تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1240 از 2199 اولاول ... 2407401140119012301236123712381239124012411242124312441250129013401740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,391 به 12,400 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من که تو این چند شب بالای 2-2.5 گیگ دانلود می کنم

البته به زور ساکس و ------ سرعت بالا میره وگرنه بدون اینا همون دیالپ میشه

ببخشید الان اگه ثبت نام کنم چند روزه وصل میشه؟؟؟

وایمکس ربطی به خط تلفن و اینا نداره که؟
    بستگی داره ولی معمولش 2-3 روز هست

به خط تلفن هم هیچ ربطی نداره مثل موبایلت کار می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    به تازگی وایمکس گرفتم بصورت مودم کارکرده که پیش فرض اکانت 512 داره چندتا سوال داشتم

1- حرف ضد و نقیض درباره مهاجرت از 512 به 2 مگ زیاد هست!ایا واقعا سرویسهای دو مگ افت سرعت زیادی دارن بخصوص شبانه واین حالت در 512 یعنی پایدارتره؟
    2- توی قسمت پیش فاکتور ها یک فاکتور 87 هزارتومنی از شهریور هست که پرداخت نشده من میتونم بدون در نظر گرفتن این فاکتور درخواست ارتقا به 1 یا 2 مگ ماهانه رو بدم و این فاکتور همچنان معلق و در حالت پرداخت باقی بمونه؟
    3- فریمور مودم dx350 الان v2.8.8.1-g1.4.4 هستش و یک ورژن در سایت مبین هست که دانلود میشه اما مثل اینکه خرابه میخواستم بدونم اون فریمور جدیدتره؟و اینکه من در بخش اپگرید مودم روی پنجره اپلود که کلیک میکنم باز نمیشه چرا؟
    4-کلا اپگرید به ورژن جدید تو این مودم مشکل در بوده یا بهتره که اپدیت بشه؟

مرسی

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کلا به زبان ساده حرف دوستان رو بگم یعنی مرده شوره مبین نتو که من یه هفتست نتونستم وین 8 رو بگیرم!!!!!
    50 تومن پولشو دادم 1 هفتست نتونستم بیرم
    این دیگه خیلی ساده شد یه 7-8 تا فحش دیگه هم از طرف ما میدادی

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

4. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام
    این مبین نت چه اینترنتیه دیگه امروز سرویس 2 مگ برام وصل شد سرعتش بین 16 تا 40 کیلوبایته برای شما هم همینطوره؟ مگه 2 مگ نباید 230 کیلوبایت سرعت بده؟ ایراد از کجاست؟
    درضمن 5 خط آنتن مودم پر است
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این دیگه خیلی ساده شد یه 7-8 تا فحش دیگه هم از طرف ما میدادی

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
    اخه مشکل اینجاست که اگه به خود اینترنت 50 تومن میدادم مشکلی نبود
    الان 50 تومن پول وین 8 دادم میترسم بپره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

نوشته شده توسط bina22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا به زبان ساده حرف دوستان رو بگم یعنی مرده شوره مبین نتو که من یه هفتست نتونستم وین 8 رو بگیرم!!!!!
    50 تومن پولشو دادم 1 هفتست نتونستم بیرم
    من که الان دانلود کردمو نصب کردم.. دیدم شبانه صرف نمی‌کنه وقت بذارم چون دنگو فنگ داره میدونی که؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من سرعت 1 مگ دارم .مودم بیرونیه .قبل از تابستون امسال(91) شبا راحت 2.5 گیگ دانلود میکردم.ولی الان به زور 1گیگو خورده ای دان میکنم.برای شما هم اینطوره؟(قبل از تابستون).البته تو تابستون جهت دریافت سیگنالو عوض کردم با این فرض که بهتر مشه ولی فقط سرعت وبگردی یکم بهتر شد.
    تازه یه چیز بگم همتون کف کنید.من تا الان جمعه ها تا ساعت 2 رایگان دان میکنم.اگه گفتید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون از طرح قدیمی که الان تو سایت نیست استفاده میکنم!!!!!!!!!
    اینم اسپید تست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ...ﻣﻦ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯾﻤﮑﺲ ﺑﮕﯿﺮﻡ...ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﻮﺩﻡ ﺟﯿﺒﯽ چیه ؟
    ﺩﺭﺳﺘﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﻣﻮﺩﻡ ﺟﯿﺒﯽ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﻫﯽ ﺧﻮﺑﯽ نداره ؟ ﻭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺗﻌﺮﻓﻪ ﺳﺮﻋﺖ ۵۱۲ ﺑﺎ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ۱۰ ﮔﯿﮓ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﭼﻘﺪﺭ میشه

