يه خبر هم بشنويد از ارتباطات سيار كه قرار بود تا خرداد Gprs و Mms رو راه اندازي كنه كه گويا كشيده به شهريور
يه خبر هم بشنويد از ارتباطات سيار كه قرار بود تا خرداد Gprs و Mms رو راه اندازي كنه كه گويا كشيده به شهريور
مدير عامل شركت ارتباطات سيار گفت:نام نويسي و واگذاري سيم كارت اين شركت از خرداد در اكثر استانهاي كشور به روز ميشود.
وحيد صدوقي با تاكيد بر اين كهسياست به روز كردن واگذاري سيم كارت در همه استانهاي كشور در شش ماه نخست امسال تحقق خواهد يافت افزود: در سال 86 براي واگذاري 10 ميليون سيم كارت ظرفيت ايجاد ميشود.
وي با اشاره به اين كه مجموعه سايتهاي اين شركت به 10 هزار و 300 سايت تا پايان سال 85 افزايش يافته است گفت:امسال نيز شش هزار سايت به ظرفيت شبكه اين شركت اضافه ميشود.
صدوقي درباره ارتقاي كيفي شبكه اپراتور اول براي ارائه خدمات نسل جديد شبكه تلفن همراه گفت:خدمات Gprs و Mms از شهريور امسال به مشتركان اين شركت عرضه ميشود.
منبع:شبكه پيام نما
نتيجه گيري كه ميشه از اين دو خبر داشت اينه كه اولا هر شركتي چه خصوصي چه دولتي به اولين چيزي كه اهميت ميده سود و درآمد زايي خودشه كه در خصوصي سازي بيشتر به چشم مي ياد و دوم اين كه در ايران به شركتهاي خصوصي اجازه گسترش و فعاليت داده نميشه (حال چه به نفع مردم چه به ضرر مردم) در حالي كه اپراتور اول در حال گسترش Bts هاي خودشه اپراتور دوم براي زدن اين Bts ها حتي در شهرهاي كوچك هم با مشكل مواجه ميشه.
حالا هي بيان دم از اصل 140 قانون اساسي بزنن!!!
Last edited by XGAME; 11-04-2007 at 12:30.
اقا نترسید من ایرانسل دارم شرکتی مثل ایرانسل که سبک جدیدی ازخدمات رسانی رو داره به tci wa talia نشون میده و رقابت سالمی داره و اینکه tci با ابو هتش همین الان به لرزش افتاده هیچ وقط کاری نمیکنه که مشرکینش ناراضی باشن
زدم اما یه حرف انگلیسی میگه بعد به انگلیسی میگه دوباره سعی کنید
حالا چه میشه که تنضیمات دستی مخصوص نوکیا ان70 رو بگید چیزی که ازتون کم نمیشه
GPRS
Connection Name:
Irancell-GPRS
Bearer:
GSM-GPRS/GPRS
APN:
mtnirancell
Home Page:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WAP Proxy:
10.131.26.138
Port:
9201
Service:
CO-WSP
HTTP Proxy:
10.131.26.138
Port:
8080
Service:
HTTP
MMS
Connection Name:
Irancell-MMS
Bearer:
GSM-GPRS/GPRS
APN:
mtnirancell
MMSC Address:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WAP Proxy:
10.131.26.138
Port:
9200
Service:
CO-WSP
HTTP Proxy:
10.131.26.138
Port:
8080
Service:
HTTP
والا من نمیدونم ماجرای قبض و اینجور حرفا چیه.چون اعتباری دارم.یعنی اگه خط ثابت میخواستم بگیرم دیگه ایرانسل نمیگرفتم چون قبلش یکی دولتی اسم نوشته بودم.از این حرفا بگذریم.کی گفته شما باید با موبایل برید سایت اصلی یاهو.قبول کن داری بهونه ی الکی میاری.شما باید بری سایت موبایل یاهو.که جز بوکمارکهای مینی اپرا هست.یعنی آدرس دقیقش اونجا هست.حجمش هم فقط 2 کیلوبایته.
خداییش الکی گیر ندین.
ممنون که منو روشن کردی.راستش تو یه مجله خونده بودم.مثل اینکه اونم کلک خورده بود.اما خوب اپراتور سوم که در کار هست؟
پس هرچیزی امکان داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)