ممنون دوست عزیز...دوست عزیز رنگ مشکی همون الیت هست
قیمت اون هم حدودا 340 هزار تومن هستش
ممنون دوست عزیز...دوست عزیز رنگ مشکی همون الیت هست
قیمت اون هم حدودا 340 هزار تومن هستش
بچه ها شما مطمعنید که guitar hero metallica رو نمیشه با دسته بازی کرد؟؟هیچ رقمه راهی نداره من خیلی تو خماری این بازی ام
در ضمن یه کامپیوتر سیستم بالا هم دارم این بازی کامپیوترش نیست؟؟
سلام دوستان
یه سوالی داشتم.من یه مانیتور 16 اینچ CRT LG دارم ومیخام بدونم اصلا ارزششو داره کابل براش بخرم .یا نه؟؟؟
در مورد کابلم همون که تو سایت فتحی نوشته کافیه؟؟؟کابل اتصال ایکس باکس به مانیتور......
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
اسم کابلی که شما میگی
vga است:
قیمتش هم 10 تومن هست اکه شما xbox رو با کابل av (زرد.سفید.قرمز) وسل میکنی به تلوزیون ارزششو داره این کابلو بخری چون کیفیت و زرولوشنش زمین تا اسمون با av فرق میکنه! در ضمن شما با مانیتور میتونید تا صبح تو اتاق خودتون راحت بازی کنید
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
دوست عزیز فقط گیتار هیرو 1 و 2 و ایروسمیث با دسته قابل بازیه
اه چه حیف شد الان میرم خودکشی میکنم... کاری باری ندارین؟ ما که رفتیم
![]()
پس نصب بازی روی هارد چه سودی داره؟
درایو شما زور بیخودی نمیزنه ! سرعت لود بازی ها زیاد میشه . طول عمر دستگاه بیشتر میشه ، گرمای تولیدی کمتر میشه ، سر و صدا کمتر میشه .
نصب بازی روی هارد باعث میشه درایو دیگه کارنکنه و عمرش بیشتر بشه و همین کار نکردن درایو باعث میشه کنسول صر وصداش کمتر بشه و کمتر داغ کنه
ولی دلیل اصلی رختن بازی رو هارد کم شدن لودینگ ها و روان اجرا شدن بازی است شما بازی gta episod liberty city رو یه بار با دیسک و یه بار با هارد اجرا کن سوار یه ماشین شو و با سرعت برو تفاوت رو احساس میکنی
این LT که برای بن نشدن می خواست بیاد ساخته شده ؟
پس دیگه برای لایو لازم نیست از کنسول کپی نشده و بازی اورجینال استفاده کرد درسته ؟
Last edited by kiuna; 11-03-2010 at 10:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)