تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1242 از 4751 اولاول ... 24274211421192123212381239124012411242124312441245124612521292134217422242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,411 به 12,420 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم اکو 128 دارم و این مدت به جز 3 شب پیش مشکلی واسم پیش نیومد..البته سرعت دانلودم از 61 بالاتر نمیره اغلب 59 - 60 ه ...
    این روندی که شما میگی انگار برعکسه ..همه ساعت های اولیه شب مشکل دارن و هر چی رو به صبح میره وضعیتشون بهتر میشه
    ولی یه چیزی مشکل دانلود شما از چیه ؟ به عبارتی از کجا دانلود میکنی ؟ من دیدم یه عده با دانلود شبانه همه چیز مشکل دارن به جز تورنت ..خود من چندین ماه پیش که تازه سرویس از شاتل گرفته بودم شب ها فقط تورنت میتونستم دانلود کنم بقیه چیزا سرعت داغون بود...تست کن ببین با تورنتم مشکل داری ؟ یا لینک مستقیم ؟ رپید ؟ مگا ؟
    شایدم مشکل شما از همون نمایندگی شاتل که تو شهرتونه باشه ...فوقش باید با تهران تماس بگیرین شکایت کنین و از این جور چیزا
    شما با چه نرم افزاری از تورنت دانلود می‌کنی من تا به حال 10 مگابایت هم نتوانستم از تورنت دانلود کنم؟!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

منم اکو 128 دارم و این مدت به جز 3 شب پیش مشکلی واسم پیش نیومد..البته سرعت دانلودم از 61 بالاتر نمیره اغلب 59 - 60 ه ...
    این روندی که شما میگی انگار برعکسه ..همه ساعت های اولیه شب مشکل دارن و هر چی رو به صبح میره وضعیتشون بهتر میشه
    ولی یه چیزی مشکل دانلود شما از چیه ؟ به عبارتی از کجا دانلود میکنی ؟ من دیدم یه عده با دانلود شبانه همه چیز مشکل دارن به جز تورنت ..خود من چندین ماه پیش که تازه سرویس از شاتل گرفته بودم شب ها فقط تورنت میتونستم دانلود کنم بقیه چیزا سرعت داغون بود...تست کن ببین با تورنتم مشکل داری ؟ یا لینک مستقیم ؟ رپید ؟ مگا ؟
    شایدم مشکل شما از همون نمایندگی شاتل که تو شهرتونه باشه ...فوقش باید با تهران تماس بگیرین شکایت کنین و از این جور چیزا
    سلام دوست عزیز
    بحث اصلا دانلود نیست
    من حتی برای بازی online با xbox 360 و ps3 هم مشکل دارم
    دان هم هر جا باشه فرقی نمیکنه
    چه rapidshare باشه چه 4shared باشه چه حتی لینک های مستقیم همین سایت خودمون

مشکل من اوایل با سرعت دان و Dc های پی در پی بود که با تعویض سیم کشی درست شد

شبانه به کنار
    مشکل من اینه که اصلا سرعت دانم ثابت نیست
    یعنی مثلا تو idm سرعت از 63 شروع میشه و امکان نداره حتی 2 ثانیه روی یک سرعت بمونه و 3 تا 3 تا یا 4 تا 4 تا کم میشه میاد تا 44 یا 34 و دوباره میره بالا با همین واحد ها تا 80 و 85

بعد از 20 دقیقه یا 1 ساعت یهو dc میشم و دوباره میخوام connect شم گیر 691 میده که بلافاصله به پشتیبانی میگم میگه از ماست مشکل
    و 7 ساعت تا 8 ساعت قطع میمونه

تو این شهر بین تمام دوستام فقط یک نفره که ظاهرا شبانه مشکل نداره و شبی 800 مگ میتونه بگیره

مساله من اینه که نمیدونم چرا هی شک میکنم که مشکل از modem یا سیم کشی داخلیه منه
    ولی میام اینجا تا میخوام پست بدم میبینم خیلی از دوستان عین منن و همون لحظه همون مشکل من رو گزارش دادن
    باز بی خیال میشم
    اگه مشکل از modem یا pc یا سیم کشی داخلی من بود حتی 1 دقیقه هم سرعتم 63 نمیشد

داره خودمونی میشه orkideh07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

شما با چه نرم افزاری از تورنت دانلود می‌کنی من تا به حال 10 مگابایت هم نتوانستم از تورنت دانلود کنم؟!
    قبلا که با تورنت دانلود میکردم با utorrent بود مشکلی هم نداشتم...شاید تنظیماتت مشکل دارن مثلا سرعت آپلودت تعد اسلات های آپلود..seed و peer هات و...البته اضافه کنم اخیرا فقط لینک مستقیم دانلود میکنما ( یعنی خودم لینکهام رو مستقیم میکنم و سپس دانلود)

داره خودمونی میشه orkideh07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بحث اصلا دانلود نیست

شبانه به کنار
    یعنی مثلا تو idm سرعت از 63 شروع میشه و امکان نداره حتی 2 ثانیه روی یک سرعت بمونه و 3 تا 3 تا یا 4 تا 4 تا کم میشه میاد تا 44 یا 34 و دوباره میره بالا با همین واحد ها تا 80 و 85

بعد از 20 دقیقه یا 1 ساعت یهو dc میشم و دوباره میخوام connect شم گیر 691 میده که بلافاصله به پشتیبانی میگم میگه از ماست مشکل

تو این شهر بین تمام دوستام فقط یک نفره که ظاهرا شبانه مشکل نداره و شبی 800 مگ میتونه بگیره

ولی میام اینجا تا میخوام پست بدم میبینم خیلی از دوستان عین منن و همون لحظه همون مشکل من رو گزارش دادن
    باز بی خیال میشم
    در مورد بازی که نظزی ندارم چون اهلش نیستم و تا دیدم همه از پینگ افتضاح شاتل مینالن ولی در مورد دانلود بیشتر متوسط سرعتت رو در نظر بگیر (چون idm وامثال اون یه نم قاطی رو دارن) که البته با توصیفاتی که میکنی اونم نباید وضع مناسبی داشته باشه
    ولی در مورد وضعیتی که شما و دوستات داری ..خب خیلی موقع ها مشکلاتی پیش میاد که همه گیر باشن مثل همون قضیه 13 آبان که اکثرا دچار مشکل شده بودن ولی به جز اون موارد اگه بتونی یه بار با دوستات یه طرح حل مسئله بذارین خصوصا اونی که میگی مشکلی نداره مثلا یه بار اکانت ها تون رو جابجا کنین یا مودم هاتونو ...یا اصلا ببینین مشکل میتونه از مخابرات منطقتون باشه یا نه ...نمیدونم والله به نظر من مشکل شما خیلی خیلی خاصه ..اینقدر که من تا حالا دیدم شما شاکی بودی فکر نکنم کسه دیگه ای بوده باشه ..لابد چیز دیگه ای هست آخه

5. 2 کاربر از orkideh07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

در مورد بازی که نظزی ندارم چون اهلش نیستم و تا دیدم همه از پینگ افتضاح شاتل مینالن ولی در مورد دانلود بیشتر متوسط سرعتت رو در نظر بگیر (چون idm وامثال اون یه نم قاطی رو دارن) که البته با توصیفاتی که میکنی اونم نباید وضع مناسبی داشته باشه
    ولی در مورد وضعیتی که شما و دوستات داری ..خب خیلی موقع ها مشکلاتی پیش میاد که همه گیر باشن مثل همون قضیه 13 آبان که اکثرا دچار مشکل شده بودن ولی به جز اون موارد اگه بتونی یه بار با دوستات یه طرح حل مسئله بذارین خصوصا اونی که میگی مشکلی نداره مثلا یه بار اکانت ها تون رو جابجا کنین یا مودم هاتونو ...یا اصلا ببینین مشکل میتونه از مخابرات منطقتون باشه یا نه ...نمیدونم والله به نظر من مشکل شما خیلی خیلی خاصه ..اینقدر که من تا حالا دیدم شما شاکی بودی فکر نکنم کسه دیگه ای بوده باشه ..لابد چیز دیگه ای هست آخه
    من الان به نمایندگی از 14 دوستم که همه با هم رفتیم سرویس گرفتیم تو 6 مرکز مخابراتی مختلف اینجام
    چون اونا اهله فروم و این مسایل نیستن

account جابجا کردیم
    modem جابجا کردیم هیچی

همین الان با پشتیبانی شاتل حرف زدم خودتون بخونید جالبه :

گفتم اخه داشتم با speedtest.net تست میگرفتم
    بهم گفت تست استاندارد سرعت دانلود از سایت های معتبری مثل mozilla و microsoft هست

منم گفتم بعد از 40 روز مشکل داشتن ( گرفته شدن وقت کنکور خوندنم ) همه اونها رو تست کردم که الان اینجا به شما دارم میگم
    با همکارانتون بارها صحبت کردم همه گفتن مشکل از ماست تامل کنید
    گفت : امر دیگه ای باشه در خدمتم
    گفتم : ظاهرا از هیچ کدوممون کاری بر نمیاد بی خیال

7. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بحث اصلا دانلود نیست

شبانه به کنار

باز بی خیال میشم
    هیچ ربطی به سیم کشی و مودم نداره.....مگه میشه مودم اینهمه یوزر با هم به مشکل بخوره اونم وقتی تا چند هفته پیش مثله ساعت کار میکرد؟!؟
    الان قطعی پدر همه رو درآورده, پینگ رو که ولش کن زیر 500 نمیاد!! شبانه هم که قربونش برم...!

اینجا سال گذشته هم از اواسط پاییز تا زمستون مشکل داشت, ترسم اینه که دوباره این شرایط بخواد چند ماه ادامه پیدا کنه!

9. 2 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

اینجا سال گذشته هم از اواسط پاییز تا زمستون مشکل داشت, ترسم اینه که دوباره این شرایط بخواد چند ماه ادامه پیدا کنه!
    یعنی پارسالم مشکل ترافیک شدید وجود داشت!؟ تا چه موقعی از زمستون!؟(خدا به انتخاب واحدمون رحم کنه!)

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

منم خدا رو شکر چند روزیه سرعتم بهتر شده
    ECO-128

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

دیشب کلا 600 مگ دانلود داشتم اونم با لینکه مستقیم!!!!
    پینگ هم که خیلی قاط زده یه دقه رو 50 ث 10 دقه رو 500

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دیشب کلا 600 مگ دانلود داشتم اونم با لینکه مستقیم!!!!
    پینگ هم که خیلی قاط زده یه دقه رو 50 ث 10 دقه رو 500
    ابراز همدردی میکنم

14. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •