تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1240 از 1746 اولاول ... 2407401140119012301236123712381239124012411242124312441250129013401740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,391 به 12,400 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همانا خداوند "هـــک" را آفرید تا رستگار شوید و 2 روزه به Gold برسید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونایی که این Bot رو نمیشناسن اصلا سوال نکنن که چیه و کجا میشه دانلود کرد که نمیگم چون بازیتون که خراب میشه هیچ، ظرف 1 هفته Report میدن بن میشید. خواستم فقط ویدئو رو بذارم یکم حال کنید و اگر چنین چیزی دیدید حتما Report کنید و بدونید که هـک واسه این بازی وجود داره.
    فقط در این حد میگم که این Script خاص که Skill Shot ها رو Dodge میده 50 یورو قیمتشه!!! البته کرک شدش هم اومده ولی کرک شده کجا و Update شده کجا.
    فقط کافیه با این Script جلو Nidalee بازی کنید و همه Spear هاشو Dodge بدید تا آخر بازی به فحشتون بگیره و Report کنه، هفته بعدشم بن شدید رفته. جدیدا خیلی تابلو شده، همه خبردار شدن.
    Last edited by mnime; 24-05-2014 at 06:16.

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

من در مورد Troll کردن صحبت نکردم که شما میگی Champ های Mid رو Supp بازی کن خوشت میاد. من دارم در مورد Supp واقعی حرف می زنم. Champ های Mid که اسم بردی رو Supp بازی کردن کاملا غلطه، اولا گلد Farm رو از دست میدی و دیر تر آیتم میتونی بخری، ثانیا XP رو با ADC داری Share می کنی بنابراین همیشه از بقیه تیم عقبی، کل پتانسیل یه Champ خوب رو داری از بین میبری. ولی LB از اونجا که تو Team Fight ها خوب نیست و برای Mid خیلی محبوب نیست با Supp وایسادن میتونه early game خیلی تیمش رو جلو بندازه با فشاری که روی هر Lane میاره در نهایت ADC هست که جلو میفته و میتونه تیم رو Carry کنه.

کار اصلی Supp رو یادمون نره، خودش قرار نیست کاری انجام بده، باید بقیه تیم رو راه بندازه.
    من به هیچ عنوان ترول نمیکنم شما چون بازی نکردی مثل بقیه فکر میکنی تروله
    عقب میافتی در صورتی که نتونی درست بازی کنی
    اینا هیج کدوم ترول نیست
    akali وقتی 6 میشه دیگه کلا نمیشه جلوشو گرفت و تا قبل 6 اش هم باید اینقدر با Q به adc مقابل ور بری تا adc خودت شاخ شه
    twisted fate هم که دیگه ته ساپورته شاید گلد زیادی گیرت نیاد ولی هی استان میکنی هی مانا رجن میکنی هی استان میکنی هی مانا رجن میکنی Q پرت میکنی
    leblanc مید چمپ محبوبی نیست ؟ leblanc بازی باهاش سخته و جلوت حتی اگه کانتر خرکی ! اش هم باشی و بخوای کیل بگیری بازم کمه باید به شدت باهاش Roam کنی از جانگلر بیشتر در این صورت بازی رو کلا تو دست خودت میچرخونی
    ولی این حرفت که sup خودش قرار نیست کاری انجام بده و بقیه رو جلو بندازه بستگی به تیمی که باهاش بازی میکنی هم داره
    من خیلی وقتا دیدم این adc بنده خدا اصلا توانایی روانی carry کردن رو نداره لذا ! مجبور شدم فقط بهش assist بدم و بازی رو هم خودم carry کنم
    شما اول امتحان کن اگه جواب نداد بیا بگو ترول...اینا هیچکدوم ترول نیست
    من یه عمر با annie هم میرفتم ساپورت میگفتن ترول ترول حالا یه ساپورت خیلی عادی شده
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    همانا خداوند "هـــک" را آفرید تا رستگار شوید و 2 روزه به Gold برسید.

اونایی که این Bot رو نمیشناسن اصلا سوال نکنن که چیه و کجا میشه دانلود کرد که نمیگم چون بازیتون که خراب میشه هیچ، ظرف 1 هفته Report میدن بن میشید. خواستم فقط ویدئو رو بذارم یکم حال کنید و اگر چنین چیزی دیدید حتما Report کنید و بدونید که هـک واسه این بازی وجود داره.
    فقط در این حد میگم که این Script خاص که Skill Shot ها رو Dodge میده 50 یورو قیمتشه!!! البته کرک شدش هم اومده ولی کرک شده کجا و Update شده کجا.
    فقط کافیه با این Script جلو Nidalee بازی کنید و همه Spear هاشو Dodge بدید تا آخر بازی به فحشتون بگیره و Report کنه، هفته بعدشم بن شدید رفته. جدیدا خیلی تابلو شده، همه خبردار شدن.
    من اصلا کاری ندارم این ه-ک هست یا نیست ولی تنها چیزی میدونم اینه که اگه توی NA بازی میکردید از این ه-ک ها به شدت زیاد میدیدید !
    میس دادن ترش اونقدرا هم سخت نیست مخصوصا این ترش ابلهی که تو این ویدیو هست و همیشه هم داره مستقیم میندازه اون قضیه رو
    تنها چیزی که من دیدم reaction بالا بود من از اینا توی بازی دایمند های آمریکا زیاد دیدم خیلی تعجب آور نبود برام که بخوام اسمش رو بزارم ه-ک
    نمیگم این هست یا نیست چون واقعا اطلاعی در موردش ندارم اما میگم بدون ه-ک هم میشه از این کارا کرد تو NA زیاده میتونید یه اکانت بسازید بشینید spect کنید

پ.ن : cass رو هم یادم رفت به عنوان ساپورت معرفی کنم

از نظر شما احتمالا اینم ه-ک باشه قیمتش هم 90 یوروهه ه-ک نمردن زده دیگه چون مید چمپ محبوبی نیست :
    Last edited by Crawling In MySkin; 24-05-2014 at 08:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اون صحنه ای که از توی Bush میندازه و Cassio همون لحظه Flash می کنه رو چی میگی؟ Diamond و Challenger که هیچی، Faker هم نمیتونه اونجوری Dodge بده. اصلا Thresh رو نمیدید، چجوری یه آدم میتونه اونو Dodge بده؟

داره خودمونی میشه mehdi680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

lol e man 300 mg update mikhad !!!!!!!!!!! Wtffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

lotfan javab bedid . chikar konam?

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

بابا -- چیه منو شما با پینگ 200 داریم فک میکنیم خیلی کیف میده یارو داره با پینگ 10 به همه چیز doodge میده این کاملا نرماله من خیلیهارو دیدم اینجوری کفر در میارن راجب اون فلش هم بگم از رو صدا میشه فهمید اونم 100% از صدایه زنجیر thresh فهمید و فلش زد پینگشون پاینه دیگه بد به حال ما خوش به حال اونا

6. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به قول شما ه---ک یا script کاملا وجود داره و الان افراد زیادی دارن استفاده میکنن ازش ریوت هم به راهکار درست حسابی نرسیده که باهاشون مقابله کنه این الان یه 2 سالی هست باور ندارین برین تو سایت bol یا bot of legends اونجا میتونین دریابین که این قضیه تا کجا پیش رفته کسانی که با cassio بازی میکنن به احتمال 90% دارن از ه---------ک استفاده میکنن.syndra و ori و kata(اخه ادم دیگه چقدر عقب مونده باشه برای اینم script استفاده کنه) و xerath و ... که کمترن.خوشبختانه این افراد بیشتر تو plat و diamond هستن با gold.این evade هم چیز خیلی ابتدایی هستش
    که همشون استفاده میکنن بعد last hit minion ها هست ، ه-----ک برای skill shot هست و... بعضیاش پولیه (اون خفناش) بعضیاش هم مجانی
    البته کسی که از اینا استفاده میکنه خطر ban شدن اکنتش رو به جون میخره که احتمالش خیلی کمه(خودشون تو فرومشون میگن اگه از این script استفاده کنین احتمال گیر افتادن هست )بعد اگه کسی هم میخواد استفاده کنه از ایران اگه به نفرین اعتقاد داری نکن این کارو البته ریوت هم گفته در اینده درست میشه این قضیه.
    ----------------------------------
    راستی rune page هم اومده برین بگیرین.

8. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

lol e man 300 mg update mikhad !!!!!!!!!!! Wtffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

lotfan javab bedid . chikar konam?

Click here to view the small image.
    بزار آپدیت شه )

به قول شما ه---ک یا script کاملا وجود داره و الان افراد زیادی دارن استفاده میکنن ازش ریوت هم به راهکار درست حسابی نرسیده که باهاشون مقابله کنه این الان یه 2 سالی هست باور ندارین برین تو سایت bol یا bot of legends اونجا میتونین دریابین که این قضیه تا کجا پیش رفته کسانی که با cassio بازی میکنن به احتمال 90% دارن از ه---------ک استفاده میکنن.syndra و ori و kata(اخه ادم دیگه چقدر عقب مونده باشه برای اینم script استفاده کنه) و xerath و ... که کمترن.خوشبختانه این افراد بیشتر تو plat و diamond هستن با gold.این evade هم چیز خیلی ابتدایی هستش
    که همشون استفاده میکنن بعد last hit minion ها هست ، ه-----ک برای skill shot هست و... بعضیاش پولیه (اون خفناش) بعضیاش هم مجانی
    البته کسی که از اینا استفاده میکنه خطر ban شدن اکنتش رو به جون میخره که احتمالش خیلی کمه(خودشون تو فرومشون میگن اگه از این script استفاده کنین احتمال گیر افتادن هست )بعد اگه کسی هم میخواد استفاده کنه از ایران اگه به نفرین اعتقاد داری نکن این کارو البته ریوت هم گفته در اینده درست میشه این قضیه.
    والا همونطور که گفتم من اطلاعی ندارم درباره این ه-ک ها ولی چیزی که من دیدم بدون ه-ک هم میشه انجام داد یعنی چیز فوق العاده ای نبود
    حالا خیلی طبیعی بود

داره خودمونی میشه mehdi680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

بزار آپدیت شه )

والا همونطور که گفتم من اطلاعی ندارم درباره این ه-ک ها ولی چیزی که من دیدم بدون ه-ک هم میشه انجام داد یعنی چیز فوق العاده ای نبود
    حالا خیلی طبیعی بود

فقط برای من اومده . ××!!××

راه حلی نداری ؟

چند روز پیشم یه آپدیت علکی 100 مگ داده بود به جز اپدیت پچ 4.8
    Last edited by mehdi680; 24-05-2014 at 11:22. دليل: فضولی آخه بچه پر رو؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

برا منم اومده گذاشتم آپدیت کرد حدود 400 مگ

اتفاقا همون روزی که برا شما و بنده آپدیت 100 مگی اومده بود برا یکی از دوستان من 700 مگ اومده بود

در آغاز فعالیت myst's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

برای منم اومده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •