صبر کنی گنده مخابرات هم در می یاد .
البته خیلی جا ها مخابرات اولش راه می افته اینطوری بعدش خراب می شه تهران 128 گرفتم سه ماه روی دو مگ بسته شده بود بعدش شد 10 کیلوبایت .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
صبر کنی گنده مخابرات هم در می یاد .
البته خیلی جا ها مخابرات اولش راه می افته اینطوری بعدش خراب می شه تهران 128 گرفتم سه ماه روی دو مگ بسته شده بود بعدش شد 10 کیلوبایت .
فعلا مخابرات خوبه
هر وقت مشکل پیدا کرد
اشکالی نداره
میرم یک شرکت بهتر
به 1544 زنگ زدم میگم فرق 2 مگ با 1 مگ تو شب چیه که هردو با 120 تا دانلود میکنن؟؟
برگشته میگه شما همون شب زنگ بزن تا درستش کنیم
میگه باید با 180 تا دانلود کنه
حالا امشب ساعت 3 زنگ میزنم ببینم چی میشه ، حداقل بد خوابش که بکنم![]()
از واحد شکایات بد از چند بار شکایت زنگ زدن میگه نویزت زیاده کیفیت خطت پایینه میگم تمام سیمها رو عوض کردم میگه بزار سرعت خطتو بیارم پایین درست بشه میگم تا 10 روز پیش خوب بود یدفعه که اینطوری نمیشه . میگه از kernel.org دانلود کن میگم الان که صبحه تازه داره 120 تا میده باز مونده چی بگه میگه فاصلت تا مرکز مخابراتی زیاده میگم این فقط رو پینگ تاثیر میزاره اونم نه اینقدر بالا باز میگه کیفیت خطت پایینه . میگم چرا سرعت پایینه مخصوصا تک کالنکشن اونم خارجی میگه نویزت بالاست تقصیبریم نداره همینو بهش یاد دادن خلاصه دیدم چیزی بلد نیست.
کلا رو اعصاب ادم راه میرن.
دقیقا همین حرفو به منم زدن!
شب که میشه عوض میشن. موقعی که زنگ میزنم میگم سرعتم 120 هست میگی طبیعیه!
داداش خودتو ناراحت نکن! اینا با زبان تهدید و گفتن شکایت به سازمان تنظیم مقررات ادم میشن!
امروز بهم زنگ زدن دوباره گفت برو پشت سیستم از فلان سایت دانلود بکن
میگم همکار گاگولت اینارو دیروز بهم گفت! گفت خب باشه... شما از طریق بی سیم وصلی یا کابل گفتم بی سیم.؟
میگه برید پشت کامپیوتر و با کابل میگم یه سری کارا بکنید!!!
من بیرون بودم قرار شد شنبه زنگ بزنم... فقط میخوام به نتیجه نرسم ایندفه تهدیدش میکنم!!
در این که نویز واسه کاربرای ADSL2 مشکل ساز شده شکی نیست
ولی نه در این حد
خطی که مشکل خرابی داشته باشه مشخصه
سرعت دانلود شبانه از 110 کیلو رسید به 60 و 30
1گیگ هم دانلود نمی شه
دیگه هیچ دلیلی برای عدم جم آوری ندارم![]()
سلام دوستان
من میخوام adsl اسیاتک نامحدود 1مگ بگیرم(نقره ای).میخواستم ببینم سرعتش چجوریه؟ به درد میخوره؟ اگه نه کلا نامحدوداش به درد میخورن؟
طرف اسیاتک نیا بدرد نمیخوره!!!
سرعتش بین 80 تا 100 هست اگر شرایط خوب باشه!
اینو ببین وضعیت 2مگ محدوده:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)