سلام
نسبتا خوبه ، من از هر دو پیشنهاد خوشم اومد
در ضمن اگه تصمیم بر این شد که ساب نبندی و همون 5500 با 690 بستی، استیج جلو رو هم دو تا 10 سانتی بذار که تو حجم صدای برای سرنشینای جلو خیلی تاثیر داره و راضی کنندست
کامپ : MTX T6S652 چند قیمت دادن ؟؟
سلام
نسبتا خوبه ، من از هر دو پیشنهاد خوشم اومد
در ضمن اگه تصمیم بر این شد که ساب نبندی و همون 5500 با 690 بستی، استیج جلو رو هم دو تا 10 سانتی بذار که تو حجم صدای برای سرنشینای جلو خیلی تاثیر داره و راضی کنندست
کامپ : MTX T6S652 چند قیمت دادن ؟؟
Last edited by pahama1; 17-09-2013 at 19:57.
راستش شهر ما که بیشتر پایونیر و 718 و ... هستش.
یه فروشگاه اینترنتی 325 قیمت داده
با سلام
یه سیستم صوتی با کیفیت خوب و لذت بخش نه خیلی صدای بلند برای 405 تا قیمت 1تومن معرفی میکنید
یکی از دوستان دستش درد نکنه تا قیمت 2تومن معرفی کرده که برام زیاده
میخوام وقتی صدا رو میشنوم لذت بخش باشه نه خیلی بلند باشه.
نمی دونم تونستم منظورم رو بیان کنم یا نه.
مرسی
بچه ها من یه کم پول اومده دستم میخوام بزنم به صدایه ماشین!بالاخره!!
با چند نفری صحبت کردم انگاری یه سری بلنگو دست ساز اومده صداش فوق العاده قویه بنام میت رنج یا بیت رنج !! اول گفتم کامپوننته که گفت نه رو ماشین خودش گذاشته 405 میگه جفتی 80 تومن ! صدا فوق العاده میشه یه تاخچه آماده 4تا خربزه ایی برش خرده دارم رو ماشین (تیبا) با یه جفت 6975 تقلبی فک کنم ( کسی میدونه از کجا میشه فهمید اصل یا نه بگه ) بعد میخوام رو ماشین خودش کیفیت صدا رو ببینم اگه اوکی بود یه جفت بگیرم برایه جلو و یه جفت آدیو سیستم هم بگیرم برای عقب که قیمت ندارم !(پیشنهادی چیزی دارین که با هزینه کمتر بهتر عمل کنم؟)
یدونه آمپ 4 کاناله Power Accoustik 4 کاناله و یه ساب JBL 1000 هم دارم میخوام اینارم بندازم و چچون زیاد نیمتونم هزینه کنم میخوام با حداقل هزینه و امکانات موجود استفاده ببریم دیگه!!
هدیونیت پایونیر 2250 هست که میخوام ترجیحا با یدونه خروجی ساب دار تعویض کنم و مابه التفاوت بدم ...
الان یه باکس خوب برای JBL 1000 چنده و چی خوبه ؟ از این شرکتی استوانه یی هارو دیدم ولی همشون با سابه خالیشو نمیدن !
کلا راهنمایی بفرمایین لطفا!
Last edited by shadows_funeral; 18-09-2013 at 06:42. دليل: خلاف قوانین
داداش قرار شد کم کم بگیرم جنس هارو اول یه ساب 15 میگیرم میزارم خونه تا بعدن پول دستم بیاد یه امپ منو خوب از همین الپاین یا راکفورد بگیرم بعدش ببینیم چی میشه . داداشم مرسی که به فکری خیلی اقایی![]()
دوستم خیابون دردشت هست خواستی تو پیغام خصوصی باهات حرف میزنم...
ما اینجا هستیم که به هم کمک کنیم...
دوستان كسي تجربه كار با Pioneer GM-5500T رو داره 125 ش واقعيه ؟ ميخوام برا 1073 بخرم كسي برا 1073 از اين مدل استفاده كرده و اگه قيمت داريد ممنون ميشم بديد
سلام
بله خروجي 2*125 وات رو استاندارد CEa2006 تائيد كرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CEA2006 Specifications
- Power Output: 125 Watts RMS x 2 Channels (4 ohms ≤ 1% THD+N)
- Signal-to-Noise Ratio: 78 dBA (Reference: 1 Watt into 4 ohms)
کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)