تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1241 از 1849 اولاول ... 2417411141119112311237123812391240124112421243124412451251129113411741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,401 به 12,410 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من حجم مصرفی نتم زیاده و به اینترنت در روز نیاز دارم الان سرویس نامحدود 2 مگ برنزی از آسیاتک دارم ماهی 120 هزار تومن میدم زیاد هم راضی نیستم ...
    قصد دارم به خاطر فشفشه بیام های وب ولی خوب بچه ها اینجا اکثرا ناراضی هستن میخواستم بدونم این مشکلات تایم اوت و قطعی در همه شهرها
    برای های وب هست ؟ در همه مراکز مخابراتی اینطوره ؟ من شهر اصفهان هستم کسی از اصفهان اینجا های وب داره بگه وضعیت چطوره ؟
    شما مصرف ماهیانه‌ات چند گیگه که حاضری براش 120 هزار تومن بدی برای نامحدود برنزی؟

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

شما مصرف ماهیانه‌ات چند گیگه که حاضری براش 120 هزار تومن بدی برای نامحدود برنزی؟
    ماهی حدود 110 تا 150 گیگ نیاز دارم
    من به اینترنت در روز نیاز دارم و دانلود شبانه زیاد به کارم نمیاد یا با همین آسیاتک با سرویس های محدودش که دانلود شبانه داره می تونم شبی 10 گیگ دانلود کنم
    این سرویس 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک اینطور هست که هر 24 ساعت 1 گیگ سرعت بالا بهم میده حدود 280 تا و بعد یک گیگ سرعت میاد روی 70 تا روز بعد دوباره بره بالا روی 280 تا ....
    بررسی کردم دیدم این های وب با فشفشه هاش خیلی به کار من میاد و هزینه هامم کاهش میده ولی خوب دوستان اینجا زیاد راضی نیستن ....
    واسه من کیفیت باز کردن صفحات وب و سرعت دانلود مهم هست بقیه موارد زیاد مهم نیست .... کیفیت خطم هم خوبه چون منزلمون نزدیک مرکز مخابراتی هست ....
    حالا موندم های وب بگیرم یا نه .....

4. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

من به اینترنت در روز نیاز دارم و دانلود شبانه زیاد به کارم نمیاد یا با همین آسیاتک با سرویس های محدودش که دانلود شبانه داره می تونم شبی 10 گیگ دانلود کنم
    این سرویس 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک اینطور هست که هر 24 ساعت 1 گیگ سرعت بالا بهم میده حدود 280 تا و بعد یک گیگ سرعت میاد روی 70 تا روز بعد دوباره بره بالا روی 280 تا ....
    بررسی کردم دیدم این های وب با فشفشه هاش خیلی به کار من میاد و هزینه هامم کاهش میده ولی خوب دوستان اینجا زیاد راضی نیستن ....
    واسه من کیفیت باز کردن صفحات وب و سرعت دانلود مهم هست بقیه موارد زیاد مهم نیست .... کیفیت خطم هم خوبه چون منزلمون نزدیک مرکز مخابراتی هست ....
    ببینید شما اگه به صفحات های وب،پارس آن لاین،شاتل،آسیاتک و ... تو همین فروم مراجعه کنید میبینید که همه ناراضی اند.
    به هر حال شرایط شما هم مثل خودمه. فقط روز برام مهم هست.
    بنابراین شما دو تا انتخاب دارین یا بیاین های وب و از فشفه هاش لذت ببرین!! یا اینکه برین شاتل و از طرح ART استفاده کنید.
    توی این طرح هم مثل آسیاتک سرعت شما بعد از یه حجمی میاد پایین ولی وضعیت فکر کنم کمی بهتر باشه و مثل آسیاتک اونقدرها هم سخت گیر نیست.
    حداقل تبادل ترافیک هم خیلی بیشتر از اون چیزی هست که توی جدولش نوشته که میتونی از تجربه بچه های شاتل استفاده کنی تا به مقدار دقیقش برسی.
    در مورد های وب
    1-توی زمینه دانلود معمولا مشکلی نیست.اگرم بود با ریموت سرور میتونی حلش کنی.
    2-باز کردن صفحات وب بعضی اوقات خصوصا شب واقعا اذیت میکنه که البته به سایت و اینکه سرورش کجاست هم بستگی داره.
    3-استریم ویدیو با توجه به اینکه تک کانکشن های وب ضعیفه زیاد جالب نیست مگر سایتهایی مثل آپارت.
    4-در مجموع همه مثل هم هستن و اگه مصرف روزانه شما بالاس پیشنهاد من همین های وبه.
    5- سه ماهه 3 گیگ با سرعت 8مگ بگیرین 30 تومن. ده تا فشفشه 15 گیگ هم بخر هرکدوم 9 تومن. سرجمع میشه ماهی صد تومن و حجم 151 گیگ.
    Last edited by mohammadv2; 23-02-2016 at 07:43.

6. 4 کاربر از mohammadv2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان من حجم مصرفی نتم زیاده و به اینترنت در روز نیاز دارم الان سرویس نامحدود 2 مگ برنزی از آسیاتک دارم ماهی 120 هزار تومن میدم زیاد هم راضی نیستم ...
    قصد دارم به خاطر فشفشه بیام های وب ولی خوب بچه ها اینجا اکثرا ناراضی هستن میخواستم بدونم این مشکلات تایم اوت و قطعی در همه شهرها
    برای های وب هست ؟ در همه مراکز مخابراتی اینطوره ؟ من شهر اصفهان هستم کسی از اصفهان اینجا های وب داره بگه وضعیت چطوره ؟
    سلام . من یکی از دوستام فلاورجون میشینه . و از های وب اینترنت داره و خیلی هم راضیه و میگه سرعتش عالیه . سرعت 12 مگ فکر کنم بهش دادن . خلاصه هر وقت ازش پرسیدم میگه خیلی خوبه و راضیه . باز خودت میدونی . تحقیق کن و اگه خواستی از های وب بگیر . اگه سوالی داشتی بگو تا از دوستم بپرسم و بهت بگم . اما اینم بدون که شنیدم های وب بعضی جاها خیلی داغونه . صفحه اینستاگرامشون روببین . خیلیها از افت سرعت و قطعی مینالن . باز تصمیم با خودته .
    Last edited by meysam2578; 23-02-2016 at 08:26.

8. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مقدار مصرف شما تو ماه اونم برای ساعت‌های روز قابل ملاحظه است و من فکر نمی‌کنم این مقدار مصرف رو با کیفیت و سرعت مناسب بتونین زیر 200 تا 250 هزار تومن در ماه داشته باشین.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

اگر پایین ترین هزینه اولویت اولته خوب جایی جز های وب نیست. ولی خوب همین پایین ترین هزینه کار خودش رو میکنه ! متاسفانه از سرویس دهنده های منطقه ای اصفهان اطلاعی ندارم ولی اگر تهران بودید سرویس 1 مگابیت نامحدود 105‌ هزار تومانی اوراکل رو پیشنهاد میکردم.

12. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

تشکر از همه دوستان برای راهنمایی که کردند ....
    تصمیم گرفتم روی اون یکی خط منزل که تخلیه هست یه سرویس ویژه تندباد 12 ماهه ماهی 1 گیگ که 12 هزار تومنه از های وب برای تست بگیرم
    ببینم وضعیت به چه صورت هست و میشه از این شر این آسیاتک خلاص بشم یا نه .... وصل که شد وضعیت را اینجا خبر میدم ....

14. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان کیفیت مودم های وب که رو بسته هاش میده چطوره؟ وایرلسش خوب کار میکنه برا یک مغازه 40 متری؟ از طرحهای مودم دار بگیرم یا برم بهترشو از بازار بگیرم؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان کیفیت مودم های وب که رو بسته هاش میده چطوره؟ وایرلسش خوب کار میکنه برا یک مغازه 40 متری؟ از طرحهای مودم دار بگیرم یا برم بهترشو از بازار بگیرم؟
    از بازار بخر
    ترجیحا تی پی لینک بخر
    مودم های هواوی تعریفی ندارند

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان یه سوال درباره فشفشه های وب داشتم ...
    فرض کنید من یه فشفشه 15 گیگ 15 روزه بخرم بعد 5 روز این 15 گیگ تمام کنم حالا دوباره
    میشه فشفشه جدید خرید یا نه ؟؟
    دوستان های وبی میشه خرید یا نه ؟
    توی اینستاگرام های وب گفتن مثل اینکه نمیشه خرید و باید صبر کرد مدت زمانی فشفشه هم تمام بشه !!؟؟ درسته ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •