شما مصرف ماهیانهات چند گیگه که حاضری براش 120 هزار تومن بدی برای نامحدود برنزی؟
شما مصرف ماهیانهات چند گیگه که حاضری براش 120 هزار تومن بدی برای نامحدود برنزی؟
ماهی حدود 110 تا 150 گیگ نیاز دارم
من به اینترنت در روز نیاز دارم و دانلود شبانه زیاد به کارم نمیاد یا با همین آسیاتک با سرویس های محدودش که دانلود شبانه داره می تونم شبی 10 گیگ دانلود کنم
این سرویس 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک اینطور هست که هر 24 ساعت 1 گیگ سرعت بالا بهم میده حدود 280 تا و بعد یک گیگ سرعت میاد روی 70 تا روز بعد دوباره بره بالا روی 280 تا ....
بررسی کردم دیدم این های وب با فشفشه هاش خیلی به کار من میاد و هزینه هامم کاهش میده ولی خوب دوستان اینجا زیاد راضی نیستن ....
واسه من کیفیت باز کردن صفحات وب و سرعت دانلود مهم هست بقیه موارد زیاد مهم نیست .... کیفیت خطم هم خوبه چون منزلمون نزدیک مرکز مخابراتی هست ....
حالا موندم های وب بگیرم یا نه .....
ببینید شما اگه به صفحات های وب،پارس آن لاین،شاتل،آسیاتک و ... تو همین فروم مراجعه کنید میبینید که همه ناراضی اند.
به هر حال شرایط شما هم مثل خودمه. فقط روز برام مهم هست.
بنابراین شما دو تا انتخاب دارین یا بیاین های وب و از فشفه هاش لذت ببرین!! یا اینکه برین شاتل و از طرح ART استفاده کنید.
توی این طرح هم مثل آسیاتک سرعت شما بعد از یه حجمی میاد پایین ولی وضعیت فکر کنم کمی بهتر باشه و مثل آسیاتک اونقدرها هم سخت گیر نیست.
حداقل تبادل ترافیک هم خیلی بیشتر از اون چیزی هست که توی جدولش نوشته که میتونی از تجربه بچه های شاتل استفاده کنی تا به مقدار دقیقش برسی.*************1-توی زمینه دانلود معمولا مشکلی نیست.اگرم بود با ریموت سرور میتونی حلش کنی.
در مورد های وب
2-باز کردن صفحات وب بعضی اوقات خصوصا شب واقعا اذیت میکنه که البته به سایت و اینکه سرورش کجاست هم بستگی داره.
3-استریم ویدیو با توجه به اینکه تک کانکشن های وب ضعیفه زیاد جالب نیست مگر سایتهایی مثل آپارت.
4-در مجموع همه مثل هم هستن و اگه مصرف روزانه شما بالاس پیشنهاد من همین های وبه.
5- سه ماهه 3 گیگ با سرعت 8مگ بگیرین 30 تومن. ده تا فشفشه 15 گیگ هم بخر هرکدوم 9 تومن. سرجمع میشه ماهی صد تومن و حجم 151 گیگ.
Last edited by mohammadv2; 23-02-2016 at 07:43.
سلام . من یکی از دوستام فلاورجون میشینه . و از های وب اینترنت داره و خیلی هم راضیه و میگه سرعتش عالیه . سرعت 12 مگ فکر کنم بهش دادن . خلاصه هر وقت ازش پرسیدم میگه خیلی خوبه و راضیه . باز خودت میدونی . تحقیق کن و اگه خواستی از های وب بگیر . اگه سوالی داشتی بگو تا از دوستم بپرسم و بهت بگم . اما اینم بدون که شنیدم های وب بعضی جاها خیلی داغونه . صفحه اینستاگرامشون روببین . خیلیها از افت سرعت و قطعی مینالن . باز تصمیم با خودته .
Last edited by meysam2578; 23-02-2016 at 08:26.
مقدار مصرف شما تو ماه اونم برای ساعتهای روز قابل ملاحظه است و من فکر نمیکنم این مقدار مصرف رو با کیفیت و سرعت مناسب بتونین زیر 200 تا 250 هزار تومن در ماه داشته باشین.
اگر پایین ترین هزینه اولویت اولته خوب جایی جز های وب نیست. ولی خوب همین پایین ترین هزینه کار خودش رو میکنه ! متاسفانه از سرویس دهنده های منطقه ای اصفهان اطلاعی ندارم ولی اگر تهران بودید سرویس 1 مگابیت نامحدود 105 هزار تومانی اوراکل رو پیشنهاد میکردم.
تشکر از همه دوستان برای راهنمایی که کردند ....
تصمیم گرفتم روی اون یکی خط منزل که تخلیه هست یه سرویس ویژه تندباد 12 ماهه ماهی 1 گیگ که 12 هزار تومنه از های وب برای تست بگیرم
ببینم وضعیت به چه صورت هست و میشه از این شر این آسیاتک خلاص بشم یا نه .... وصل که شد وضعیت را اینجا خبر میدم ....
سلام دوستان کیفیت مودم های وب که رو بسته هاش میده چطوره؟ وایرلسش خوب کار میکنه برا یک مغازه 40 متری؟ از طرحهای مودم دار بگیرم یا برم بهترشو از بازار بگیرم؟
از بازار بخر
ترجیحا تی پی لینک بخر
مودم های هواوی تعریفی ندارند
دوستان های وبی میشه خرید یا نه ؟
توی اینستاگرام های وب گفتن مثل اینکه نمیشه خرید و باید صبر کرد مدت زمانی فشفشه هم تمام بشه !!؟؟ درسته ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)