ﻧﺎﻣﻮﺳﺎ ﯾﮑﯽ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﺎﺭﻭ ﺑﺪﻩ.نمیمیرید

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﻮﺩﻡ ﺟﯿﺒﯽ چیه ؟
    مودم جیبی انتندهی ضعیف تری نسبت به رومیزی ها داره

اونقدر هم که فکر می کنی شارژ نگه نمیداره. می تونی تو اینترنت مقاله هاش رو بخونی

ﻣﻦ ﯾﻪ ﺗﻌﺮﻓﻪ ﺳﺮﻋﺖ ۵۱۲ ﺑﺎ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ۱۰ ﮔﯿﮓ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﭼﻘﺪﺭ میشه
    512 سرویس خوبی هست برای 10 گیگ ماهانه شما باید اینترنت مصرف متوسط بگیرید و 4 گیگ هم ترافیک بخرید

قیمتش تو سایت مبین نت هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    به تازگی وایمکس گرفتم بصورت مودم کارکرده که پیش فرض اکانت 512 داره چندتا سوال داشتم

1- حرف ضد و نقیض درباره مهاجرت از 512 به 2 مگ زیاد هست!ایا واقعا سرویسهای دو مگ افت سرعت زیادی دارن بخصوص شبانه واین حالت در 512 یعنی پایدارتره؟
    2- توی قسمت پیش فاکتور ها یک فاکتور 87 هزارتومنی از شهریور هست که پرداخت نشده من میتونم بدون در نظر گرفتن این فاکتور درخواست ارتقا به 1 یا 2 مگ ماهانه رو بدم و این فاکتور همچنان معلق و در حالت پرداخت باقی بمونه؟
    3- فریمور مودم dx350 الان v2.8.8.1-g1.4.4 هستش و یک ورژن در سایت مبین هست که دانلود میشه اما مثل اینکه خرابه میخواستم بدونم اون فریمور جدیدتره؟و اینکه من در بخش اپگرید مودم روی پنجره اپلود که کلیک میکنم باز نمیشه چرا؟
    4-کلا اپگرید به ورژن جدید تو این مودم مشکل در بوده یا بهتره که اپدیت بشه؟

مرسی
    سلام دوست من
    جوابات
    1-از 512 میتونی بپری بری 2 مگ هم بگیری هیچ محدودیتی نداره ولی سرعتش چون بین 4 نفر تقسیم میشه (اشتراک 1 به 4) پایینه چون خودت که میدونی کسی نیست که 2 مگ بگیره و دست به دانلود نشه !! واسه همین اکثر مواقع سرعتش پایینه مگر این که 3طرفای دیگه دانلود نکنن که در این صورت وضعت خوب میشه معمولا دم دمای صبح سرعت خوب میشه. این که ایا 512 هم افت داره یا نه بستگی به ضریب اشتراکت داره همون که تو بالا 1 به 4 بود .
    2- این که میگی پیش فاکتور اگه منظورت طرح اشتراکه (مثلا 512 یه ماه) که باید زنگ بزنی پشتیبانی واست غیر فعالش میکنه بعد میتونی یکی دیگ بگیری من خودم این مشکل رو داشتم
    3- اره ولی واسه من آپدیت بود واسه همین نمیتونم کمکت کنم
    4-اگه مشکلی واست پیش آورده آپدیتش کن ولی اپه نه اذیتت نمیکنه مثلا قطعی نداره بیخیال

12. این کاربر از milad-1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •