تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 305 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستای گلم ...
    دوباره منم به جمعتون پیوستم .....
    چون قیمت N73 پایین اومده بود و چون من قبلا N73 داشتم و واقعا ازش راضی بودم دوباره رفتم N73 اما اینبار موزیکشو گرفتم ....
    چون فرق بین موزیک با معمولی 50 تومن بود و من با معمولی کار کرده بودم گفتم اینبار موزیکشو بگیرم ....
    در هر صورت K800 رو دادم رفت و یه N73 Music Edition گرفتم ......
    قیمت امروز : معمولی ... 365 تومن موزیک ...420 تومن
    خوب اشكال نداره! يه بار موردي نداره!
    دفعه بعد فروختي ....

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من از نمایندگی نوکیا گرفتم سریالشم مانند همه وهم پشت گوشی هم رو جعبه زده فنلاند حالا این قضیه هند چیه چون طرف اشنامون بوذ راستی مدلش اینه n73-1
    یعنی قطعات اصلی رو فنلاند زده ، مونتاژ و یسری قطعات رو کشورهایی که با نوکیا قرارداد دارن و تو این زمینه فعالن (مثل هند - چین - مجارستان - آلمان - کره ) انجام دادن
    هند همیشه اخرین سری گوشیهای نوکیا رو مونتاژ میکنه و از همه عقب تره ، مثل N90 هایی که جدیداً تو بازار موجوده

نگران نباش...مونتاژ هر خراب شده ای باشه به هر حال تحت لیسانس نوکیاست . این مشکلاتی رو هم که داری به خاطر اینه که تازه گرفتی و یخورده دل چرکینی وگرنه بعداً بهش عادت میکنی و لذت میبری

دوستان سریال گوشی شون رو نزارن! اینجا رقم 7و8 رو فقط بزاری کافیه!!
    00 فلانده
    01 در مورد ان 73 شنیدم این فلانده ( در کل میشه کشور دوم مونتاژ کننده)
    02 کشور دوم مونتاژ کننده
    03 کشور سوم مونتاژ کننده بدون اجازه ی کشور اصلی سازنده
    لازمه...این اعدادی که فرمودید فقط نشون دهنده برند و کمپانی اصلی سازندست که متاسفانه اینطور جا افتاده که نشون دهنده کشور سازنده یا مونتاژ کنندست .
    اگه دقت کرده باشید ، همه گوشیهای نوکیا (به جزء موارد استثناء) این دو رقم رو تو سریالاشون دارن

سلام دوستای گلم ...
    چون قیمت N73 پایین اومده بود و چون من قبلا N73 داشتم و واقعا ازش راضی بودم دوباره رفتم N73 اما اینبار موزیکشو گرفتم ....
    چون فرق بین موزیک با معمولی 50 تومن بود و من با معمولی کار کرده بودم گفتم اینبار موزیکشو بگیرم ....
    مبارکه سامان جان
    گفته میشد موزیک ادیشن کم پیدا میشه...درسته یا شایعست ؟

امروز یکی از دوستان N73 ME خرید ، پشتشو نگاه کردم دیدم برچسبی که روش سریال و Made In Finland نوشته ، یخورده کج و کولست ! انگار یبار باز کرده باشن دوباره چسبونده باشن یا با دست اینکار رو انجام داده باشن . مال شما هم همینطوریه ؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

مبارکه سامان جان
    گفته میشد موزیک ادیشن کم پیدا میشه...درسته یا شایعست ؟

امروز یکی از دوستان N73 ME خرید ، پشتشو نگاه کردم دیدم برچسبی که روش سریال و Made In Finland نوشته ، یخورده کج و کولست ! انگار یبار باز کرده باشن دوباره چسبونده باشن یا با دست اینکار رو انجام داده باشن . مال شما هم همینطوریه ؟
    ممنون دوست من ...
    نه برای من اینجوری نیست ... چون من از یه اشنا گرفتم دیگه از جنسش مطمینم ....
    سریالشو هم توی سایت Numberingplans وارد کردم و درست بود و N73 معرفی کرد .....
    تمام سریالهاشو با هم چک کردم و درست بود ...

