی 1 دقیقه هم سرعتم 63 نمیشد
قبلا که با تورنت دانلود میکردم با utorrent بود مشکلی هم نداشتم...شاید تنظیماتت مشکل دارن مثلا سرعت آپلودت تعد اسلات های آپلود..seed و peer هات و...البته اضافه کنم اخیرا فقط لینک مستقیم دانلود میکنما ( یعنی خودم لینکهام رو مستقیم میکنم و سپس دانلود)
در مورد بازی که نظزی ندارم چون اهلش نیستم و تا دیدم همه از پینگ افتضاح شاتل مینالن ولی در مورد دانلود بیشتر متوسط سرعتت رو در نظر بگیر (چون idm وامثال اون یه نم قاطی رو دارن) که البته با توصیفاتی که میکنی اونم نباید وضع مناسبی داشته باشه
ولی در مورد وضعیتی که شما و دوستات داری ..خب خیلی موقع ها مشکلاتی پیش میاد که همه گیر باشن مثل همون قضیه 13 آبان که اکثرا دچار مشکل شده بودن ولی به جز اون موارد اگه بتونی یه بار با دوستات یه طرح حل مسئله بذارین خصوصا اونی که میگی مشکلی نداره مثلا یه بار اکانت ها تون رو جابجا کنین یا مودم هاتونو ...یا اصلا ببینین مشکل میتونه از مخابرات منطقتون باشه یا نه ...نمیدونم والله به نظر من مشکل شما خیلی خیلی خاصه ..اینقدر که من تا حالا دیدم شما شاکی بودی فکر نکنم کسه دیگه ای بوده باشه ..لابد چیز دیگه ای هست آخه![]()
من الان به نمایندگی از 14 دوستم که همه با هم رفتیم سرویس گرفتیم تو 6 مرکز مخابراتی مختلف اینجام
چون اونا اهله فروم و این مسایل نیستن
account جابجا کردیم
modem جابجا کردیم هیچی
همین الان با پشتیبانی شاتل حرف زدم خودتون بخونید جالبه :
گفتم اخه داشتم با speedtest.net تست میگرفتم
بهم گفت تست استاندارد سرعت دانلود از سایت های معتبری مثل mozilla و microsoft هست
منم گفتم بعد از 40 روز مشکل داشتن ( گرفته شدن وقت کنکور خوندنم ) همه اونها رو تست کردم که الان اینجا به شما دارم میگم
با همکارانتون بارها صحبت کردم همه گفتن مشکل از ماست تامل کنید
گفت : امر دیگه ای باشه در خدمتم
گفتم : ظاهرا از هیچ کدوممون کاری بر نمیاد بی خیال
هیچ ربطی به سیم کشی و مودم نداره.....مگه میشه مودم اینهمه یوزر با هم به مشکل بخوره اونم وقتی تا چند هفته پیش مثله ساعت کار میکرد؟!؟
الان قطعی پدر همه رو درآورده, پینگ رو که ولش کن زیر 500 نمیاد!! شبانه هم که قربونش برم...!![]()
اینجا سال گذشته هم از اواسط پاییز تا زمستون مشکل داشت, ترسم اینه که دوباره این شرایط بخواد چند ماه ادامه پیدا کنه!![]()
یعنی پارسالم مشکل ترافیک شدید وجود داشت!؟ تا چه موقعی از زمستون!؟(خدا به انتخاب واحدمون رحم کنه!)
منم خدا رو شکر چند روزیه سرعتم بهتر شده
ECO-128
![]()
دیشب کلا 600 مگ دانلود داشتم اونم با لینکه مستقیم!!!!
پینگ هم که خیلی قاط زده یه دقه رو 50 ث 10 دقه رو 500
ابراز همدردی میکنم![]()
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)