تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1240 از 3195 اولاول ... 24074011401190123012361237123812391240124112421243124412501290134017402240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,391 به 12,400 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

1:ممنونم یحیی جان بله خوب میکنن ولی ایا اعتباری هست بهشون ؟ ... یعنی مثلا نیان الکی بگن فلان بازی ها یا همه بازی های ما
    Stealth Patch شده هست !
    2: پس اون فایل های صوتی Audio رو هم که گفتی Rip میکنیم و توی هارد میریزیم اونم فقط از توی دی وی دی میشه و از روی فلش مموری نمیشه ؟ ... عجب !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

1:ممنونم یحیی جان بله خوب میکنن ولی ایا اعتباری هست بهشون ؟ ... یعنی مثلا نیان الکی بگن فلان بازی ها یا همه بازی های ما
    Stealth Patch شده هست !
    2: پس اون فایل های صوتی Audio رو هم که گفتی Rip میکنیم و توی هارد میریزیم اونم فقط از توی دی وی دی میشه و از روی فلش مموری نمیشه ؟ ... عجب !
    خواهش می کنم آرین جان
    شما برای اینکه مطمئن باشی قبل از اتصال به لایو حتی همون دیسک هایی رو که گفته شده Stealth Patch شدن با برنامه ی abgx360 یه امتحان بکن
    بله.وقتی Audio CD رو گذاشتی گزینه ی Rip CD رو انتخاب می کنی بعدش Save Changes و بعد از Rip شدن می تونی از اون توی هارد درایوت استفاده کنی.با فلش مموری نمیشه این کار رو انجام داد

3. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوستان....
    من میخوام xbox بخرم...
    صفحه ی اول این تاپیک رو هم خوندم....
    معلومه که مدل اليت (Elite) از همه بهتره....فقط یه چیزی میمونه اینکه رنگ مشکی که تو پست اول گفتین ، همون مدل الیت هست و فقط رنگش فرق میکنه یا ضعیف تره...؟
    اگه ضعیف تره تو چه بخش هایی و چقدر...؟؟

قیمت رنگ مشکی و الیت رو هم اگه بگید ممنون میشم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض You could design the next revision of the 360 motherboard

سلام
    اين يعني چه؟
    آيا منظور اينه كه براي نسل جديد مايكروسافت نقشه اي داره يا مي خواهد مادربورد جديدي عرضه كنه؟

You could design the next revision of the 360 motherboard

A Microsoft job listing reveals that the company is looking for staff to design a new Xbox 360 motherboard. From the sound of it, the new "Motherboard Design Engineer" will be helping to design further revisions of the existing Xbox 360 architecture, rather than the hardware for a next-next-generation system. "The responsibilities of this position are focused on specifying, designing (schematic capture, PCB layout, BOM, cost analysis), implementing and verifying the mother-board and other various sub-system boards that make up the Xbox 360 product line," the job description reads.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنونم یحیی جان ! یه چیزی اینو واسه اطلاع خودم میخوام ! پس با این وجود علاوه بر فایل های Audio میتونم فایل های تصویری و دایویکس رو هم که داشبرد جدید ساپورت میکنه روی هارد بریزم ؟ ...
    اوکی پس با این وجود من همه رو با همین abgx360 تست میکنم اگرم نبود خودم پچش میکنم ! ...
    ...............
    امید جان من در حدی نیستم که چیزی بگم ولی خیر فقط رنگ سیاه هست و اینکه از نظر امکانات جانبی و بیشتر بودن حجم هارد نسبت به دیگر مدل ها برتری داره وگرنه از نظر قدرت که هیچ فرقی نداره ! ... و البته الان فقط همین الیت تولید میشه ! و اکثرا دیگه درایورهاشون Lite on هست و با نصب LT دیگه مشکلی در ضمینه بن شدن نداری !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

سلام دوستان....
    من میخوام xbox بخرم...
    صفحه ی اول این تاپیک رو هم خوندم....
    معلومه که مدل اليت (Elite) از همه بهتره....فقط یه چیزی میمونه اینکه رنگ مشکی که تو پست اول گفتین ، همون مدل الیت هست و فقط رنگش فرق میکنه یا ضعیف تره...؟
    اگه ضعیف تره تو چه بخش هایی و چقدر...؟؟

قیمت رنگ مشکی و الیت رو هم اگه بگید ممنون میشم....
    دوست عزیز رنگ مشکی همون الیت هست
    قیمت اون هم حدودا 340 هزار تومن هستش

ممنونم یحیی جان ! یه چیزی اینو واسه اطلاع خودم میخوام ! پس با این وجود علاوه بر فایل های Audio میتونم فایل های تصویری و دایویکس رو هم که داشبرد جدید ساپورت میکنه روی هارد بریزم ؟ ...
    اوکی پس با این وجود من همه رو با همین abgx360 تست میکنم اگرم نبود خودم پچش میکنم ! ...
    ...............
    امید جان من در حدی نیستم که چیزی بگم ولی خیر فقط رنگ سیاه هست و اینکه از نظر امکانات جانبی و بیشتر بودن حجم هارد نسبت به دیگر مدل ها برتری داره وگرنه از نظر قدرت که هیچ فرقی نداره ! ... و البته الان فقط همین الیت تولید میشه ! و اکثرا دیگه درایورهاشون Lite on هست و با نصب LT دیگه مشکلی در ضمینه بن شدن نداری !
    نه آرین جان
    فقط می تونی فایل های تصویری رو ببینی قابلیت ذخیره روی هارد وجود نداره
    برای اینکه کنسول فرمت Divix رو هم ساپورت کنه باید به Live وصل بشی

9. 4 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    اين يعني چه؟
    آيا منظور اينه كه براي نسل جديد مايكروسافت نقشه اي داره يا مي خواهد مادربورد جديدي عرضه كنه؟

You could design the next revision of the 360 motherboard

A Microsoft job listing reveals that the company is looking for staff to design a new Xbox 360 motherboard. From the sound of it, the new "Motherboard Design Engineer" will be helping to design further revisions of the existing Xbox 360 architecture, rather than the hardware for a next-next-generation system. "The responsibilities of this position are focused on specifying, designing (schematic capture, PCB layout, BOM, cost analysis), implementing and verifying the mother-board and other various sub-system boards that make up the Xbox 360 product line," the job description reads.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعیده کنسوله جدیدی فعلا در راه باشه!

این مطلب بیشتر داره در مورد بهینه سازی مادر بورد این کنسول یه سری چیزهارو مطرح میکنه همونطور که در سری اخر این کنسول یعنی تقریبا از یک ماه پیش GPU دچاره یک سری تغییراتی شده بود و در مورد اینکه کنسوله next generationی در کار باشه چیزی ننوشته.

11. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    میگم من بازیا رو رو هارد الایت ریختم ولی موقع اجرا پیامی میاد که میگه دیسک بازی رو بذارین
    اصلا میشه بدون دیسک بازی اجرا کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

سلام بچه ها
    میگم من بازیا رو رو هارد الایت ریختم ولی موقع اجرا پیامی میاد که میگه دیسک بازی رو بذارین
    اصلا میشه بدون دیسک بازی اجرا کرد؟
    سلام دوست عزیز
    خیر بدون دیسک نمیشه بازی کرد
    باید حتما دیسک رو بذارید
    اگه غیر از این بود Microsoft خودش اولین شرکتی بود که قانون کپی رایت رو زیر پا گذاشته و علاوه بر اون خسارت سنگینی هم بهش وارد می شد
    در نتیجه بعد از نصب و برای اجرای بازی حتما باید دیسک داخل کنسول باشه

14. 4 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم من ! ...
    1
    از طریق شیر کردن اینترنت پی سی با 360 میتونم با 360 به نت برم ؟ کلی میخوام بدونم ..
    Last edited by a.z.p.z; 10-03-2010 at 22:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •