مصطفی جان مقایسه جالبی کردی ولی نگاه کنیم میبینیم بیشتر تو سر گوشی هایی خورده که قیمتشون از 350 به بالا بود یعنی کاهش قیمت فاحش تری نسبت به بقیه داشتن
مصطفی جان مقایسه جالبی کردی ولی نگاه کنیم میبینیم بیشتر تو سر گوشی هایی خورده که قیمتشون از 350 به بالا بود یعنی کاهش قیمت فاحش تری نسبت به بقیه داشتن
اینکه 100 البته.اگه گوشی های ارزون ترم مثل گرون ها می خواستم افت داشته باشن...الان سری j سونی اریکسون رو الان باید مجانی میدادن همرا با پاداشو گوشی های 200 تومنی رو هم میشده با چونه زدن با فروشنده 40-50 تومن خرید
![]()
با اينکه دوربينش 3.2 مگا پيکسله ولي يه کم براي فيلمبرداري تصاويرو ميکشه . نميدونم چرا.
کسي برنامه فارسي سازشو داره بذاره
3.2 ربطی به فیلمبرداری نداره
من سعي كردم اپديت كنم از طريق gprs ولي پيغام داد آخرين ورژن و داره
اگه شما زيادش كرديد بگين
راستي شنيدم k800 مخفف ;kinge آره
ممنون
1) من يه k800i خريدم ، ولي توش مموري (M2) نبود . مي خواستم بدونم تو جعبه ي همه اين طوري يا ...
2) يه كم كيفيت دوربينشم كمه ، اگه تنظيمات خاصي براي دوربينش هست ميشه بگين ما هم استفاده كنيم.
مرسي
دوستان سلام
dsa جان پکیج این گوشی درایران بدون مموری ارائه می شه در مورد دوربین هم بگم که اگه گوشیت فارسی داره همه تنظیمات رو می تونی بفهمی ولی توی تنظیمات باید بری عکس با کیفیت عالی و سه مگا رو انتخاب کنی اگه باز هم درست نشد شراتیط عکستو بگو مثلا در اتاق گرفتی و پشت زمینه تاریک در اومده که دراین حالت باید چهره در نور کم رو انتخاب کنی
سلام دوستان من گوشي خودمو 3 روز پيش آپديت كردم و به فريم وير R1KJ001 تبديل شد طوري كه الان كيفيت صفحه واقعا بهتر شده در همه موارد عكس فيلم و... حتي شفافيت كلمات به طرز خيلي عجيبي هم فرق كرده و عكس هاي خود دوربين كمي شفافتر شده راستي در قسمت Permission نرم افزارها در دو حالت read و Write دو گزينه Ask once و Never ask اضافه شده يعني در برنامه هايي كه با خواندن و نوشتن فايلها كار دارد ديگه اون پيغام هاي مزاحم نمي ياد مثل موبي اكسپلورر و سريع مي شه كارها رو اجرا كرد يا Player ها در كل اين فريم وير جديد خيلي با قبلي ها فرق داره راستي دوستان كه آپديت كردن مي گفتن در اين فريم وير حالت نمايش فيلمها در اندازه كوچك حذف شده و اين علت داره جون من تو سايت خوندم كه اين حالت باعث صدمه صفحه نمايش مي شه حالا راستو دروغشو نمي دون حتما يك دليل منطقي براي حذفش بوده و سرعت گوشي در كار با برنامها واقعا زياد شده
1) این گوشی کلا بدون مموری عرضه میشه از این سری فعلا K810 دارای مموری 128مگ تو جعبه هست.
2)اولا مطمئن باش که تنظیمات Picture Size در 3MP و Picture Quality در Fine هست دوما سعی کن با توجه به نوع عکست Scene مرتبط انتخاب کنی (از دکمه سمت راست کنار بلندگوی گوشی).
موفق باشین و ضمنا مبارکه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)