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

ديروز خواستم با يه n73گوشيمو عوض كنم ترسيدم شايد تقلبي باشه. به نظرتون جنس اين جديدا چطورن؟

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

سلام دوستای گلم ...
    آقا كا 800 تون رو چند فروختيد؟
    حالا به نظرت با سري قبلي فرقي هم داره؟

داره خودمونی میشه reza khafang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب منم از این سایته که اقا سامان گفت چک کردم مشخصات دقیقا شکله همه وکامله وقبلش هم که سریال گوشی وباطری وجعبه رو چک کردم پس دیگه خیالم راحت باشه که گوشی قاچاق نیست؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ديروز خواستم با يه n73گوشيمو عوض كنم ترسيدم شايد تقلبي باشه. به نظرتون جنس اين جديدا چطورن؟
    رضا جان نترس بابا ... من پیشتم ...
    احتمالا نگرانی برای اینکه شاید چون قیمت N73 اومده پایین بعضیاش تقلبی باشن اره ...؟
    من مطمین بهت نه ... این افت قیمت فقط به خاطر قضیه رجیستر هست نه چیزه دیگه ...
    من که میگم امروز موزیکشو خریدم کاملا اصل و فنلاندی هم هست و هیچ مشکلی هم نداره ....
    به نظر من هر کی میخواد بگیره توی همین 2 1 روزه بگیره ...
    چون احتمالا میره بالا ... از روز پنج شنبه که 15 تومن گرونتر شده بود ....

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

خوب منم از این سایته که اقا سامان گفت چک کردم مشخصات دقیقا شکله همه وکامله وقبلش هم که سریال گوشی وباطری وجعبه رو چک کردم پس دیگه خیالم راحت باشه که گوشی قاچاق نیست؟؟؟؟
    اره دوست من خیالت راحت باشه ....
    وقتی تو اون سایت گوشیتو N73 معرفی میکنه یعنی این گوشی سریالش جهانی هست ...
    یعنی این گوشی با این سریال در تمام دنیا معرف N73 هست .... پس نه سریال چنج هست و نه قاچاقی ...

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

والا امروز داشتم قیمتها رو سرچ میکردم ،دیدم دو سه تا شرکت قیمتاشوت از همه بالاتره و جالب اینکه 2 ساعت پیش هم قیمتها رو آپدیت کرده بودن و تغییری تو قیمت نداشت . زنگ زدم پویان آوا که 640 معمولیاشو میده ....

گفت گارانتی اصلی و اصل فنلانده....گفتم خوب اینایی که تو بازاره هم فنلاندیه...خندید گفت اینا همشون چینی و لیبل خورده هستن !!
    گفت برم سایت نوکیا ، یه قسمتی داره برای چک کردن IMEI ، اونایی که غیر فنلاندی باشن مشخص میشه
    الان سایتش شلوغه منم سرعتم پایننه ، نتونستم برم چک کنم .

قاچاق بودنشو که نمیشه با این چیزا فهمید ، فقط میشه اصل یا غیر اصل بودنشو بفهمی

اما دوچیز باعث شده من هم به این نتیجه برسم که این N73 ها ، یه ریگی به کفششون هست :

1- حدود 50 دلار از قیمت جهانیش ارزونتره اون هم تو ایران با این این وضع تورم
    2- یسری گفتن دلیلش آزاد شدن رجیستره ، مثل سامان عزیز خودمون ، خودمم قبلاً اینطوری فکر میکردم ، اما سوال اینجاست که آیا فقط باید تاثیرشو رو N73 میذاشت ؟!!!! پس چرا N80 ,N90,N91 و ... این همه افت قیمت نداشتن ؟ جالبتر اینجاست که الان قیمت این گوشی با 6280 یکی شده !!!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

و یه نکته دیگه... یکی از بچه ها میگفت خودمم تو یه سایتی خوندم. نوکیا الان 6 ماهه n73 تولید نمیکنه ( کمپانی اصلی فنلاند) . در ضمن اینکه روش نوشته فنلاند قابل استناد نیست. الان چین و هند هم دارن n73 میزنن . فکر کنم اینهایی که تو ایرانه و قیمتش هم از قیمتهای جهانی ارزونتره ساخت همین کشورها باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •