تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 942 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

يه خبر هم بشنويد از ارتباطات سيار كه قرار بود تا خرداد Gprs و Mms رو راه اندازي كنه كه گويا كشيده به شهريور

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 واگذاري سيم كارت اپراتور اول به روز ميشود

مدير عامل شركت ارتباطات سيار گفت:نام نويسي و واگذاري سيم كارت اين شركت از خرداد در اكثر استانهاي كشور به روز ميشود.
    وحيد صدوقي با تاكيد بر اين كهسياست به روز كردن واگذاري سيم كارت در همه استانهاي كشور در شش ماه نخست امسال تحقق خواهد يافت افزود: در سال 86 براي واگذاري 10 ميليون سيم كارت ظرفيت ايجاد ميشود.
    وي با اشاره به اين كه مجموعه سايتهاي اين شركت به 10 هزار و 300 سايت تا پايان سال 85 افزايش يافته است گفت:امسال نيز شش هزار سايت به ظرفيت شبكه اين شركت اضافه ميشود.
    صدوقي درباره ارتقاي كيفي شبكه اپراتور اول براي ارائه خدمات نسل جديد شبكه تلفن همراه گفت:خدمات Gprs و Mms از شهريور امسال به مشتركان اين شركت عرضه ميشود.

منبع:شبكه پيام نما

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض نتيجه گيري

نتيجه گيري كه ميشه از اين دو خبر داشت اينه كه اولا هر شركتي چه خصوصي چه دولتي به اولين چيزي كه اهميت ميده سود و درآمد زايي خودشه كه در خصوصي سازي بيشتر به چشم مي ياد و دوم اين كه در ايران به شركتهاي خصوصي اجازه گسترش و فعاليت داده نميشه (حال چه به نفع مردم چه به ضرر مردم) در حالي كه اپراتور اول در حال گسترش Bts هاي خودشه اپراتور دوم براي زدن اين Bts ها حتي در شهرهاي كوچك هم با مشكل مواجه ميشه.
    حالا هي بيان دم از اصل 140 قانون اساسي بزنن!!!
    Last edited by XGAME; 11-04-2007 at 12:30.

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ای خدا کی راست میگه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا نترسید من ایرانسل دارم شرکتی مثل ایرانسل که سبک جدیدی ازخدمات رسانی رو داره به tci wa talia نشون میده و رقابت سالمی داره و اینکه tci با ابو هتش همین الان به لرزش افتاده هیچ وقط کاری نمیکنه که مشرکینش ناراضی باشن

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست من . شما مي توانيد به سايت خود ايرانسل مراجعه کنيد و تنظيمات ام ام اس و اينترنت رو از اونجا دريافت کنيد . در غير اينصورت مي تونيد با 130 تماس بگيريد . اگر کارهايي رو که 130 بصورت ضبط شده به شما مي گه انجام بديد هم ام ام اس و هم اينترنت شما فعال مي شه
    زدم اما یه حرف انگلیسی میگه بعد به انگلیسی میگه دوباره سعی کنید
    حالا چه میشه که تنضیمات دستی مخصوص نوکیا ان70 رو بگید چیزی که ازتون کم نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

GPRS

Connection Name:
    Irancell-GPRS

Bearer:
    GSM-GPRS/GPRS

APN:
    mtnirancell

Home Page:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WAP Proxy:
    10.131.26.138

Port:
    9201

Service:
    CO-WSP

HTTP Proxy:
    10.131.26.138

Port:
    8080

Service:
    HTTP

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

MMS

Connection Name:
    Irancell-MMS

Bearer:
    GSM-GPRS/GPRS

APN:
    mtnirancell

MMSC Address:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WAP Proxy:
    10.131.26.138

Port:
    9200

Service:
    CO-WSP

HTTP Proxy:
    10.131.26.138

Port:
    8080

Service:
    HTTP

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

.ایرانسل دیگه شورشو در آورده، خجالتم نمی کشه، شرم آوره
    من تا دیروز واسش تبلیغات می کردم اما الان در اولین فرصت می فروشمش.
    اون مرتیکه رئیسشم که یک روده راست تو شکمش نداره، همش دروغ تحویل مردم می دن. باز دم سازمان گم که یه کم جلوشو می گیره.
    من قبض اسفندم اومده واسه یک ساعت شده 13 هزار تومن. آخه آدم به کی بگه، به کجا شکایت کنه. از این 13 هزار تومن فقط 3500 تومن تماس با 101 بوده که اصلا من نمی دونم چی هست. 1000 صورت ریز مکالمات که ظاهرا همون چک کردن اینترنتی هست. ماهی 750 که پول اشتراک می گیره و اول که تحویل دادن گفته بودن مجانی هست. اینا مث اینکه مردمو هالو گیر اوردن. تازه 130 تو مشهد کار نمی کرد من به 150 زنگ زدم نگو که 150 هر چند دقیقه که مکالمه کنی پول می ندازه حداقل هم 10 دقیقه پشت خط بمونی و 2 دفه زنگ زدم 1000 تومن تو پاچم کرده.بجز اینا هر وقت هم که تماس می گیری چون آنتن دهیش بده قط می شه و تو هنوز حرف نزدی 50 تومن باید بدی. من الان غرب تهرانم هر 10 ثانیه آنتنی که روش می نویسه عوض می شه همین باعث می شه که بد آنتن بده. در روز حداقل اسم 20 تا آنتنو میاره.
    اونم که از تعرفه اینترنتش. من با opera 8 صفحه yahoo رو که باز می کنم 500 کیلو بایت می ندازه یعنی 1500 تازه فقط صفحه اول yahoo .
    از اون ور هم که کسی زنگ می زنه دقیقه ای 80 تومن می ندازه. بیچاره اونایی که دوست یا فک و فامیل ایرانسلی دارن.
    خوبه اینا قبلا می گفتن MMS بین 3 تا 5 تا SMS یعنی حداکثر 75 یا 80 تومن. اما الان یه MMS ی 100 کیلو بایتی 150 تومن میشه. تا حالا یک حرف راست نزدن!!!
    یه تخفیف 1400 تومن هم تو قبضای جدید می دن که معلوم نیسن به کیا می دن و به کیا نمی دن.
    واقعا مسخرس. حالم از هر چی ایرانسل بهم می خوره. تازه من خر بس که تبلیغ کردم 4 تا از دوستامم ایرانسل گرفتن.
    راستی یه سوال؟؟ *130# هم پول می ندازه؟؟
    ایرانسل واقعا یک دزده. شرکتی که با وجود این همه تحریم میاد تو ایران سرمایه گذاری می کنه حتما واسش کلی سود داره. به خاطر چشو ابروی من و شما که نیومده.
    ایرانسل دزززززززززززززززززززززززز زززززد
    ددددددددددددددزدددددددددد دددد.

والا من نمیدونم ماجرای قبض و اینجور حرفا چیه.چون اعتباری دارم.یعنی اگه خط ثابت میخواستم بگیرم دیگه ایرانسل نمیگرفتم چون قبلش یکی دولتی اسم نوشته بودم.از این حرفا بگذریم.کی گفته شما باید با موبایل برید سایت اصلی یاهو.قبول کن داری بهونه ی الکی میاری.شما باید بری سایت موبایل یاهو.که جز بوکمارکهای مینی اپرا هست.یعنی آدرس دقیقش اونجا هست.حجمش هم فقط 2 کیلوبایته.
    خداییش الکی گیر ندین.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به Javad33:

دوست گرامی، در پستی که در مورد GPRS نوشتی قضیه رو خیلی خوب و بی طرفانه بررسی کردی. ولی در مورد AT&T، به همون صورتی که خودت توضیح دادی لازمه دقت بیشتری بشه. همون طور که The Mohammad گفت، این مطلب دروغ سیزده سایت ایستنا بود.

جهت مطالعه بیشتر، لینک مطلب رو در پایین می آرم. (به آخرین سطر در پایین خبر توجه کنید.)

لینک مرجع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون که منو روشن کردی.راستش تو یه مجله خونده بودم.مثل اینکه اونم کلک خورده بود.اما خوب اپراتور سوم که در کار هست؟
    پس هرچیزی امکان داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •