منم قبلاً همین حرفا رو اینجا میزدم ، همه میگفتن اشتباه میکنی
منم مخابرات 256 دارم ، همین الان از MW3 اومدم بیرون
پینگ تو بازی هم 60 بود .
نمیدونم چرا همه شاکی اند از مخابرات !؟؟ من 2 ساله دارم ، عالی بوده ، حتی عالی رو هم رد کرده
منم قبلاً همین حرفا رو اینجا میزدم ، همه میگفتن اشتباه میکنی
منم مخابرات 256 دارم ، همین الان از MW3 اومدم بیرون
پینگ تو بازی هم 60 بود .
نمیدونم چرا همه شاکی اند از مخابرات !؟؟ من 2 ساله دارم ، عالی بوده ، حتی عالی رو هم رد کرده
مخابرات اشغال به تمام معناست براي من 4 روز قطع بود تازه امروز وصل شد
سلام خدمت دوستان
بی زحمت بگید اوضاع خط من چطوره؟
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 75 305 Attenuation (0.1dB): 505 300 Output Power (dBm): 18.0 12.0 Attainable Rate (Kbps): 3872 1983 Rate (Kbps): 575 159 D (interleave depth): 1 1 Delay (msec): 0.05 0.23
شما با speedtest چک کن
وضعیت خطت متاسفانه اصلا خوب نیست. در حال حاضر تقریبا روی 512 آپ شده. نویز خطت بالاست و ظاهرا فاصله ات با مرکز مخابراتی زیاده. البته شاید بتونی تا 1 مگ و احیانا 2 مگ (احتمال پرش لینک زیاده) بگیری ولی پیشنهاد میکنم قبل از هر چیز تمام دستگاه ها رو از خط جدا کن و مودم رو مستقیم بزن به پریز و نتیجه رو مقایسه کن. اگر تغییری نکرد برو ورودی خط و مودم رو وصل کن. اگه اونجا خوب بود که باید سیم کشی داخلی رو عوض کنی یا سیم مستقیم بکشی تا مودم در غیر اینصورت، با مخابرات تماس بگیر و بگو خطت نویز داره. شاید با پیگیری مکرر به نتیجه ای بررسی.
Last edited by .Ashkan.; 14-07-2014 at 07:16.
شرمنده . اشتباه شد
سپاس رفیق ، خداروشکر فکر کنم معجزه شده چون اصلا قطعی ندارم و اکثر اوقات با حداکثر سرعت دانلود و آپلود میکنم ولی وقتی 1 مگ میگیرم بعضی وقتا اینترنت قطع میشه.
snr مربوط به نویز خطه؟بیشتر باشه بهتره و یا کمتر؟
فاصله رو از کدوم تشخیص دادید؟
snr بیشتر بهتره...
دوستان 2 تا سوال برای دوستم که مشترک مخابرات تهرانه داشتم:
1.توی مخابرات تهران جایی هست بشه مصرف ماهیانه سرویس های نامحدود را دید؟مثلا این رفیق من ببینه در ماه حدودا چه قدر دانلود داره؟
2.برای تخلیه رانژه سریعترین و بی دردسر ترین راه چیه؟
پیشاپیش ممنون![]()
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-مراجعه حضوری به مرکز مخابراتی(بدهی0باشد)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)