خوب دوره یا پا چه فرقی می کنه بالاخره اصل کار اینه که طلایی هستشدر هر صورت با این برفی که اومده تو نقاط مختلف فکر کنم دهن همه سربازها از طلایی بگیر تا نقره ای و برنزی همگی سرویسه
تا ما خواستیم بریم اموزشی زرتی برف اومد
![]()
خوب دوره یا پا چه فرقی می کنه بالاخره اصل کار اینه که طلایی هستشدر هر صورت با این برفی که اومده تو نقاط مختلف فکر کنم دهن همه سربازها از طلایی بگیر تا نقره ای و برنزی همگی سرویسه
تا ما خواستیم بریم اموزشی زرتی برف اومد
![]()
Last edited by vahidreza2007; 17-12-2012 at 19:21.
یه سوال برای اموزشی به جز مدارکیکه باید ببریم عکس هم می خواد همراهمون باشه یا نه ؟ یه جا خوندم نوشته بود 12 تا عکس خواهند خواست ؟ ( تو دانشگاه 12 تا عکس نخواستند)
و اینکه دمپایی و حوله بزرگ ببریم با خودمون یا میدن ؟ و یه سوال دیگه اینکه بهترین مارک پوتینی که میشه گرفت چی هستش ؟ که نرم و سبک باشه و پا رو اذیت نکنه ؟
سلام دوستان
به نظر شما خدمت در کدام بهتر است؟
1-نیروی انتظامی
2-ارتش
3-سپاه
با تشکر فراوان
آره والا ، تو این وضعیت اقتصادی داغون اینها هم ول نمیکننن ، هر عکس دونه ای هزار تومنه !!!
سوال : بچه ها پذیرش تو وزارت دفاع و ... که به صورت 5 ساله هست ، خوبه ؟ کی باید براش اقدام کنیم ؟ کسی اگه اطلاعاتی داره دریغ نکنه
اونجوری که تو پست های قبلی خونده بودم ، بچه ها میگفتن بهترین جا ، سپاه هست ، و بدترین جا نیروی انتظامی .
موفق باشید.
بهترین رو دوستان اینها رو گفتند :
به ترتیب:
2 ارتش،3 سپاه، درآخر ناجا
دوستان یک لطفا جواب پست های ما رو هم بده صفحه قبل همین صفحهس.
ممنونم
Last edited by Iranian boy10; 17-12-2012 at 20:14.
مورد اخر رو کلا بذار کنار و قاطی اینا نکنولی از بین سپاه و ارتش ، سپاه راحتتره اما این بازم بستگی به خودت داره که کدوم رو بیشتر دوست داری
من به شخصه ارتش رو ترجیح میدم به سپاه
![]()
نیرو انتظامی که اگه صد تا ارگان هم داشته باشیم آخره
ولی به نظر من بین ارتش و سپاه دیگه مث قبلا نمیشه مطلق گفت سپاه بهتره ، بستگی به شرایط و محل زندگیت داره
اونجوری که من توی این مدت فهمیدم پادگانهای سپاه همشون تقریبا در یه سطحن ، ولی بعضی پادگانهای ارتش مث 01 ، 02 ، 06 از سپاه هم بهتره ولی بعضی جاها مث عجب شیر و 05 از سپاه بدتره ، خود من با توجه به شرایطم اگه حق انتخاب داشتم ارتش رو انتخاب میکردم
اگه لیسانس هستی دور سپاه و ارتش رو خط بکش.
با برگ سبز و بسیج و ... هم پذیرش نداره.
برای پذیرش مدارک رو تحویل میگیرن احتمالا .
کدو شهری که میگی سرباز زیاد شده؟؟
پس چرا دور ارتش رو خط بکشم ؟ دوستامون میگن ارتش خوبه برای لیسانس به بالا شما چرا میگید خط بکشم؟
ایشون منظورشون این هست که با لیسانس امکان این که بیوفتی ارتش و سپاه کم هست اما شاید در مورد سپاه درست باشه اما در مورد ارتش نه
sent from my open source device
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)