تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1240 از 1320 اولاول ... 24074011401190123012361237123812391240124112421243124412501290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,391 به 12,400 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این باتری چقدر باید جوابگو باشه؟

سیدجمال هادیان، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات با انتشار پیامی اعلام کرد: قطعی برق باعث خاموشی بیش از ۲۰۰۰ دکل مخابراتی در سراسر کشور شده است؛ هر دکل فقط تا دو ساعت توان تامین برق را دارد. وقتی خاموشی سه ساعته شد؛ خاموشی تجهیزات اجتناب ناپذیر است. ضمن تعامل با وزارت نیرو و با همکاری اپراتورها، مشکل به زودی حل خواهد شد.

https://www.isna.ir/amp/1400030503578/

البته علت دیگه هم داره خاموشی دکلهای مخابراتی که دزدی باطریهاس متاسفانه

2. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NinjaLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

از عجایب اینترنت ایران یکیش این مورد است که رگولاتوری حداقل سرعت برای سرویس 4G را 200kb میدانند!!!! و حتی اگر در یک گوشه از تهران همین حداقل سرعت را داشته باشید و شکایتی هم کنید متاسفانه دقیقا با همین جواب از سمت پشتیبانی این اوپراتور مواجه میشوید که حداقل سرعت قانونی برای سرویس 4G از طرف رگولاتوری 200kb اعلام شده و سرعت اعلامی شما هم همینقدر است پس جای هیچ گونه شکایتی نباید باشد!!!!!!!!
    دوستان حتی رگولاتوری هم توانایی تشخیص تفاوت سرعت و کیفیت بین سرویسهای 3g و 4g را ندارد و این سوتیهای اینچنینی را حتی وزیر ارتباطات هم حتما پاسخی برایش نخواهد داشت
    البته میدونم نباید از قوانینی که یک مشت پیر پاتال تاریخ مصرف گذشته نوشته اند انتظار معجزه و نهایت کیفیت و سرعت واقعی و استاندارد را برای کاربرهای این سرویسها داشت ولی خب ساکت ماندن و اطلاع رسانی نکردن خودش باعث سوئ استفاده این اوپراتورها میشود

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

اونوقت معاون فنی همراه اول گفته که پهنای باند کمتر از ۸۰ مگ اینترنت همراه هیچ کارآیی ندارد

5. این کاربر از NinjaLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

یک سوال بسیار مهم دارم شماها حتما با کمبود و افت سرعت در طول روز و شب و ساعتهای خاص مواجهه هستید این حرف بنده واقعیت دارد یا خیر؟ اگر واقعیت دارد چطور وزیر ارتباطات به این اوپراتور اجازه میدهد با این وضعیت اسفبار کمبود پهنای باند و تعداد بسیار زیاد کاربرهای ناراضی از پایین بودن و افت سرعت بسمت سرویس دهی و فروش اینترنت 5G برود؟ ایا دوباره باید مانند سرویسهای کمسرعت 4G و 4.5G منتظر افت سرعت و تایم اوت و پینگ تایم بالا برای سرویس 5G باشید؟ ایا نباید یک راستی ازمایی و یا نظر سنجی از سمت وزارت ارتباطات صورت بگیرد تا مشخص بشود این اوپراتوری که حتی نمیتواند کاربرهای سرویس 4g خود را سرویس دهی کند چطور میتواند از فروش اینترنت 5G حرفی بزند؟ چرا وقتی توان نوسازی سایتها و دکلهای خود را ندارند و باز هم توان خرید پهنای باند بیشتر را هم ندارند با لال ماندن من و شما به اینها اجازه میدهیم که اینطور پول بجیب بزنند با آن تبلیغات احمقانه سرعتهای فوق العادشون که درواقعیت فقط مختص افراد نزدیک و اشنایان و یک عده خاص و محلهای خاص در شهر است و مردم عادی چند منطقه!!! از یک دکل بطور اشتراکی استفاده کنند تا مبادا سرعت این اقازاده ها و این مناطق خاص افتی پیدا کند

7. این کاربر از NinjaLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

یعنی یک فرد عادی مثل بنده که از شما دوستان کوچکتر هستم میتوانم تشخیص بدهم که این قوانین حداقل سرعت برای این سرویسهای 4G و 4.5G و TDLTE و 5G و... واقعا احمقانه است و باید سالها پیش تغییر میکرده ولی جناب وزیر نتوانسته این مورد مهم را در این چند سال تشخیص بدهد؟
    اقا وزیر من اگر سرویس 4.5g با سرعت خداقل 200kb که رگولاتوری شما تایین کرده و باید حداقل 15مگابایت تایین میکرده که نکرده را میخاستم استفاده کنم میرفتم همان 3G با سرعت 300kb استفاده میکردم شوما حتی تفاوت فرکانس این سرویسها و پهنای باند و سرعتی که میتوانند داشته باشند را نمیدانید و نفهمیده اید و این قوانین احمقانه شما باعث سوئ استفاده این اوپراتورها شده و خواهد شد حتی مردم عام منتظر افت سرعت و نبود سرعت لازم برای سرویس 5G هم باید باشند درست است؟ این از قوانین شما و این از زیر ابی و سینه خیز رفتن این اوپراتورها و خود شما اقای وزیر و شیرینی سرعت بالا و کیفیت عالی این سرویسها فقط برای شما و اطرافیان شما و مناطقی که در انجا زندگی میکنید است نه برای مردم عادی

9. این کاربر از NinjaLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی یک فرد عادی مثل بنده که از شما دوستان کوچکتر هستم میتوانم تشخیص بدهم که این قوانین حداقل سرعت برای این سرویسهای 4G و 4.5G و TDLTE و 5G و... واقعا احمقانه است و باید سالها پیش تغییر میکرده ولی جناب وزیر نتوانسته این مورد مهم را در این چند سال تشخیص بدهد؟
    اقا وزیر من اگر سرویس 4.5g با سرعت خداقل 200kb که رگولاتوری شما تایین کرده و باید حداقل 15مگابایت تایین میکرده که نکرده را میخاستم استفاده کنم میرفتم همان 3G با سرعت 300kb استفاده میکردم شوما حتی تفاوت فرکانس این سرویسها و پهنای باند و سرعتی که میتوانند داشته باشند را نمیدانید و نفهمیده اید و این قوانین احمقانه شما باعث سوئ استفاده این اوپراتورها شده و خواهد شد حتی مردم عام منتظر افت سرعت و نبود سرعت لازم برای سرویس 5G هم باید باشند درست است؟ این از قوانین شما و این از زیر ابی و سینه خیز رفتن این اوپراتورها و خود شما اقای وزیر و شیرینی سرعت بالا و کیفیت عالی این سرویسها فقط برای شما و اطرافیان شما و مناطقی که در انجا زندگی میکنید است نه برای مردم عادی
    سلام دوست عزیز من شخصا دوست دارم همه توایران هرجا که هستن اینترنت گیگابیتی رایگان داشته باشن ولی این ارزوهارو که بزاریم کنار شما یا نمیدونی 15 مگابایت چه سرعتی هست یافیلم زیاد نگاه کردی 15 مگابایت میشه 120 مگابیت که تازه خیلی از گوشی های تو ایران حتی این سرعت رو پشتیبانی نمیکنن بعد بیان حداقل سرعت رو بزارن 120 مگابیت دعوت میکنم اخرین گزارش های speedtest رو نگاه کنی متوسط سرعت اینترنت موبایل تو دنیا حدود 50 مگابیت هست

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام دوست عزیز من شخصا دوست دارم همه توایران هرجا که هستن اینترنت گیگابیتی رایگان داشته باشن ولی این ارزوهارو که بزاریم کنار شما یا نمیدونی 15 مگابایت چه سرعتی هست یافیلم زیاد نگاه کردی 15 مگابایت میشه 120 مگابیت که تازه خیلی از گوشی های تو ایران حتی این سرعت رو پشتیبانی نمیکنن بعد بیان حداقل سرعت رو بزارن 120 مگابیت دعوت میکنم اخرین گزارش های speedtest رو نگاه کنی متوسط سرعت اینترنت موبایل تو دنیا حدود 50 مگابیت هست
    شخصا دوست دارم همه توایران هرجا که هستن اینترنت گیگابیتی رایگان داشته باشن
    معلومه ادم خوش قلبی هستی ولی دیگه با حرفت معلوم شد هیچ فیلم علمی تخیلی نمونده که ندیده باشی تازه هرکدومو 7-8 بار نگاه کردی ناقلا

مگابایت میشه 120 مگابیت

حساب و کتابت هم که OMG ؟ اون 15مگابایت میشه 150مگابیت بعد عمدا نوشتم! سرویس 4.5G که تا 300مگابیت سرعت میده با این الودگی فرکانسی در شهر 20مگابایت بیشتر سرعت میده

تازه خیلی از گوشی های تو ایران حتی این سرعت رو پشتیبانی نمیکنن

دیگه انگار ایران زندگی نمیکنی Mr ..... همین الان با مودم و گوشیهای 5G خیلیها در همین شهر تهران از این سرویس استفاده میکنند!تست سرعت 4.5G هم کم ندیدم که بالای 20مگابایت بود

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

10 گیگ اینترنت رایگان 3 روزه همراه اول
    ابتدا برنامه همراه من را از این لینک بروزرسانی کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سپس وارد حالت پیشرفته شوید و به بخش طرح های تشویقی مراجعه کنید و بسته را فعال کنید.

برای دریافت هدیه باید نسخه (5.2.6) همراه من رو نصب داشته باشید

در صورتی که هدیه براتون فعال نشد برنامه رو حذف و از دوباره نصب کنید

13. 5 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

همیشه بخودم میگم خوشبحال اون عده خاصی که از نهایت سرعت اینترنت این اوپراتور استفاده میکنند مخصوصا از این طرح های رایگان و...
    راستی چرا اوپراتورهای این شرکت خیلی سواد کمی دارند؟منظورم اینه مثل اینکه یا فقط مدرک دارند وکاملا بیتجربه هستند و یا کلا نادان هستند و با پارتی و فامیل بازی استخدام شدند...
    چرا معاون فنی همراه اول گفته که پهنای باند کمتر از ۸۰ مگ اینترنت همراه هیچ کارآیی ندارد و خیلی از مردم همین شهر تهران مثل خودم سرعتی 200kbدر طول روز دارند؟مثل اینکه رئیس و معاون کلا از وضعیت بد سرویس دهی مسئولین مربوطه این شرکت به کاربرها هیچ اطلاعی ندارند شاید هم نکنه خدای اینها مارو دوست نداره و این هم عذابی از سمت همونها و خدای اونهاست
    از سوالهای احمقانه و تکراری پشتیبانیشون هم خسته شدیم...اگر هم واقعا این اوپراتوری میبود که به کاربرهایش اهمیت میداد ویا بهتر از ایرانسل بود بعد از این چند ماه مشکلات کمی سرعت و نبود پهنای باند را در کل تهران برطرف میکرد! بجای عجله در افتتاح و تست سرویس 5G که واقعا سرعتش باز مسرخست و توهینی به شعور ایرانیهاست!!!! باز صدرحمت به ایرانسل که حداقل با وعده و نمایش و اخبار دروغین بدنبال فروش اینترنت مثلا سرعتبالا نیست!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

ایول به حجت الاسلام سید رئیسی رئیس جمهور منتخب ایران که فرمودند : من از جوانان و بچه‌ها می‌پرسم، وقتی دارید در اینترنت گیم بازی می‌کنید چند بار حال شما گرفته می‌شود؟ باید کار بسیاری شود. من خودم صفحه دارم و دو میلیون فالوئر دارم و مسائل از این طریق به من می‌رسد.
    یکاری میکنیم این اوپراتور هم به راه راست هدایت بشود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •